Lichtgevende minisets van Klorofil, ideaal als schoencadeautjes!
Spelletjes & Speelgoed

3 Lichtgevende minisets van Klorofil, ideaal als schoencadeautjes! || + Winactie! [Gesloten]

Onlangs ontdekte ik Klorofil dankzij de Klorofil School speelset. Samen met mijn nichtje heb ik het uitgebreid getest en ondertussen heeft ze er al vele uren speelplezier opzitten. Naast de Klorofil School speelset ontvingen we ook drie toffe lichtgevende minisets van Klorofil. Het zijn super leuke aanvullingen op de speelsets, maar los natuurlijk ook super lief. In dit artikel vertel ik jullie er meer over, ze zijn trouwens super leuk als schoencadeautje!

De lichtgevende minisets van Klorofil brengen licht in het donker… Super leuk voor de kleintjes om dit te ontdekken! In het donker is het natuurlijk best een beetje spannend, maar met deze Klorofil vriendjes wordt het juist super leuk!

Lichtgevende minisets van Klorofil

Er zijn drie toffe lichtgevende minisets van Klorofil. Het vlot, de waterlelie en de noot. Ze zijn allemaal even schattig en ik kan me voorstellen dat één kiezen best lastig is! Voor mijn nichtje zit er niet één grote favoriet bij, ze vindt ze allemaal helemaal geweldig.

Vlot

Het is tijd voor de Klorofil vriendjes om op het vlot te stappen! Vaar over de mooie rivieren van de Klorofil wereld en maak er een mooie ontdekkingsreis van! Wat is er allemaal te zien? Natuurlijk kan je ook lekker een dutje gaan doen terwijl je op het vlot rond dobbert. Draai aan de hendel op het vlot en het poppetje zal licht geven in het donker.

Lichtgevende minisets van Klorofil, licht in het donker!

Waterlelie

Zijn de Klorofil vriendjes een beetje moe geworden van al het spelen? Tijd om even lekker een dutje te doen op de waterlelie… Ongestoord een beetje ronddobberen op de vijvers van de Klorofil wereld, dat is toch super fijn! De magie ontstaat als je een Klorofil poppetje op de waterlelie zet, want hij zal dan licht geven!

Noot

Het is tijd voor de Klorofil vriendjes om de betoverende rivieren van de Klorofil wereld te gaan ontdekken! Wat is er allemaal te zien en te ontdekken onderweg? Wees niet bang, als het donker wordt, dan zal het Klorofil poppetjes licht meebrengen!

Wat vinden wij van de lichtgevende minisets?

Net als bij de Klorofil School speelset zijn wij ook over de lichtgevende minisets super enthousiast! Bang zijn in het donker hoeft niet meer met deze leuke Klorofil vriendjes. De lampjes kan je natuurlijk ook gewoon uit zetten als ze niet nodig zijn. De sets zijn super goed te combineren met alle andere speelsets van Klorofil, waardoor je Klorofil familie steeds groter wordt! Deze minisets zijn ideaal als klein cadeautje voor een gelegenheid, denk bijvoorbeeld aan een schoencadeautje!

Lichtgevende minisets van Klorofil, lekker spelen

Lichtgevende minisets kopen

– Winnen ! –

Ben jij ook fan van Klorofil en wil jij jullie collectie uitbreiden? Of misschien ken je het nog helemaal niet en wil je het graag ontdekken… In beide gevallen heb ik super leuk nieuws, want ik mag namelijk 1 lichtgevende miniset van Klorofil weggeven! Je mag zelf kiezen welke van de onderstaande minisets je graag zou willen ontvangen.

Lichtgevende minisets van Klorofil, winactie

Wat moet je doen?

Meedoen is helemaal niet moeilijk, maar je moet wel even goed lezen!

  • Laat onder deze blog een reactie achter, waarin je vertelt welke lichtgevende miniset van Klorofil jij graag wilt winnen! Natuurlijk vind ik het ook leuk om te weten of je Klorofil al kent en voor wie je mee doet! Zonder reactie onder deze blog kan je trouwens niet aan de winactie meedoen. Laat een geldig e-maildres achter, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent.

Dat was het! Makkelijk hè! Natuurlijk kan je ook nog wat dingen doen om mij te helpen; like Happinessfromme op Facebook & Instagram, deel het bericht van deze toffe winactie en tag je vrienden die dit ook leuk vinden. Allemaal super lief, maar natuurlijk niet verplicht!

De winnaar?

De winactie loopt t/m donderdag 21 oktober 2021! Vrijdag 22 oktober 2021 zal ik de winnaar een persoonlijke mail sturen, houd ook je spam box in de gaten! Zorg ervoor dat je binnen 5 dagen op deze mail reageert, anders zal er een andere winnaar gekozen worden! Helaas gebeurt het regelmatig dat een winnaar niet of veel te laat reageert. Houdt daarom goed je mailbox in de gaten, want de prijs kan achteraf niet alsnog geclaimd worden!

Heel veel succes iedereen!

Door mee te doen aan de winactie ga je akkoord met de voorwaarde zoals die in het stukje omschreven staan.
Hier lees je alles over het tot stand komen van winacties.

Spanning door Sinterklaas bij kinderen...
De Sinterklaastijd is natuurlijk een hele mooie tijd, maar daarnaast is het ook heel erg spannend. Spanning door Sinterklaas bij kinderen komt veel voor en ik kan mij dat heel goed voorstellen. Als klein meisje vond ik het allemaal veel te spannend en was ik ieder jaar ziek. Bij Daan herken ik ook veel signalen dat hij Sinterklaas enorm spannend vindt, dat terwijl hij de man op deze foto toch enorm goed kent! Ik probeer hem zo goed mogelijk door deze tijd te begeleiden en deel graag mijn tips met jou! Ook leuk om te lezen...
Verder Lezen
12 leuke Sinterklaasboeken van nu!
Lezen is niet alleen heel fijn om samen met je kindje te doen, het is ook heel goed voor de ontwikkeling. Ik vind het altijd leuk om in thema’s voor te lezen, zo hebben wij thuis een heleboel leuke Sinterklaasboeken die wij nu weer veel lezen. Favoriet is hier in huis “Boer Boris, een paard voor Sinterklaas“, maar ook de gratis Sinterklaas boekjes die je ieder jaar bij verschillende supermarkten krijgt vallen in de smaak. Ook dit jaar verschenen er weer allemaal leuke Sinterklaasboeken! Ook leuk om te lezen...
Verder Lezen
Dobbelspel cadeautjes
Dobbelspel cadeautjes, ideaal als er bij jullie rond de feestdagen in december (of ander feestje) ook vaak een dobbelspel met cadeautjes gespeeld wordt! Tijdens dit dobbelspel wordt er om de beurt met de dobbelsteen gegooid en moet de actie uitgevoerd worden die bij dat aantal ogen hoort. Op internet zijn er veel verschillende spelregels te vinden voor dit spel, maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon zelf verzinnen! Maar wat moet je nu kopen voor zo’n spelletjes? Ik heb wel dobbelspel cadeautjes voor ieder budget en alle leeftijden voor je! Ook leuk om te lezen...
Verder Lezen
De Gorgels het ondergrondse avontuur
De Gorgels, wie kent ze ondertussen niet? Naast super leuke boeken, zijn er ook spelletjes van de Gorgels! Zo ook het spel; De Gorgels, Het Ondergrondse Avontuur. Tijdens het spelen van het ondergrondse avontuur van de Gorgels ga je de zieke Gorgel uit zijn holletje redden voordat de Brutelaar hem te pakken krijgt. Ook leuk om te lezen...
Verder Lezen
Top 10 leuke kinderspellen van 999Games!
Wij spelen thuis graag spelletjes, jullie ook? Ondertussen hebben we al een fijne verzameling leuke kinderspellen, waar we vaak mee spelen. Kinderspellen zijn niet alleen leuk om zelf te kopen, het is ook leuk om ze cadeau te doen! Bijvoorbeeld voor een verjaardag of tijdens de feestdagen. In dit artikel vind je een top 10 van leuke kinderspellen van 999Games! Ook leuk om te lezen...
Verder Lezen

65 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.