Spelletjes & Speelgoed

Horse Academy, hoe snel galoppeer jij naar de finish?

Horse Academy is een nieuw spel van SmartGames! Super leuk voor paardenfans, maar daarnaast natuurlijk voor iedereen die van een spelletje houdt! Je hoeft namelijk helemaal geen paardenfan te zijn om dit leuke spel te spelen. Horse Academy is een super leuke uitbreiding op alle spelletjes van SmartGames die al op de markt zijn.

SmartGames is een merk dat wij thuis erg leuk vinden! Dat weet je misschien ook wel als je mijn blog al een tijdje volgt. Eerder schreef ik al een artikel over leuke reisspelletjes van SmartGames en over de nieuwste SmartGames spelletjes van vorig jaar. Dat er weer een nieuw leuk spel op de markt verscheen moest ik jullie dus wel laten weten!

Horse Academy

Horse Academy is dus het nieuwste spelletje van Smartgames. De bedoeling van het spelletje is dat jij een weg gaat vinden in het hindernissenparcour. Je begint uiteraard bij de start en moet in de goede volgorde over de hindernissen springen om bij de finish te komen. In totaal zijn er 80 opdrachten, lukt het jou om ze allemaal op te lossen? Per opdracht is er maar één uitkomst de juiste, dus je moet goed kijken.

Haal je beste paard van stal en waag de sprong!

Horse Academy, hoe snel galoppeer jij naar de finish(1)

De missie van SmartGames

Dit nieuwe spel van SmartGames past perfect binnen hun missie; inspirerend en educatie produceren. Met Horse Academy worden cognitieve vaardigheden als planning, ruimtelijk inzicht, concentratie, probleemoplossend denken en visuele waarneming gestimuleerd. Een leuke manier van leren dus!

Een ruim assortiment

SmartGames heeft een ruim assortiment, waardoor er voor iedereen wel iets is. Het maakt eigenlijk niet uit hoe oud je bent, want er is altijd wel iets dat bij jou leeftijd past! Speel je liever alleen dan samen? Ook dan is geen probleem, want het assortiment bevat ook spelletjes die je alleen kunt spelen.

Waarom kiezen voor SmartGames?

Twijfel jij of SmartGames iets voor jullie is? Als je de volgende vraag met JA kunt beantwoorden, dan moet je zeker eens het assortiment van SmartGames bekijken! Het assortiment educatieve SmartGames spellen is groot, er zit vast iets voor je tussen. Met deze 3 nieuwe spellen van SmartGames wordt het assortiment nog verder uitgebreid!

Heb jij zin in leuke en logische denkspellen voor één of meer spelers?

“Horse Academy” kopen

Titel: Horse Academy | Aantal spelers: 1 speler | Leeftijd: 7+ | Taal: Nederlandstalig | Genre: Educatiefspel | Uitgever: SmartGames

Wij hebben dit spelletje niet getest…

Normaal vertel ik jullie altijd graag hoe wij een spelletje vinden, maar dit kan ik natuurlijk alleen doen als wij een spelletjes daadwerkelijk gespeeld hebben. In dit geval hebben wij Academy Horse niet gespeeld en kan ik jullie dus ook niet vertellen wat wij van het spel vinden. Waarom ik jullie dan toch vertel over dit spel? Heel simpel! Wij zijn SmartGames fan en dit nieuwe spel lijkt ons super leuk, dus hij verdient zeker een plekje op de blog!

 

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Bron beeld; gebruikt met toestemming en in samenwerking met PR4Kids

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.