Lichtgevende minisets van Klorofil, ideaal als schoencadeautjes!
Spelletjes & Speelgoed

3 Lichtgevende minisets van Klorofil, ideaal als schoencadeautjes! || + Winactie! [Gesloten]

Onlangs ontdekte ik Klorofil dankzij de Klorofil School speelset. Samen met mijn nichtje heb ik het uitgebreid getest en ondertussen heeft ze er al vele uren speelplezier opzitten. Naast de Klorofil School speelset ontvingen we ook drie toffe lichtgevende minisets van Klorofil. Het zijn super leuke aanvullingen op de speelsets, maar los natuurlijk ook super lief. In dit artikel vertel ik jullie er meer over, ze zijn trouwens super leuk als schoencadeautje!

De lichtgevende minisets van Klorofil brengen licht in het donker… Super leuk voor de kleintjes om dit te ontdekken! In het donker is het natuurlijk best een beetje spannend, maar met deze Klorofil vriendjes wordt het juist super leuk!

Lichtgevende minisets van Klorofil

Er zijn drie toffe lichtgevende minisets van Klorofil. Het vlot, de waterlelie en de noot. Ze zijn allemaal even schattig en ik kan me voorstellen dat één kiezen best lastig is! Voor mijn nichtje zit er niet één grote favoriet bij, ze vindt ze allemaal helemaal geweldig.

Vlot

Het is tijd voor de Klorofil vriendjes om op het vlot te stappen! Vaar over de mooie rivieren van de Klorofil wereld en maak er een mooie ontdekkingsreis van! Wat is er allemaal te zien? Natuurlijk kan je ook lekker een dutje gaan doen terwijl je op het vlot rond dobbert. Draai aan de hendel op het vlot en het poppetje zal licht geven in het donker.

Lichtgevende minisets van Klorofil, licht in het donker!

Waterlelie

Zijn de Klorofil vriendjes een beetje moe geworden van al het spelen? Tijd om even lekker een dutje te doen op de waterlelie… Ongestoord een beetje ronddobberen op de vijvers van de Klorofil wereld, dat is toch super fijn! De magie ontstaat als je een Klorofil poppetje op de waterlelie zet, want hij zal dan licht geven!

Noot

Het is tijd voor de Klorofil vriendjes om de betoverende rivieren van de Klorofil wereld te gaan ontdekken! Wat is er allemaal te zien en te ontdekken onderweg? Wees niet bang, als het donker wordt, dan zal het Klorofil poppetjes licht meebrengen!

Wat vinden wij van de lichtgevende minisets?

Net als bij de Klorofil School speelset zijn wij ook over de lichtgevende minisets super enthousiast! Bang zijn in het donker hoeft niet meer met deze leuke Klorofil vriendjes. De lampjes kan je natuurlijk ook gewoon uit zetten als ze niet nodig zijn. De sets zijn super goed te combineren met alle andere speelsets van Klorofil, waardoor je Klorofil familie steeds groter wordt! Deze minisets zijn ideaal als klein cadeautje voor een gelegenheid, denk bijvoorbeeld aan een schoencadeautje!

Lichtgevende minisets van Klorofil, lekker spelen

Lichtgevende minisets kopen

– Winnen ! –

Ben jij ook fan van Klorofil en wil jij jullie collectie uitbreiden? Of misschien ken je het nog helemaal niet en wil je het graag ontdekken… In beide gevallen heb ik super leuk nieuws, want ik mag namelijk 1 lichtgevende miniset van Klorofil weggeven! Je mag zelf kiezen welke van de onderstaande minisets je graag zou willen ontvangen.

Lichtgevende minisets van Klorofil, winactie

Wat moet je doen?

Meedoen is helemaal niet moeilijk, maar je moet wel even goed lezen!

  • Laat onder deze blog een reactie achter, waarin je vertelt welke lichtgevende miniset van Klorofil jij graag wilt winnen! Natuurlijk vind ik het ook leuk om te weten of je Klorofil al kent en voor wie je mee doet! Zonder reactie onder deze blog kan je trouwens niet aan de winactie meedoen. Laat een geldig e-maildres achter, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent.

Dat was het! Makkelijk hè! Natuurlijk kan je ook nog wat dingen doen om mij te helpen; like Happinessfromme op Facebook & Instagram, deel het bericht van deze toffe winactie en tag je vrienden die dit ook leuk vinden. Allemaal super lief, maar natuurlijk niet verplicht!

De winnaar?

De winactie loopt t/m donderdag 21 oktober 2021! Vrijdag 22 oktober 2021 zal ik de winnaar een persoonlijke mail sturen, houd ook je spam box in de gaten! Zorg ervoor dat je binnen 5 dagen op deze mail reageert, anders zal er een andere winnaar gekozen worden! Helaas gebeurt het regelmatig dat een winnaar niet of veel te laat reageert. Houdt daarom goed je mailbox in de gaten, want de prijs kan achteraf niet alsnog geclaimd worden!

Heel veel succes iedereen!

Door mee te doen aan de winactie ga je akkoord met de voorwaarde zoals die in het stukje omschreven staan.
Hier lees je alles over het tot stand komen van winacties.

Melktanden bewaren, de leukste doosjes!
Op een dag krijgt je kindje zo´n heerlijk tandloos bekkie, ik vind dat zo schattig om te zien… Ik wil de melktanden bewaren in een leuk doosje en daar ben ik vast niet de enige in! Een tijdje geleden kreeg Daan zijn eerste wiebeltand en moest ik dus serieus op gaan schieten met het zoeken naar een doosje om de melktanden in te bewaren. Ook leuk om te lezen...
Verder Lezen
Alles op 1 kaart
Alles op 1 kaart, een tof nieuw spel dat helemaal in ons straatje past! Het is van de makers van Qwixx, één van onze favorieten om te spelen! Bij Alles op 1 kaart is je doel om de rijen met kleuren op jouw kaarten zo efficiënt mogelijk te vullen. Probeer daarbij zo min mogelijk dobbelstenen te verspillen! De speler die als eerste vier kaarten gewaardeerd heeft, is de winnaar… Ook leuk om te lezen...
Verder Lezen
Recensie - Een Baan voor Boris
“Een Baan voor Boris”, maar wat wil Boris eigenlijk worden later? Er zijn zoveel beroepen waar je uit kan kiezen! Tijdens de Kinderboekenweek van 2021 was het thema “beroepen”, waardoor kinderen net als Boris kennis maakten met verschillende beroepen. Want wat wil je later worden? Op die vraag zijn zoveel antwoorden… Ook leuk om te lezen...
Verder Lezen
Een nieuwe keuken kopen, dat doe je niet zomaar!
Een nieuwe keuken kopen is niet zomaar iets en toen wij de keuken uitzochten toen wij ons huis kochten, vond ik dat best een hele uitgave! We hebben overal goed over nagedacht en uiteindelijk zijn we dus ook heel blij met het resultaat. Natuurlijk zijn er achteraf dingen die we misschien toch anders hadden moeten doen, maar dat houd je altijd denk ik. Het belangrijkste is een goed plan maken, waar ik zeker een paar handige tips voor heb! Ook leuk om te lezen...
Verder Lezen
VTech Kidi DJ Mix, voor op je verlanglijstje!
Wij zijn in huis VTech fan! Zeker toen Daan nog kleiner was leken we wel groot aandeelhouder… Nu hij ouder wordt, is dat wel wat minder geworden, maar er staat wel weer iets op ons verlanglijstje! Medio oktober wordt de VTech Kidi DJ Mix verwacht en dit toffe speelgoed maakt nu al kans op een speelgoed van het jaar verkiezing prijs! Ook leuk om te lezen...
Verder Lezen

65 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.