Spelletjes & Speelgoed

Mijn Interactieve Video Microscoop van VTech!

Mijn Interactieve Video Microscoop van VTech is Speelgoed van het Jaar in Nederland! Wederom super leuk en leerzaam speelgoed voor de wat oudere kinderen. Alle kleine en grote professoren; welkom in de wereld van virussen en cellen! Mijn Interactieve Video Microscoop valt zeker in de smaak bij alle wijsneuzen van 7 tot 99 jaar! Natuurlijk mag je er ook gewoon mee spelen als je 100 bent ๐Ÿ˜‰ . Turen naar de grootste geheimen van het aardse leven is natuurlijk super indrukwekkend, wie wil dat nu niet?

Wat is dit weer een ontzettend leuke manier voor kinderen (en ik vind het stiekem ook wel heel erg interessant) om de kleinste geheimen van de wereld te ontdekken! Toen ik dit persbericht kreeg was ik direct verkocht, wat een enorm leuk een leerzaam speelgoed! In dit artikel ga ik jullie meer over Mijn Interactieve Video Microscoop van VTech vertellen. Zelf hebben we hem (nog) niet geprobeerd, maar als we de kans krijgen dan gaan wij dat zeker doen en natuurlijk al onze bevindingen met jullie delen!

Mijn Interactieve Video Microscoop

Mijn Interactieve Video Microscoop is een serieuze microscoop. Dankzij het volwassen kleurenscherm dat tot wel 200 vergroot opent zich een kleurrijke, kleine wereld vol geheimen. Een wereld van planten, dieren, insecten, huid, haar, bacteriรซn en zelfs virussen. Ineens zit je er met je neus bovenop, verbaas je je over vormen, kleuren, aantallen en nog veel meer.

Smart Slides

De negen meegeleverde dubbelzijdige Smart Slides herbergen een schat aan informatie en weetjes en zijn goed voor meer dan 240 informatieve video’s en afbeeldingen. Zodra zo’n slide onder de lens van de microscoop wordt geschoven zie je de afbeeldingen live en starten informatieve video’s die door de BBC zijn gemaakt en speciaal voor ons werden vertaald.

Eigen voorwerpen onder de lens

Leuk is dat je ook eigen voorwerpen onder de lens kunt leggen (er zijn twee lege Smart Slides inclusief). Iets dat je vindt in het bos, de tuin of op het strand misschien? Je kunt er zelf foto’s van maken en deze opslaan, wel honderd. Ben je fanatiek en stapelt het materiaal zich op, dan is het geheugen makkelijk uit te breiden met een microSD-kaart.

Mijn Interactieve Video Microscoop van VTech! 1

Niet alleen serious business

Onderzoek is natuurlijk serious business, maar niet het enige waar Mijn Interactieve Video Microscoop zich voor leent. Je kunt er net zo goed leerzame spelletjes mee spelen. Wat te denken van een quiz, leerzame weetjes of het spel waarbij cellen het opnemen tegen virussen? Of waar je schimmel verwijdert en cellen geneest? Het kan bijna niet anders… hier wordt de basis gelegd van toekomstige knappe koppen die de wereld gaan redden!

Speelgoed van het jaar 2022!

Mijn Interactieve Video Microscoop van VTech maakt ook kans op de publieksprijzen van de Speelgoed van het Jaar verkiezing 2022! Hij past dan ook prima in het rijtje met de genomineerden, wat een tof speelgoed is allemaal genomineerd! (Alle genomineerden vind je via de bovenstaande link). Wil jij dat Mijn Interactieve Video Microscoop de winnaar wordt van de publieksprijs? Dan kan je tot en met 28 oktober 2022 stemmen via www.speelgoedvanhetjaar.nl.

Leuk voor op het verlanglijstje!

Mijn Interactieve Video Microscoop ziet er super leuk is dan ook erg leuk voor op het verlanglijstje! Misschien voor een verjaardag of voor op het lijstje van de decembermaand… Het is wel een wat duurder cadeau, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het samen met iemand anders te geven. In het artikel over de Speelgoed van het Jaar verkiezing 2022 vindt je trouwens nog meer leuke tips voor op het verlanglijstje.

“Mijn Interactieve Video Microscoop” kopen

— 

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks… โ™ฅ

Bron (uitgelichte) afbeelding(en); VTech Pers

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.