4x Speelgoed voor een fijne en leerzame vakantie!
Spelletjes & Speelgoed

4x Speelgoed voor een fijne en leerzame vakantie!

Speelgoed voor een fijne en leerzame vakantie, welk kind wil dat nu niet? Natuurlijk is leren in een vakantie niet het belangrijkste, maar wat als je dit nu kan doen zonder dat je het merkt? De zomervakantie staat ondertussen alweer voor de deur en jeetje, wat is de tijd dit jaar voorbij gevlogen! Wij zijn wel toe aan lekker vakantie vieren, lekker uitrusten en spelen!

Ein-de-lijk kunnen we ook weer lekker op vakantie! Samen op pad, avonturen beleven en onvergetelijke herinneringen bouwen. Naast tassen en koffers vol praktische zaken, moet er natuurlijk ook speelgoed mee! Misschien om vrolijk de reistijd te doorstaan of om zich gewoon even terug te trekken, even lekker in hun eigen wereldje op te gaan. De kleine reizigers worden met dit leuke speelgoed tijdens de vakantie wijzer én vaardiger, dat is toch alleen maar mooi meegenomen!

Speelgoed voor een fijne en leerzame vakantie!

VTech heeft drie nieuwe items voor de kleinsten, die een toptijd op de achterbank, in de vliegtuigstoel, caravan, het vakantiehuisje of hotel garanderen! De Junior Tablet, de Kinderliedjes Microfoon en de Waterpret Zeeleeuw! Natuurlijk ga ik je straks meer over dit leuke speelgoed vertellen. Voor de oudere kinderen is er een bestaande gadget die niet mag ontbreken! De KidiZoom Vloggercamera, die vanaf het eerste moment al voor veel plezier zorgt! Want vakantie vieren is niet alleen samen genieten, ervaringen delen en herinneringen bouwen. Vakantie is ook: tijd voor jezelf, of je nu 0 of 80 bent!

Junior Tablet

De Junior Tablet (2-5 jaar), is voorzien van een led-scherm dat je van kleur kan veranderen wanneer je speelt. Met maar liefst acht leerzame activiteiten en vier ontdek & leer spelletjes biedt Junior Tablet garantie op zoet gedrag. Zo maakt jouw kleintje samen met Brullie de Leeuw kennis met woorden, letters en cijfers. Maar ook met puzzels, leuke weetjes uit het dagelijkse leven en muziek.

Met de Junior Tablet oefenen kinderen tellen, waarbij de tablet ze uitdaagt tot interactie. Daarnaast beschikt de tablet over een ABC toetsenbord en tien pianotoetsen. Dat betekent dat hij niet alleen onderweg van pas komt, maar ook ’s avonds. Dan staat hij, misschien na afloop van de kinderdisco, nog even op vol vermogen om zelf muziek te maken of kekke danspasjes te oefenen. Heel fijn; het volume is regelbaar!

“Junior Tablet” uitgebreider bekijken en/of kopen 

4x Speelgoed voor een fijne en leerzame vakantie! Tablet en Microfoon

Kinderliedjes Microfoon

Een snufje show tijdens de vakantie hoort erbij. Daar kun je als kleintje maar beter meteen je aandeel in opeisen en de Kinderliedjes Microfoon is daarvoor een verrassende gadget. Hij is voorzien van bekende Nederlandstalige kinderliedjes, heeft een stemvervormer én een bluetooth verbinding. Meezingen kan, maar zodra de zangfunctie wordt uitgezet is het de stem van de kleine ster die klinkt!

Via bluetooth legt de microfoon verbinding met bijvoorbeeld je telefoon, waardoor favoriete liedjes en de bekende nummers meteen, versterkt door de microfoon klinken en meegezongen kunnen worden. Extra gek maakt jouw kleintje de show met de stemvervormer en de gekke geluiden die je kunt toevoegen. Moet de ingebouwde lichtshow, op de beat van de muziek, nog genoemd worden? Waarschijnlijk niet: licht uit, volume op standje voluit en gáán!

“Kinderliedjes Microfoon” uitgebreider bekijken en/of kopen

Waterpret Zeeleeuw

Waterpret Zeeleeuw is VTech’s nieuwste aanwinst voor pure spetterpret. In bad, het peuterbadje thuis, op de camping of aan het strand mag deze vrolijke noot niet ontbreken. Hij maakt de familie van Waterpret Eend en Flamingo (karakters uit deze serie die al eerder een frisse duik namen) helemaal compleet.

Waterratjes (1-5 jaar) vermaken zich kostelijk met deze rakker. Dat hij ongemerkt hun wereld opent en synoniem staat voor ontdekken, spelen en leren is mooi meegenomen. Zeeleeuw brengt zelf een balletje mee om water op te gieten. Wie nog een klein beetje weet wat spelen als kind betekende weet genoeg: een beetje klungelen met water, sop, zand of een combinatie hiervan is by far het leukst!

Waterpret Zeeleeuw is voorzien van vijftien melodietjes en drie gezongen liedjes. Een druk op de knipperende toets activeert vrolijke reacties, wel meer dan 55! Wat een onvermoeibaar typetje, deze Zeeleeuw. Op een leuke manier, dus die mag zeker mee op reis!

“Waterpret Zeeleeuw” uitgebreider bekijken en/of kopen

4x Speelgoed voor een fijne en leerzame vakantie! Zeeleeuw en Vlog

KidiZoom Vloggercamera

Veel kinderen willen geen juf, piloot of politieman meer worden, ze willen graag een succesvolle vlogger worden! Te jong? Leeftijd speelt geen rol als het om vloggen gaat. VTech ontwikkelde een kekke camera waarmee zelfs kinderen vanaf vijf jaar kunnen bouwen aan hun sterrenstatus. Met de leukste vlogs, filmpjes en foto’s die ze helemaal zelf maken en bewerken.

KidiZoom Vloggercam, is uitgevoerd in stoer blauw, leert hoe je filmt, bewerkt, monteert en deelt. In de stevige behuizing die tegen een stootje kan, gaat een verstelbare flip-up lens schuil, om eenvoudig een selfie-video vast te kunnen leggen. Een 2,4 inch lcd-kleurenscherm, om tussentijds te checken of ze patent in beeld staan, 256 MB geheugen (uit te breiden met een microSD-kaart) en meer dan 20 opties en thema’s, zoals coole en grappige effecten en achtergronden, om zowel foto’s als video’s te bewerken. Creativiteit, humor en zelfvertrouwen staan centraal.

“KidiZoom Vloggercamera” uitgebreider bekijken en/of kopen

Een fijne en leerzame vakantie met deze leuke gadgets van VTech! Wat is jouw favoriet?

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Bron beeld; gebruikt met toestemming en in samenwerking met Vtech speelgoed

Slowcooker pastasaus, boordevol groenten met een zoete twist.
Alweer een tijdje geleden maakte ik een heerlijke slowcooker pastasaus! Eindelijk vond ik de tijd om het recept uit te schrijven en bij deze deel ik hem dan ook graag met jullie. Zoals altijd kan je natuurlijk variëren wat je wilt; ingrediënten toevoegen of juist weglaten, het is allemaal aan jou! Hier wordt de pan nog net niet leeg gelikt, dus dat is een goed teken! Gerelateerd
Verder Lezen
Een stacaravan of een chalet op een mooie vaste plek of liever toeren met de caravan
Wij zijn echte kampeerliefhebbers! Ieder jaar zetten wij onze caravan neer op een seizoensplek. Een fijne plek, in het mooie Drenthe op nog geen half uurtje rijden van ons huis. Maar toch kriebelt het altijd wel een beetje! Willen we niet liever toeren met de caravan of vinden we deze plek zo fijn dat een stacaravan of een chalet een mooi doel is? Gerelateerd
Verder Lezen
KidiZoom Vloggercam van VTech
Met de KidiZoom Vloggercam van VTech wordt je kind zelf een vlogger! Nu heeft iedere ouder natuurlijk wel een mening over of vloggen geschikt is voor kinderen of niet en dat mag! Ik vind het niet zo’n probleem en Daan heeft dan ook met heel veel plezier de KidiZoom Vloggercam uitgeprobeerd! Zelf kijkt hij graag naar YouTube filmpjes tijdens het spelen van Minecraft op de Switch en nu kan hij zijn eigen filmpjes opnemen. Gerelateerd
Verder Lezen
Beginnen met borduren, ideaal om te ontspannen en iedereen kan het!
Waarom zou je beginnen met borduren zie ik je denken. Is dat niet voor oudere mensen? Om die vraag maar direct te beantwoorden; “nee, borduren is zeker niet voor oudere mensen”! Waar eerst haken een hele hype was (en is), komt ook het borduren nu steeds meer naar voren. Dat moest ik natuurlijk ook proberen en wat heb ik een spijt dat ik dat niet eerder gedaan heb! Het is wel een klusje, maar ook zo ontspannend om te doen. Gerelateerd
Verder Lezen
Een moderne keuken in een jaren 30 huis
Toen wij ons huis meer dan tien jaar geleden kochten, vond ik een moderne in een jaren 30 huis niet passen. Inmiddels ben ik daar wel van terug gekomen, want waarom zou het niet kunnen? Op dit moment zijn de huizenprijzen natuurlijk extreem hoog en je ziet dan ook dat veel mensen voor een opknaphuis gaan. Een goed voorbeeld daarvan vind ik wel het programma “kopen zonder kijken”. Ook daar wordt wel vaker voor een moderne keuken in een ouder huis gekozen en het resultaat vind ik altijd prachtig! Gerelateerd
Verder Lezen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.