Loco mini gouden pakket
Spelletjes & Speelgoed

Loco mini gouden pakket, Limited Edition ter ere van het 55-jarige bestaan!

Het Loco mini gouden pakket is onlangs gelanceerd ter ere van het 55-jarige bestaan van Loco! Het is een bijzondere limited edition die de rijke geschiedenis van Loco viert. Ik ken Loco, net als heel veel anderen denk ik, nog van mijn eigen kindertijd. Ook Daan heeft al op jonge leeftijd kennis gemaakt met Loco, zo gaat Loco bij ons al generaties mee! In dit artikel meer over Loco en over het Loco mini gouden pakket!

Het Loco mini gouden pakket is dus een limited edition van Zwijsen! Het pakket bestaat uit een mooie glimmende gouden Loco-speeldoos en vier verschillende boekjes. Het is ontworpen om de fantasie te prikkelen en creativiteit te stimuleren. Loco is al generaties lang een vertrouwd hulpmiddel is het leerproces van kinderen. Zo speelde mijn moeder ermee, ik speelde ermee en ook Daan speelt met Loco!

Loco mini gouden pakket - gouden doos

Wat is Loco mini?

Loco staat voor: leren, oefenen, controleren en ordenen.

Loco is een bijzonder spelsysteem dat speciaal is ontworpen om kinderen spelenderwijs alles te leren over rekenen, taal en lezen. Door de opdrachten goed te beantwoorden, ontstaat er op de achterkant een afbeelding, die je kunt zien als je het doosje omdraait. In het boekje kunnen de kinderen zelf controleren of ze opdracht goed gemaakt hebben. Loco is dus een hele leuke manier om op school of thuis thema’s te oefenen die de kinderen lastig vinden, maar natuurlijk kan je er ook gewoon lekker mee spelen!

Behalve Loco mini is er ook Loco bambino (3 t/m 5 jaar) en Loco maxi (7 t/m 12 jaar).

Het Loco mini gouden pakket

Het Loco mini gouden pakket is zorgvuldig samengesteld, zodat er een breed scala aan educatieve vaardigheden aangeboden wordt. De vier verschillende oefenboekjes bevatten opdrachten die gericht zijn op het leren van de tafels van 1-12, het beheersen van alle letters, het oefenen van spelling en het vergroten van de woordenschat.

Het geheel is gebaseerd op de methodes waar het grootste gedeelte van de basisscholen mee werkt, zodat het goed aansluit in plaats van tegenwerkt. Je herkent uiteraard weer de bekende kleurrijke stijl van Loco, waardoor leren echt leuk wordt!

Het leeftijdsadvies op de boekjes is van 4-7 jaar, maar de tafelopdrachten en de spellingsopdrachten zijn ook voor kinderen in bijvoorbeeld groep 6 nog een goede en vooral ook leuke manier om te oefenen!

Loco mini gouden pakket - inhoud

Inhoud van het gouden pakket

  • Loco mini gouden basisdoos (exclusief; niet los verkrijgbaar!)
  • Opdrachtenboekje Loco mini: ik leer alle letters; 4-7 jaar
  • Opdrachtenboekje Loco mini: ik leer tafels 1-12; 5-7 jaar
  • Opdrachtenboekje Loco mini: woorden leren; 5-7 jaar
  • Opdrachtenboekje Loco mini: oefenen met spelling; 5-7 jaar
  • Loco informatiebrochure

Loco is tijdloos populair!

Loco is uniek, niet alleen door zijn educatieve waarde, maar ook door zijn tijdloze karakter! De spellen van Loco gaan dus al generaties lang mee, zo ook bij de familie Kazàn. Hans Kazàn, zijn kinderen én kleinkinderen: allemaal speelden óf spelen zij met Loco. Wij vroegen hem naar zijn eigen ervaring met Loco.

“Loco, dat brengt toch uit een ver verleden allerlei dingen in mij naar boven. Ik kan me nog goed herinneren dat ik thuis Loco speelde. Ik deed dan de opdrachten, draaide de doos om en hoopte dat ik alle antwoorden goed had. Ik weet nog dat ik dat altijd heel spannend vond, kloppen de kleuren in het patroon wel? Dat heeft toch echt iets magisch! Daarom heeft Loco mij altijd zo gefascineerd, denk ik.”

Wat vinden wij van het gouden pakket?

Mijn ekster oogjes werden helemaal blij toen we doos open maakten… Wat een prachtige gouden doos! Er zitten vier oefenboekjes in het pakket, voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 7 jaar. Daan is net 8 jaar geworden en zit in groep 4, hij vindt met name de tafels leren leuk en oefenen met spelling.

Loco mini gouden pakket - boekjes

Een pakket met een aanbod voor diverse leeftijden dus! Het is daarom wel handig om samen even te bekijken welke opdrachten je kind wel al kan doen en welke nog te moeilijk zijn. Ieder kind is natuurlijk anders, dat moeten we niet vergeten! De leeftijden zeggen niet altijd wat, kijk vooral naar hoe ver je kind zelf is.

Wij zijn enorm blij met het Loco mini gouden pakket! We kunnen weer een tijdje vooruit met Loco en gaan er zeker veel plezier van hebben! Niet alleen Daan, zelf vind ik het ook leuk en ook Daan zijn oma vindt het leuk om weer eens met Loco bezig te zijn! Zo zie je maar dat Loco echt speelgoed van vroeger en van nu is!

Het Loco mini gouden pakket is niet alleen een viering van het verleden, maar ook een belofte voor de toekomst, waarin Loco nog vele generaties zal blijven inspireren en betoveren!

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.