Hier is dat feestje met VTech!
Spelletjes & Speelgoed

Hier is dat feestje met VTech!

Een feestje met VTech bouwen, dat gaat jong en oud zeker lukken met dit leuke speelgoed! Maak in dit artikel kennis met de VTech DJ Beat Boxer, de Super Sound Karaoke en de Kidizoom Snap Touch! Speelplezier voor jong en oud met deze leuke items van VTech. Ook leuk om cadeau te doen tijdens bijvoorbeeld de feestdagen, verjaardagen of andere gelegenheden.

Vanaf het moment dat Daan geboren is zijn wij al fan van VTech speelgoed. Het is kwalitatief goed, vaak leerzaam, lekker kleurrijk en gaat jaren mee. We hebben al veel speelgoed door kunnen geven voor een tweede ronde en dat is fijn! In eerste instantie had ik het idee dat VTech er vooral voor kleinere kinderen was, maar dat is niet zo. Ze komen steeds met leuke nieuwe items, ook voor de oudere kinderen.

Een feestje met VTech!

Zoals je ondertussen wel van mij gewend bent deel ik graag de leukste nieuwtjes van VTech met jullie! Dit artikel staat helemaal in het teken van een feestje. De drie items die ik aan jullie wil laten zien hebben allemaal te maken met muziek en/of zingen!

VTech DJ Beat Boxer

DJ Beat Boxer is een aaibaar en muzikaal vriendje voor kinderen vanaf 4 jaar. Hij heeft unieke skills, zo verstaat hij de kunst van het beatboxen! Hij kan iedere kamer op zijn kop zetten met zijn drie speel standen; beatboxen, muziek mixen en geluiden mixen!

Het stoere feestbeest in deze swingende beatboxer haal je naar buiten met één druk op zijn neusje. Je kindje kan aan een indrukwekkende sound bouwen door een aai over zijn koppie te geven, een tik op het pootje, een push op zijn neusje of een druk op zijn koptelefoon.

Nog leuker wordt het als de DJ Beat Boxer zijn scratch-skills gaat showen! Even in zijn oortje knijpen en de stem van je kindje mixt soepel met de muziek, terwijl de koptelefoon van de rappende viervoeter mee kleurt op het ritme van de muziek.

VTech Beat Boxer

“VTech DJ Beat Boxer” bekijken/kopen 

Super Sound Karaoke

Ken je dat? Dat je muziek uit onder andere je kinderjaren zo op kan dreunen zonder er moeite voor te doen? Heerlijk is dat hè, lekker hard meezingen, je gaat je er zo gelukkig van voelen. Daarom komt VTech met de Super Sound Karaoke, een serieuze set waarmee je kind en zijn vrienden (of jijzelf en je vrienden) lekker hun muziek kunnen ontdekken!

Wanneer de speaker is aangesloten, de discolamp groen licht krijgt en de smartphone in de speciale houder is geplaatst kan je via bluetooth connectie maken met je favoriete playlist. Vervolgens kan je kind lekker meezingen, waarbij zijn/haar stem gemixt wordt met die van de artiest of je kiest voor een solo optreden!

De Super Sound Karaoke heeft een indrukwekkend voorfront, welke een verlicht LCD-scherm heeft. Er is een ingebouwde FM radio, je kan een externe muziekspeler aansluiten, of je kunt via een MicroSD-Kaart naar muziek luisteren.

Super Sound Karaoke

“Super Sound Karaoke” bekijken/kopen 

Kidizoom Snap Touch

Als je dit najaar zegt; KidiZoom Snap Touch, dan weet je meteen dat de portable gadget van 2022 is. Maar naast zijn coole looks heeft dit modelletje voor wijsneuzen van 6 tot 13 jaar nog veel meer leuke kwaliteiten.

Denk daarbij aan het maken en bewerken van foto’s, filmpjes en selfies, met de camera aan de voor- of achterkant. Dat het een slim apparaat is waar alleen de rechtmatige eigenaar mee kan werken blijkt uit de functie gezichtsherkenning. Daarmee krijgen ze toegang tot meer dan 30 apps, zoals spelletjes, een wekker, MP3-speler, fotodagboek, een rekenmachine, muziek, Snap Chat-achtige gezichtsfilters en apparatuur om hun stem op te nemen.

Bluetooth kan er voor zorgen dat er connectie tussen twee KidiZoom Snap Touch apparaten wordt gelegd. Zo kunnen berichten en animaties onderling worden gedeeld en met een eigen chatroom kunnen er dan spelletjes met en tegen elkaar worden gespeeld. Fijn tenslotte is het 2.4 inch kleuren touchscreen. Dat kan tegen een stootje.

Kidizoom Snap Touch

“Kidizoom Snap Touch” bekijken/kopen 

 

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Bron (uitgelichte) afbeelding(en); VTech Pers

Rainbow High: Fantastic Fashion-poppen met kleurrijke en speelse catwalkoutfits
MGA Entertainment laat de nieuwe Rainbow High: Fantastic Fashion-poppen schitteren in de winkelschappen! De poppen zijn nu verkrijgbaar en worden geleverd met een catwalkoutfit om de show te stelen, een complete casual outfit, accessoires en een schetsboek, waarin te zien is hoe de personages hun eigen jurken hebben geschetst. Gerelateerd
Boekbericht Stinkhond terug in de tijd
Stinkhond terug in de tijd is het nieuwste verhaal uit de boekenserie van “Stinkhond”. Zoals we wel van Stinkhond gewend zijn is het weer een supergrappig verhaal om voor te lezen of om zelf te lezen! Deze keer geen recensie, maar dit leuke boek wilde ik jullie niet onthouden! Daarom heb ik er een kort boekbericht van gemaakt. Gerelateerd
Boekbericht Gouden Penseel voor Djenné Fila!
Een kleine geschiedenis van de mens door dierenogen, geïllustreerd door Djenné Fila, is bekroond met het Gouden Penseel 2023. Djenné Fila werd overvallen bij het opbouwen van een expositie over haar werk in Arnhem. De winnaars zijn bekendgemaakt in aanloop naar de Kinderboekenweek, die op woensdag 4 oktober start. De prijzen worden uitgereikt op het Kinderboekenbal. Gerelateerd
Nours Geheime Bibliotheek
Nours geheime bibliotheek is een boek over een wel heel bijzondere bibliotheek. Nours geheime bibliotheek is namelijk een bibliotheek in oorlogsgebied. Dit boek is gebaseerd op ware gebeurtenissen en geeft je een kijkje in het dagelijks leven tijdens oorlog. Helaas actueel, want nog dagelijks hebben mensen en dus ook kinderen hiermee te maken. In dit artikel vertel ik je meer over dit boek! Gerelateerd
Leren kan zoveel leuker met slim speelgoed!
Kids van nu zijn leergierig en die eigenschap levert ze spelenderwijs een ongelooflijke berg kennis en vaardigheden op. VTech haakt daar al jaren op in. Leren lezen? Dat doen kinderen op school, maar nu ook op elke andere locatie! Dit najaar zijn het de Alfabet Touch Tablet en de Game & Leer Laptop die hierbij een handje helpen! Gerelateerd

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.