De Klorofil School speelset
Spelletjes & Speelgoed

De Klorofil School speelset [Review]

De Klorofil School speelset, zo leuk voor kleine kinderen! Schooltje spelen, het is van veel kinderen die nog niet naar school gaan een favoriete bezigheid! Ik snap dat wel, het is vaak iets waar ze heel erg naar uit kijken. Zeker als er broers of zussen zijn die al naar school gaan, dan wil je als kleiner kind dat natuurlijk ook. Gelukkig is er veel speelgoed waarmee ze schooltje kunnen spelen, zie hier de Klorofil School speelset!

Het is misschien verrassend, maar ik kende Klorofil helemaal niet! Super jammer, want nu ik het ontdekt heb, ben ik verliefd geworden! Wat een super leuk speelgoed is Klorofil. Ik ontving de Klorofil School speelset en ga jullie in dit artikel meer over dit toffe speelgoed vertellen.

De Klorofil School speelset

Het is tijd om naar school te gaan! De Klorofil School speelset is de nieuwste aanwinst en enorm leuk voor de jongere kinderen! Juf Callie (vogel) is er helemaal klaar voor, maar zijn Hugo (wasbeer) en Lola (schildpad) dat ook? Samen met Hugo en Lola ga je de Klorofil School ontdekken, want hij zit vol verrassingen

De Klorofil School speelset [Review]

Activiteiten en verrassingen

Er is dus genoeg te ontdekken op school! Met een slinger kan je zelf de lift bedienen, de klas kan veranderen naar een bibliotheek en door het luik te openen kunnen Hugo en Lola ook nog eens lekker glijden. Daarnaast is er een draaimolen en als het allemaal een beetje te druk wordt kan er ontspannen worden in de ontspanningsruimte. Het leuke aan de ontspanningsruimte is dat als je een poppetje op de kruk zet, er een lampje gaat branden. Eenmaal uitgerust kan er weer lekker rondgereden worden op de driewieler die in de garage staat.

De Klorofil School speelset [Review]

Te gebruiken aan twee kanten

Op de foto hierboven die je de voorkant van de Klorofil School speelset, maar het leuke is dat je met de achterkant ook lekker kunt spelen. Terwijl je aan de voorkant schooltje aan het spelen bent en de kinderen aan het leren zijn, kan de juf aan de achterkant ondertussen even rustig in de bibliotheek rondsnuffelen. Misschien vindt ze wel een mooi boek om straks voor te lezen!

Ontdek alle bewegingen!

In de Klorofil School zitten verschillende onderdelen die kunnen bewegen. Hoe leuk is het voor je kind om dat te ontdekken! Wanneer je bijvoorbeeld de driewieler in het fietsenhok parkeert, kan je hem er zelf uit laten rijden door op de groene knop te drukken. Doordat er zoveel kan bewegen, wordt je kindje ook echt aangemoedigd om meer te gaan ontdekken!

Algemene specificaties

In de doos worden de volgende onderdelen meegeleverd*;

  • 1 speelset de Klorofil School
  • 3 poppetjes (Callie de vogel, Lola de schildpad en Hugo de wasbeer)
  • 9 accessoires: 1 driewieler, 3 stoelen, 1 tafel, 2 bureaus en 2 rugzakken.

Leeftijd: vanaf 18 maanden

*Voor dit product heb je 2 AAA batterijen nodig, deze zijn niet inbegrepen.

Wat vinden wij van de Klorofil School?

Zoals ik al zei kende ik Klorofil helemaal niet. We hebben het dan ook uitgebreid getest! Daan vond er eigenlijk niet zoveel meer aan en was er snel op uitgekeken, maar hij is dan ook al zes jaar. Gelukkig kon mijn kleine nichtje Lise mij helpen om de Klorofil School goed te ontdekken. Ze is 2,5 jaar en vindt het echt geweldig! Tot nu toe heeft de Klorofil School al heel wat fijne speel uurtjes opgeleverd.

Door de ogen van een ouder…

De kritische blik van een ouder mag natuurlijk niet ontbreken. Het materiaal is licht (fijn voor kleine kinderen), maar ook heel stevig! Heel fijn dat het tegen een stootje kan. Er zitten geen hele kleine onderdelen bij, waardoor jonge kinderen er heerlijk mee kunnen spelen. De poppetjes zijn super schattig, maar ook heel simpel vormgegeven. Dat laatste vind ik erg fijn, omdat de kinderen dan echt hun verbeelding kunnen gebruiken. Het geheel kan je gemakkelijk optillen aan het hengsel dat aan de school zit, waardoor je het ook makkelijk mee kunt nemen.

Klorofil School speelset kopen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.