4x Speelgoed voor een fijne en leerzame vakantie!
Spelletjes & Speelgoed

4x Speelgoed voor een fijne en leerzame vakantie!

Speelgoed voor een fijne en leerzame vakantie, welk kind wil dat nu niet? Natuurlijk is leren in een vakantie niet het belangrijkste, maar wat als je dit nu kan doen zonder dat je het merkt? De zomervakantie staat ondertussen alweer voor de deur en jeetje, wat is de tijd dit jaar voorbij gevlogen! Wij zijn wel toe aan lekker vakantie vieren, lekker uitrusten en spelen!

Ein-de-lijk kunnen we ook weer lekker op vakantie! Samen op pad, avonturen beleven en onvergetelijke herinneringen bouwen. Naast tassen en koffers vol praktische zaken, moet er natuurlijk ook speelgoed mee! Misschien om vrolijk de reistijd te doorstaan of om zich gewoon even terug te trekken, even lekker in hun eigen wereldje op te gaan. De kleine reizigers worden met dit leuke speelgoed tijdens de vakantie wijzer én vaardiger, dat is toch alleen maar mooi meegenomen!

Speelgoed voor een fijne en leerzame vakantie!

VTech heeft drie nieuwe items voor de kleinsten, die een toptijd op de achterbank, in de vliegtuigstoel, caravan, het vakantiehuisje of hotel garanderen! De Junior Tablet, de Kinderliedjes Microfoon en de Waterpret Zeeleeuw! Natuurlijk ga ik je straks meer over dit leuke speelgoed vertellen. Voor de oudere kinderen is er een bestaande gadget die niet mag ontbreken! De KidiZoom Vloggercamera, die vanaf het eerste moment al voor veel plezier zorgt! Want vakantie vieren is niet alleen samen genieten, ervaringen delen en herinneringen bouwen. Vakantie is ook: tijd voor jezelf, of je nu 0 of 80 bent!

Junior Tablet

De Junior Tablet (2-5 jaar), is voorzien van een led-scherm dat je van kleur kan veranderen wanneer je speelt. Met maar liefst acht leerzame activiteiten en vier ontdek & leer spelletjes biedt Junior Tablet garantie op zoet gedrag. Zo maakt jouw kleintje samen met Brullie de Leeuw kennis met woorden, letters en cijfers. Maar ook met puzzels, leuke weetjes uit het dagelijkse leven en muziek.

Met de Junior Tablet oefenen kinderen tellen, waarbij de tablet ze uitdaagt tot interactie. Daarnaast beschikt de tablet over een ABC toetsenbord en tien pianotoetsen. Dat betekent dat hij niet alleen onderweg van pas komt, maar ook ’s avonds. Dan staat hij, misschien na afloop van de kinderdisco, nog even op vol vermogen om zelf muziek te maken of kekke danspasjes te oefenen. Heel fijn; het volume is regelbaar!

“Junior Tablet” uitgebreider bekijken en/of kopen 

4x Speelgoed voor een fijne en leerzame vakantie! Tablet en Microfoon

Kinderliedjes Microfoon

Een snufje show tijdens de vakantie hoort erbij. Daar kun je als kleintje maar beter meteen je aandeel in opeisen en de Kinderliedjes Microfoon is daarvoor een verrassende gadget. Hij is voorzien van bekende Nederlandstalige kinderliedjes, heeft een stemvervormer én een bluetooth verbinding. Meezingen kan, maar zodra de zangfunctie wordt uitgezet is het de stem van de kleine ster die klinkt!

Via bluetooth legt de microfoon verbinding met bijvoorbeeld je telefoon, waardoor favoriete liedjes en de bekende nummers meteen, versterkt door de microfoon klinken en meegezongen kunnen worden. Extra gek maakt jouw kleintje de show met de stemvervormer en de gekke geluiden die je kunt toevoegen. Moet de ingebouwde lichtshow, op de beat van de muziek, nog genoemd worden? Waarschijnlijk niet: licht uit, volume op standje voluit en gáán!

“Kinderliedjes Microfoon” uitgebreider bekijken en/of kopen

Waterpret Zeeleeuw

Waterpret Zeeleeuw is VTech’s nieuwste aanwinst voor pure spetterpret. In bad, het peuterbadje thuis, op de camping of aan het strand mag deze vrolijke noot niet ontbreken. Hij maakt de familie van Waterpret Eend en Flamingo (karakters uit deze serie die al eerder een frisse duik namen) helemaal compleet.

Waterratjes (1-5 jaar) vermaken zich kostelijk met deze rakker. Dat hij ongemerkt hun wereld opent en synoniem staat voor ontdekken, spelen en leren is mooi meegenomen. Zeeleeuw brengt zelf een balletje mee om water op te gieten. Wie nog een klein beetje weet wat spelen als kind betekende weet genoeg: een beetje klungelen met water, sop, zand of een combinatie hiervan is by far het leukst!

Waterpret Zeeleeuw is voorzien van vijftien melodietjes en drie gezongen liedjes. Een druk op de knipperende toets activeert vrolijke reacties, wel meer dan 55! Wat een onvermoeibaar typetje, deze Zeeleeuw. Op een leuke manier, dus die mag zeker mee op reis!

“Waterpret Zeeleeuw” uitgebreider bekijken en/of kopen

4x Speelgoed voor een fijne en leerzame vakantie! Zeeleeuw en Vlog

KidiZoom Vloggercamera

Veel kinderen willen geen juf, piloot of politieman meer worden, ze willen graag een succesvolle vlogger worden! Te jong? Leeftijd speelt geen rol als het om vloggen gaat. VTech ontwikkelde een kekke camera waarmee zelfs kinderen vanaf vijf jaar kunnen bouwen aan hun sterrenstatus. Met de leukste vlogs, filmpjes en foto’s die ze helemaal zelf maken en bewerken.

KidiZoom Vloggercam, is uitgevoerd in stoer blauw, leert hoe je filmt, bewerkt, monteert en deelt. In de stevige behuizing die tegen een stootje kan, gaat een verstelbare flip-up lens schuil, om eenvoudig een selfie-video vast te kunnen leggen. Een 2,4 inch lcd-kleurenscherm, om tussentijds te checken of ze patent in beeld staan, 256 MB geheugen (uit te breiden met een microSD-kaart) en meer dan 20 opties en thema’s, zoals coole en grappige effecten en achtergronden, om zowel foto’s als video’s te bewerken. Creativiteit, humor en zelfvertrouwen staan centraal.

“KidiZoom Vloggercamera” uitgebreider bekijken en/of kopen

Een fijne en leerzame vakantie met deze leuke gadgets van VTech! Wat is jouw favoriet?

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Bron beeld; gebruikt met toestemming en in samenwerking met Vtech speelgoed

Badmode, draag wat jij zelf fijn vindt zitten!
Zoveel mensen, zoveel wensen! Als je kijkt naar badmode, dan zie je veel mooie items en trends. Toch is het denk ik het belangrijkste dat je draagt waar jij je fijn in voelt. Want als je je fijn voelt in wat je draagt, dan straal je dat niet alleen uit, je voelt het ook echt! Welk postuur je ook hebt, draag wat jij zelf fijn vindt zitten! Andere mensen hebben er toch wel een mening over… Waarom ik dat zeg? Omdat er nog altijd veel vrouwen zijn, met welk postuur dan ook, die niet alles durven dragen. Gerelateerd
Verder Lezen
Zar en de gouden druppel
Zar en de gouden druppel is één van de boeken uit de nieuwe leesboeken serie van; Ik leer lezen met Zwijsen! Deze serie is geschreven door bekende schrijvers. Leren lezen wordt nog leuker met deze boeken voor beginnende lezers. Paul van Loon, Bette Westera, Manon Sikkel, Yorick Goldewijk en nog veel meer andere schrijvers werkten mee aan de nieuwe serie Ik leer lezen met Zwijsen. Wij lazen het boek “Zar en de gouden druppel” en in dit artikel lees je meer over dit boek. Gerelateerd
Verder Lezen
Snoozle Loop Krabpaal voor Katten Lana
Een krabpaal voor katten is bij ons in huis echt nodig! We hebben twee schatten van katten, maar die nageltjes… Beide katten hebben we uit een benarde situatie gered en ik zou echt niet zonder ze willen. Wel zonder hun nageltjes trouwens! Nu hadden we natuurlijk wel een krabpaal in huis, maar dat was het niet. Nu mochten we de Snoozle Loop krabpaal proberen en ik kan je al verklappen dat iedereen daar blij mee is! Gerelateerd
Verder Lezen
De tuin klaarmaken voor de lente en de zomer!
Lentekriebels! Wanneer het zonnetje na de donkere winterdagen steeds vaker tevoorschijn komt, komen de lentekriebels! De tuin klaarmaken voor de lente en de zomer vind ik altijd heerlijk om te doen. In de herfst en in de winter doen wij niet zo heel veel in de tuin. We beginnen de lente dus altijd met “puinruimen”. Gerelateerd
Verder Lezen
Een appelboom, voor appels uit je eigen tuin!
Wij hebben een klein appel monstertje in huis wonen! Dat maakt dat ik benieuwd ben of een appelboom in onze tuin een optie is. Naast dat het appels kopen scheelt, is het natuurlijk ook super leuk als je appels uit je eigen tuin hebt! Nu hebben we wel een moestuin met bijvoorbeeld aardbeien, frambozen en besjes. Een appelboom is alleen wel even wat anders! Gerelateerd
Verder Lezen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.