Lichtgevende minisets van Klorofil, ideaal als schoencadeautjes!
Spelletjes & Speelgoed

3 Lichtgevende minisets van Klorofil, ideaal als schoencadeautjes!

Onlangs ontdekte ik Klorofil dankzij de Klorofil School speelset. Samen met mijn nichtje heb ik het uitgebreid getest en ondertussen heeft ze er al vele uren speelplezier opzitten. Naast de Klorofil School speelset ontvingen we ook drie toffe lichtgevende minisets van Klorofil. Het zijn super leuke aanvullingen op de speelsets, maar los natuurlijk ook super lief. In dit artikel vertel ik jullie er meer over, ze zijn trouwens super leuk als schoencadeautje!

De lichtgevende minisets van Klorofil brengen licht in het donker… Super leuk voor de kleintjes om dit te ontdekken! In het donker is het natuurlijk best een beetje spannend, maar met deze Klorofil vriendjes wordt het juist super leuk!

Lichtgevende minisets van Klorofil

Er zijn drie toffe lichtgevende minisets van Klorofil. Het vlot, de waterlelie en de noot. Ze zijn allemaal even schattig en ik kan me voorstellen dat één kiezen best lastig is! Voor mijn nichtje zit er niet één grote favoriet bij, ze vindt ze allemaal helemaal geweldig.

Vlot

Het is tijd voor de Klorofil vriendjes om op het vlot te stappen! Vaar over de mooie rivieren van de Klorofil wereld en maak er een mooie ontdekkingsreis van! Wat is er allemaal te zien? Natuurlijk kan je ook lekker een dutje gaan doen terwijl je op het vlot rond dobbert. Draai aan de hendel op het vlot en het poppetje zal licht geven in het donker.

Lichtgevende minisets van Klorofil, licht in het donker!

Waterlelie

Zijn de Klorofil vriendjes een beetje moe geworden van al het spelen? Tijd om even lekker een dutje te doen op de waterlelie… Ongestoord een beetje ronddobberen op de vijvers van de Klorofil wereld, dat is toch super fijn! De magie ontstaat als je een Klorofil poppetje op de waterlelie zet, want hij zal dan licht geven!

Noot

Het is tijd voor de Klorofil vriendjes om de betoverende rivieren van de Klorofil wereld te gaan ontdekken! Wat is er allemaal te zien en te ontdekken onderweg? Wees niet bang, als het donker wordt, dan zal het Klorofil poppetjes licht meebrengen!

Wat vinden wij van de lichtgevende minisets?

Net als bij de Klorofil School speelset zijn wij ook over de lichtgevende minisets super enthousiast! Bang zijn in het donker hoeft niet meer met deze leuke Klorofil vriendjes. De lampjes kan je natuurlijk ook gewoon uit zetten als ze niet nodig zijn. De sets zijn super goed te combineren met alle andere speelsets van Klorofil, waardoor je Klorofil familie steeds groter wordt! Deze minisets zijn ideaal als klein cadeautje voor een gelegenheid, denk bijvoorbeeld aan een schoencadeautje!

Lichtgevende minisets van Klorofil, lekker spelen

Lichtgevende minisets kopen

WINNAAR – Aan dit artikel was een winactie gekoppeld.
Deze winactie is gesloten en de winnaar heeft persoonlijk bericht ontvangen.

65 Comments

 • Marja Legius

  Superleuk cadeau voor mijn kleindochtertje dat vorige week grote zus geworden is. Over een paar weekjes gaat ze ook nog eens verhuizen naar een nieuw huis met een groot bad in de badkamer dus extra leuk voor haar.

 • Lieve

  Wat een leuke actie van je! Ik zou mijn dochter hier denk wel heel blij mee maken. Dan zou sint al een kadootje voor haar schoen hebben. Scheelt hem weer wat kado stress. 😉 Ze is gek op bootjes dus dan vind ik denk 2 het leukste.
  fijne dag nog!

   • Joyce Vlastuin

    Wat zijn ze weer schattig! Ik kan eigenlijk niet
    Kiezen want ze zijn alledrie te cute! Ik doe dan mee voor het vlot want die past goed bij de set die we hebben. En nu gaan we duimen want ik weet zeker dat mijn dochter van 4 er erg blij van zal worden.

 • Sabine

  De lichtgevende waterlelie zou ik graag winnen voor mijn dochter. De Sint brengt dit jaar de Klorifil speelboom mee in de zak. De waterlelie zou de set een extra feestelijk tintje geven.

 • Noortje

  Super gaaf die Klorofil minisets. Ik kende ze nog helemaal niet maar ik denk dat de derde (het vlot) perfect is voor het dochtertje van mijn beste vriendin.

 • Goele H

  Wij kennen Klorofil wel, maar thuis hebben ze zelf nog geen speelgoed er van. Op school wel en daar wordt met veel plezier mee gespeeld. Mijn zoontje zou de noot wel erg leuk vinden.

  • lot 80heel erg leuk. Zelf als kind veel met het boomhuis gespeeld van mijn zusje.

   Zou zo leuk zijn om daar mijn kleindochtertje Mila mee te mogen verrassen. Ik vind het vlot wel heel erg leuk.
   Zelf als kind veel met het boomhuis gespeeld van mijn zusje. Paar jaar geleden bij de kring loop eenzelfde boomhut kunnen scoren. Daar spelen mijn kleindochters regelmatig mee.

  • Jacqueline Verbeek

   Om te beginnen
   Wat een leuke prijs kan je bij jou winnen
   Voor mijn 2 allerliefste kleinkinderen wil ik graag ook een kansje wagen.
   Dus ik ben naar ze toegegaan om te vragen
   Welke van deze 3 zouden jullie het leukst vinden om misschien mee te kunnen spelen
   En om samen te delen
   Die met het vlot zeiden ze in koor
   Die vinden we het leukst hoor
   Ik zou het zo leuk vinden als de Sint en de Pieten ze zou mogen verrassen
   Met dit leuke kado wat zo goed bij ze zou passen
   Ik kon Klorofil nog niet
   Maar bij mijn kleinkinderen is het nu al een favoriet.
   Groetjes van een hele trotse oma

 • Brenda

  Wat een leukies! Ik kende ze nog niet! Zou heel graag mijn dochtertje willen verrassen met een leuke Klorofil. De roze waterlelie zou ze helemaal te gek vinden. Vooral omdat roze haar lievelingskleur is! 🙂 Zou een leuke beloning voor haar zijn nu ze ‘s nachts ook (eindelijk) zindelijk is! 🙂

 • Maarten van den Hooven

  Bedankt voor de leuke post! Onze kleintjes zijn dol op het samen spelen in bad en inderdaad met sinterklaas aankomende is dit een perfect cadeautje voor in de schoen. Dat wordt duimen en hopelijk spelen Jenara & Ryan binnenkort in bad met het lichtgevende Vlot

  • Carolien

   Het lichtgevende vlot is hier favoriet. We hebben een klorofil boom in huis. Leuk om daar een aanvulling op te kunnen winnen. We komen dan ook graag in aanmerking voor deze prijs!

 • Suus

  Wat een superleuke winactie! Mijn nicht je is helemaal gek van Klorofil en voor haar loot ik graag mee voor de lichtgevende noot. Ik volg je via Instagram (Truusje26).

 • m chen

  Schattige figuurtjes die komen mij bekend voor maar het merk Klorofil ken ik niet, mijn voorkeur gaat naar “Lichtgevende Noot” omdat het dichtgeklapt kan worden en het makkelijk is voor mijn nichtje om het overal meetenemen!

 • Anneke

  Wij willen graag meedoen voor de noot. Klorofil (de boom) kennen we van vroeger. Mijn man speelde hier vroeger mee. Klorofil is zo tijdloos dat onze kinderen nu nog met de boom kunnen spelen. De noot zou een goede aanvulling zijn. En heel gaaf dat het ook licht geeft in het donker.

 • Bobby

  Ik ben helemaal niet bekend met dit speelgoed, maar……wat is het leuk zeg!
  Doe graag mee voor mijn nichtje, die zou dit vast ook heel erg leuk vinden, vooral de Klorofil speelset met het lichtgevende Vlot 😉

 • Jojanneke

  Wat super schattig. Ik kende dit nog niet, maar ben verkocht! Een ontdekking en een speeltje in één.
  Ik wil graag meedoen voor het lichtgevende nootje. Mijn neefje is namelijk altijd bezig met de natuur en diertjes. Hij bestudeert alles goed. Wij hebben een huisje in het bos en daar liggen veel noten. Hij is ook vaak in dit huisje en dan zoeken we samen naar beukennootjes, eikeltjes en kastanjes bijvoorbeeld. Hoe leuk zou het zijn als we deze lichtgevende noot voor hem winnen? Dan kunnen we weer een ander soort noot toevoegen aan onze collectie!

 • jose

  de lichtgevende waterlelie ziet er erg leuk uit!
  ik ken het merk wel, maar we hebben er nog niks van, ons meisje is nu bijna 1,5 en met een broertje of zusje op komst die volgend jaar ook in Mei geboren gaat worden, hopen we dat ze hier tzt samen mee kunnen spelen.

 • G.T.

  Ik maak graag kans, dat lichtgevende vlot is toch té schattig ❤ Zou tof zijn om zo kennis te maken met dit speelgoed merk.
  Ik doe helaas niet aan social media.

  • Natasja

   Wat leuk, deze sets kennen wij nog niet, de meisjes hebben de speelboom en het hazelnotenhuisje, superleuke aanvulling:-)
   Alle 3 de sets zijn te leuk. De oudste vindt de waterlelie het leukst en de jongste het noten bootje;-)

 • Noortje v

  Wat superschatiig om op het nachtkastje van mijn lieve nichtje te mogen plaatsen als zij binnenkort noodgewdwongen een tijdje bij ons komt logeren! De waterlelie is zo schattig!

 • Anneliese de Waal

  Ik vind 1 de Lichtgevende Waterlelie etg leuk voor mijn dochtertje 4 😊😊, zou ze prachtig vinden 🥰🥰 Groetjes van Anneliese de Waal

 • maaike

  Ah, wat schattig! Ik kende het nog niet. Ik denk dat mijn pasgeboren neefje tzt heel blij gaat worden van het lichtgevende vlot, dus ik waag graag een kansje!

 • Elle

  De waterlelie zal mijn dochter superleuk vinden. Ik ken het merk Klorofil wel maar onze dochter heeft hier nog geen speelgoed van. Dat zal vast de komende feestdagen gaan veranderen

 • Charlotte

  Klorofil is nieuw voor mij, maar wat een schatjes zeg !! Ik zou heel graag kans maken op de waterlelie voor mijn dochtertje van bijna 3. Dol op roze en gek op dieren is ze, dus een winnende combi met het lichtgevende element => weken lang plezier !!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.