Hier is dat feestje met VTech!
Spelletjes & Speelgoed

Hier is dat feestje met VTech!

Een feestje met VTech bouwen, dat gaat jong en oud zeker lukken met dit leuke speelgoed! Maak in dit artikel kennis met de VTech DJ Beat Boxer, de Super Sound Karaoke en de Kidizoom Snap Touch! Speelplezier voor jong en oud met deze leuke items van VTech. Ook leuk om cadeau te doen tijdens bijvoorbeeld de feestdagen, verjaardagen of andere gelegenheden.

Vanaf het moment dat Daan geboren is zijn wij al fan van VTech speelgoed. Het is kwalitatief goed, vaak leerzaam, lekker kleurrijk en gaat jaren mee. We hebben al veel speelgoed door kunnen geven voor een tweede ronde en dat is fijn! In eerste instantie had ik het idee dat VTech er vooral voor kleinere kinderen was, maar dat is niet zo. Ze komen steeds met leuke nieuwe items, ook voor de oudere kinderen.

Een feestje met VTech!

Zoals je ondertussen wel van mij gewend bent deel ik graag de leukste nieuwtjes van VTech met jullie! Dit artikel staat helemaal in het teken van een feestje. De drie items die ik aan jullie wil laten zien hebben allemaal te maken met muziek en/of zingen!

VTech DJ Beat Boxer

DJ Beat Boxer is een aaibaar en muzikaal vriendje voor kinderen vanaf 4 jaar. Hij heeft unieke skills, zo verstaat hij de kunst van het beatboxen! Hij kan iedere kamer op zijn kop zetten met zijn drie speel standen; beatboxen, muziek mixen en geluiden mixen!

Het stoere feestbeest in deze swingende beatboxer haal je naar buiten met één druk op zijn neusje. Je kindje kan aan een indrukwekkende sound bouwen door een aai over zijn koppie te geven, een tik op het pootje, een push op zijn neusje of een druk op zijn koptelefoon.

Nog leuker wordt het als de DJ Beat Boxer zijn scratch-skills gaat showen! Even in zijn oortje knijpen en de stem van je kindje mixt soepel met de muziek, terwijl de koptelefoon van de rappende viervoeter mee kleurt op het ritme van de muziek.

VTech Beat Boxer

“VTech DJ Beat Boxer” bekijken/kopen 

Super Sound Karaoke

Ken je dat? Dat je muziek uit onder andere je kinderjaren zo op kan dreunen zonder er moeite voor te doen? Heerlijk is dat hè, lekker hard meezingen, je gaat je er zo gelukkig van voelen. Daarom komt VTech met de Super Sound Karaoke, een serieuze set waarmee je kind en zijn vrienden (of jijzelf en je vrienden) lekker hun muziek kunnen ontdekken!

Wanneer de speaker is aangesloten, de discolamp groen licht krijgt en de smartphone in de speciale houder is geplaatst kan je via bluetooth connectie maken met je favoriete playlist. Vervolgens kan je kind lekker meezingen, waarbij zijn/haar stem gemixt wordt met die van de artiest of je kiest voor een solo optreden!

De Super Sound Karaoke heeft een indrukwekkend voorfront, welke een verlicht LCD-scherm heeft. Er is een ingebouwde FM radio, je kan een externe muziekspeler aansluiten, of je kunt via een MicroSD-Kaart naar muziek luisteren.

Super Sound Karaoke

“Super Sound Karaoke” bekijken/kopen 

Kidizoom Snap Touch

Als je dit najaar zegt; KidiZoom Snap Touch, dan weet je meteen dat de portable gadget van 2022 is. Maar naast zijn coole looks heeft dit modelletje voor wijsneuzen van 6 tot 13 jaar nog veel meer leuke kwaliteiten.

Denk daarbij aan het maken en bewerken van foto’s, filmpjes en selfies, met de camera aan de voor- of achterkant. Dat het een slim apparaat is waar alleen de rechtmatige eigenaar mee kan werken blijkt uit de functie gezichtsherkenning. Daarmee krijgen ze toegang tot meer dan 30 apps, zoals spelletjes, een wekker, MP3-speler, fotodagboek, een rekenmachine, muziek, Snap Chat-achtige gezichtsfilters en apparatuur om hun stem op te nemen.

Bluetooth kan er voor zorgen dat er connectie tussen twee KidiZoom Snap Touch apparaten wordt gelegd. Zo kunnen berichten en animaties onderling worden gedeeld en met een eigen chatroom kunnen er dan spelletjes met en tegen elkaar worden gespeeld. Fijn tenslotte is het 2.4 inch kleuren touchscreen. Dat kan tegen een stootje.

Kidizoom Snap Touch

“Kidizoom Snap Touch” bekijken/kopen 

 

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Bron (uitgelichte) afbeelding(en); VTech Pers

beste zorg voor je huisdier Lana
De beste zorg voor je huisdier, dat willen we toch allemaal? Wij zijn dol op onze huisdieren en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat ze het hier goed hebben. Op dit moment hebben wij twee vissen, genaamd Jut en Jul. Zij hebben niet zoveel zorg nodig. Onze katten heb je misschien al eerder ontmoet hier op de blog! Noor, een jonge spring in het veld en Lana, ons oude besje. Ik denk dat ze het hier heel fijn hebben in huis, al kunnen ze zelf niet praten natuurlijk… Gerelateerd
Verder Lezen
Badmode, draag wat jij zelf fijn vindt zitten!
Zoveel mensen, zoveel wensen! Als je kijkt naar badmode, dan zie je veel mooie items en trends. Toch is het denk ik het belangrijkste dat je draagt waar jij je fijn in voelt. Want als je je fijn voelt in wat je draagt, dan straal je dat niet alleen uit, je voelt het ook echt! Welk postuur je ook hebt, draag wat jij zelf fijn vindt zitten! Andere mensen hebben er toch wel een mening over… Waarom ik dat zeg? Omdat er nog altijd veel vrouwen zijn, met welk postuur dan ook, die niet alles durven dragen. Gerelateerd
Verder Lezen
Zar en de gouden druppel
Zar en de gouden druppel is één van de boeken uit de nieuwe leesboeken serie van; Ik leer lezen met Zwijsen! Deze serie is geschreven door bekende schrijvers. Leren lezen wordt nog leuker met deze boeken voor beginnende lezers. Paul van Loon, Bette Westera, Manon Sikkel, Yorick Goldewijk en nog veel meer andere schrijvers werkten mee aan de nieuwe serie Ik leer lezen met Zwijsen. Wij lazen het boek “Zar en de gouden druppel” en in dit artikel lees je meer over dit boek. Gerelateerd
Verder Lezen
Snoozle Loop Krabpaal voor Katten Lana
Een krabpaal voor katten is bij ons in huis echt nodig! We hebben twee schatten van katten, maar die nageltjes… Beide katten hebben we uit een benarde situatie gered en ik zou echt niet zonder ze willen. Wel zonder hun nageltjes trouwens! Nu hadden we natuurlijk wel een krabpaal in huis, maar dat was het niet. Nu mochten we de Snoozle Loop krabpaal proberen en ik kan je al verklappen dat iedereen daar blij mee is! Gerelateerd
Verder Lezen
De tuin klaarmaken voor de lente en de zomer!
Lentekriebels! Wanneer het zonnetje na de donkere winterdagen steeds vaker tevoorschijn komt, komen de lentekriebels! De tuin klaarmaken voor de lente en de zomer vind ik altijd heerlijk om te doen. In de herfst en in de winter doen wij niet zo heel veel in de tuin. We beginnen de lente dus altijd met “puinruimen”. Gerelateerd
Verder Lezen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.