Spelletjes & Speelgoed

Leren kan zoveel leuker met slim speelgoed!

Kids van nu zijn leergierig en die eigenschap levert ze spelenderwijs een ongelooflijke berg kennis en vaardigheden op. VTech haakt daar al jaren op in. Leren lezen? Dat doen kinderen op school, maar nu ook op elke andere locatie! Dit najaar zijn het de Alfabet Touch Tablet en de Game & Leer Laptop die hierbij een handje helpen!

Spelenderwijs dingen leren voelt natuurlijk helemaal niet als leren en dat maakt het ook zo leuk! Helaas is Daan al te oud voor de Alfabet Touch Tablet en de Game & Leer Laptop, maar ik wilde jullie dit leuke speelgoed niet onthouden! Zelf ben ik altijd fan van slim speelgoed, zeker omdat Daan niet echt van leren houdt, terwijl hij spelenderwijs een heleboel leert zonder dat hij het door heeft!

Leren met slim speelgoed

Met slim speelgoed leer je dus zonder dat je het door hebt, hoe leuk is dat! Hieronder lees je over twee producten van VTech speelgoed die je kindje helpen om spelenderwijs te leren.

Alfabet Touch Tablet

De Alfabet Touch Tablet, een even compacte, stevige als voordelige tablet waarmee kinderen (4-7 jaar) spelenderwijs en in eigen tempo leren lezen. Steken ze één van de dertien dubbelzijdige letterkaarten in het apparaat dan begint de leespret. Ze zien niet alleen hoe de letter eruitziet, maar horen ook hoe hij klinkt en zien voorwerpen, dieren en etenswaren passeren die met deze letter beginnen.

De tablet heeft vier speelmogelijkheden (leren lezen, quiz/zoekspelletjes, woordenschat vergroten, luisteren/leerzame liedjes zingen). 100% effectief is de meebewegende leesbalk onderin. Veeg met je vinger over de zin om deze te lezen en te horen! Stap voor stap leren ze in eigen tempo lezen. Dat maakt supertrots en geeft een boost aan zelfvertrouwen! Dat zo’n compacte tablet overal mee naar toe kan maakt het alleen maar leuker en nog handiger in gebruik.

Alfabet Touch Tablet

“Alfabet Touch Tablet” kopen of bekijken bij Bol.com

Game & Leer Laptop

Een tikkeltje groter dan de Alfabet Touch Tablet, maar lichtgewicht en voorzien van een slim handvat is de Game & Leer Laptop. Op het verlichte LCD-scherm komen vrolijke animaties voorbij die aanmoedigen om verder te spelen en leren. Met een ABC toetsenbord, letters, cijfers, vormen en muziek kan de kleine techneut wel even vooruit, zelfs in het Engels! De slimme muis waarmee van het ene naar andere spel wordt geschakeld zit aan deze laptop vast. Die neemt ergens onderweg dus niet zomaar de benen. Met toch minstens twintig activiteiten, regelbaar volume en ook nog eens de mogelijkheid deze laptop volledig te personaliseren, geef je kinderen (3-7 jaar) goud in handen.

Game & Leer Laptop

“Game & Leer Laptop” kopen of bekijken bij Bol.com

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Bron beeld; gebruikt met toestemming en in samenwerking met Vtech speelgoed

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.