Spelletjes & Speelgoed

|| Boekenblog #7 || Doeboeken

De vakanties komen er weer aan… Dat betekent voor veel mensen lekker genieten van het weer, leuke dingen doen of op vakantie! Veel kinderen laten het lezen in vakanties versloffen, maar dat is helemaal niet nodig! Met doeboeken kunnen je kinderen lekker bezig zijn met lezen, maar ondertussen wel leuke spelletjes doen. 

Doeboeken

Doeboeken zijn onder andere een leuke oplossing voor kinderen die lang stil moeten zitten in bijvoorbeeld een auto, of vliegtuig. Ook zijn ze erg leuk om thuis mee te spelen en om mee te nemen op vakantie. Kortom, doeboeken zijn leuk voor iedereen en daarom geef ik je in deze blog een aantal tips.

De waanzinnige boomhut, het doeboek

Doeboek de waanzinnige boomhut
Bron: Bol.com

Is jou kind helemaal gek van de waanzinnige boomhut? Dan is het doeboek van de waanzinnige boomhut echt iets voor hem! In dit boek duik je in de waanzinnige wereld van de waanzinnige boomhut. Ontcijfer boodschappen met de Boomhutcode, ontwerp een superheld of ontsnap uit het Labyrint des Doods. Een boek vol te gekke kruiswoordraadsels, puzzels, woordzoekers, quizjes en zoek-de-verschillen.

“De waanzinnige boomhut, het doeboek” bestellen.

Klik hier om de boeken van de waanzinnige boomhut te bestellen.

Het grote Jill-doeboek

Doeboek Jill
Bron: Bol.com

Speciaal voor alle meiden (en jongens natuurlijk ook) is er het grote Jill-doeboek, boordevol leuke dingen om te doen! Buiten regent het, je BFF is op vakantie, of je hebt ‘gewoon’ even geen zin… Waar je ook bent of wat je ook doet, met Het grote Jill-doeboek verveel je je nooit meer! Het staat vol met tips, testjes, spelletjes om je uren te vermaken! Pimp je oude jeans met gouden sterren, duik de keuken in om zelf krokante pindarotsjes of marshmellow’s te maken, zoek de verschillen of kleur een van de vele tekeningen in. Natuurlijk staat dit doeboek ook vol met activiteiten. Maak bijvoorbeeld met je BFF alles wat je nodig hebt voor een heerlijk spa-dagje aan huis. En natuurlijk vullen jullie samen het vriendschapscontract in. Best friends forever!

“Het grote Jill-doeboek” bestellen.

Het Grote Geschiedenis doeboek

Geschiedenis doeboek
Bron: Bol.com

Wil je weten hoe je in de Middeleeuwen een ridder werd? En waarom Lodewijk XIV zich nooit waste? En weet jij hoe lang de kortste oorlog ooit duurde? Of wist je dat de grootste heldin uit de geschiedenis als tienermeisje op de brandstapel eindigde? Het Grote Geschiedenis Doeboek staat vol met fascinerende feitjes, spannende puzzels en sterke verhalen. Van de Egyptenaren tot de Koude Oorlog en van de Vikingen tot Napoleon. Lees alles over de dapperste helden en de gemeenste schurken uit de geschiedenis en ontdek op welk historische persoon jij het meeste lijkt. Los tussendoor uitdagende rebussen en woordzoekers op of maak een lekker recept met tulpenbollen.

“Het Grote Geschiedenis doeboek” bestellen.

Dummie de mummie doeboek

Dummie de mummie doeboek
Bron: Bol.com

Een knotsgek doeboek van de leukste mummie ter wereld! Het Dummie de mummie doeboek staat bomvol met spelletjes, raadsels, recepten, knutseltips en gekke weetjes rondom Dummie de mummie. Maak een farao-masker, bak een piramidetaart en los de hiรซroglyfenraadsels op. Daarnaast vertelt Dummie over zijn land en nog veel meer. Volop vermaak voor alle Dummie-fans!

“Dummie de mummie doeboek” bestellen

Bumba doeboek

Bumba doeboek
Bron: Bol.com

Een pretpakket voor de pientere peuter en kleuter. Het doeboek, stickerboek en kleurboek zorgen voor veel speelplezier en zijn ideaal om mee te nemen naar het restaurant, op visite of op reis!

“Bumba doeboek” bestellen

Nog meer keuze!

Ik heb een selectie gemaakt van een aantal doeboeken voor jongens en meisjes in verschillende leeftijdscategorieรซn. Er zijn natuurlijk nog veel meer doeboeken te krijgen, met name van populaire tv series en boeken. Benieuwd? Klik dan hier voor nog veel meer leuke doeboeken!

Heb jij nog een leuke tip voor een doe boek? Laat dan vooral even een reactie achter ๐Ÿ™‚ !

Daan is nog niet echt goed met doeboeken, hij snapt echt nog niet wat hij moet doen. Wel vindt hij alle plaatjes die erin staan erg leuk en hij herkent ook de personages van de televisie. Hij heeft de doeboeken van Zappelin, dat kijken we altijd in de ochtend, dus herkenbaar voor hem.

Mocht je op de bestellen knop geklikt hebben, dan zie je dat je naar de boeken op Bol.com wordt doorgestuurd. Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke shops waar je leuke doeboeken kunt scoren! Denk bijvoorbeeld aan; Bruna, Intertoys, ILoveSpeelgoed, AH en Drogisterij.net.

Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

 

Wil je meer lezen over boeken? Neem dan eens een kijkje op deze pagina.

Bronvermelding: teksten en afbeeldingen zijn van Bol.com afkomstig.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.