Fluffie Stuffiez
Spelletjes & Speelgoed

Fluffie Stuffiez – Plush Eenhoorn Pluk Knuffel

Fluffie Stuffiez™ bestaat uit knuffelbare, zachte pluche personages met uitgesproken persoonlijkheden die kinderen het plezier geven van unboxen, verzamelen, ASMR en plukken. Wij kregen een Plush Eenhoorn Fluffie Stuffie om te proberen. In dit artikel vertel ik je meer over deze zachte pluche knuffel.

Na het lezen van het persbericht dat ik kreeg over de Fluffie Stuffiez, kon je dit artikel al lezen op Happinessfromme. Ik vind de Fluffie Stuffiez zo schattig en was dan ook verrast toen wij te horen kregen dat we er één zouden ontvangen. Daan wist in eerste instantie niet zo heel goed wat hij ermee moest, het was niet zijn kleur en wat moest hij nu met een knuffel? Hoe dat afgelopen is, dat lees je verderop in dit artikel.

De eerste foto zegt genoeg… Oké mam, ik heb hem vast, wat moet ik er nu mee? Heerlijk! Uiteindelijk is hij wel vrienden met zijn Fluffie Stuffiez geworden hoor…

Fluffie Stuffiez

Fluffie Stuffiez is ontzettend zacht, alles-in-één pluche speelgoed dat is ontworpen om op drie verschillende manieren mee te spelen: PULL IT, REVEAL IT en STUFF IT. Nadat de Fluffie Stuffiez uit hun zachte tas zijn gehaald, kan de buitenste laag worden uitgeplozen (PULL IT) om het personage binnenin te onthullen (REVEAL IT) – een activiteit die kinderen voldoening geeft en lang zoet houdt.

Het losgetrokken pluis kan in de meegeleverde zachte tas worden opgeborgen (STUFF IT) om vervolgens op een fijne manier mee te spelen en te kneden. Op deze innovatieve zachte stof, die de pluche speelgoedcategorie een nieuwe draai geeft, is bovendien een patent aangevraagd. Het bezorgt kinderen een plezierige, knuffelbare ervaring die nergens anders in de markt is te vinden.

Voor wie zijn Fluffie Stuffiez?

Fluffie Stuffiez is gericht op kinderen van zes tot negen jaar oud. Het zachte speelgoed omvat zes pluche families om te verzamelen: de Rainbow-familie, Unicorn-familie, Treats-familie, Bear-familie Axolotl-familie en Sky-familie – met ieder een verborgen personage onder de eerste laag met pluis. Iedere familie heeft een of twee verschillende personages die onder het pluis verborgen zijn. Ze worden uitgebracht in zowel klein als groot formaat en worden geleverd met een speciale tag met een quote die hun unieke persoonlijkheid beschrijft.

Fluffie Stuffiez

Wij gingen de Fluffie Stuffiez uitpluizen!

Daar zat Daan, met een knuffel die niet zijn kleur was en geen idee hebbende wat de bedoeling was. Maar als snel begon pret, want mocht hij echt alle pluis uit de knuffel trekken? Zeker mag dat, dat is natuurlijk zelfs de bedoeling! Druk begon hij de pluche eruit te trekken, het idee hebbende dat hij dat zo wel even gefixt zou hebben, maar dat viel tegen! Ik las dat het gemiddeld 30-45 minuten duurt om de knuffel uit te pluizen, maar hier zijn we er ondertussen al even zoet mee. Oké, zijn concentratieboog is ongeveer 10 minuten, maar toch pakt hij hem er af en toe even bij.

Er komt een mooi roze eenhoorn tevoorschijn, helemaal zijn kleur… Toch vind hij het heel erg leuk om te doen en dat begrijp ik wel! Het is echt een heerlijk gevoel om te pluis uit de knuffel te trekken. De pluis verzamelen we in meegeleverde doorzichtige tas. Later kan daar nog mee gespeeld worden, of we zetten hem als decoratie neer!

Fluffie Stuffiez ontpluizen

En, wat vinden wij ervan?

Daan zijn eerste reactie was dus een beetje afkerend, maar uiteindelijk heeft hij wel lol aan het uitpluizen van de knuffel! De kleuren zijn niet helemaal zijn ding, hij is meer van blauw en groen. Wat betreft de looks vindt Daan het dus niks, maar het principe van PULL IT, REVEAL IT en STUFF IT vindt hij wel heel erg leuk! Misschien is een stoere versie voor de jongens (en stoere meiden) nog een goed idee!

Zelf vind ik het een heel erg leuk concept. Lekker lopen plukken aan een knuffel, wie wil dat nou niet? Vervolgens komt er ook nog een een mooi karakter tevoorschijn in een contrasterende kleuren. Het is zeker leuk speelgoed om mee bezig te zijn! Qua prijs vind ik het ook heel erg meevallen, dus als je denk dat dat het concept van PULL IT, REVEAL IT en STUFF IT bij je kindje past, dan is het zeker een aanrader!

Of bekijk hier de andere Fluffie Stuffiez die verkrijgbaar zijn.

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.