Spelletjes & Speelgoed

Nieuwe L.O.L. Surprise! Sunshine-poppen stralen in de Benelux!

L.O.L. Sunshine! Makeover OMG Dolls veranderen van stijl en kleur als ze in aanraking komen met UV-licht of de zon. Als kinderen de poppen overdag mee naar buiten nemen, dan ontdekken zij een kleurrijke metamorfose. Daarnaast zijn er twaalf nieuwe Tots om te verzamelen die zich van een andere kant laten zien in het licht

Buiten is het grauw en guur, maar met de nieuwe L.O.L. Surprise! Sunshine Makeover OMG Dolls verdwijnt de winterdip als sneeuw voor de zon. Drie nieuwe L.O.L. Surprise! Sunshine Makeover OMG-poppen, genaamd Bubblegum DJ, Sunrise en Switches, zijn nu verkrijgbaar. Deze poppen veranderen van kleur en stijl als ze in aanraking komen met UV-licht en daarnaast kunnen fans 12 nieuwe Tots verzamelen die de zomer in hun bol hebben.

Nieuwe L.O.L. Surprise! Sunshine-poppen

De nieuwe L.O.L. surprise! Sunshine-poppen hebben in ieder geval één ding gemeen: ze houden allemaal van de zon en als kinderen de poppen mee naar buiten nemen, dan ondergaan deze een metamorfose en wordt er langzamerhand een nieuw kleurenpalet zichtbaar. Eenmaal weer binnenshuis, dan veranderen de haarkleuren en kleuren van de outfits weer terug. Dit proces kan altijd worden herhaald!

Een stralen drietal!

De L.O.L. Surprise! Sunshine Makeover OMG Dolls zijn poppen van maar liefst 25 centimeter en kenmerkend is dat ze van kleur en stijl veranderen in UV-licht. De Sunshine Makeover-set bestaat uit verschillende personages met ieder een compleet eigen look, kleurenpalet en persoonlijkheid. Het nieuwe drietal bestaat uit Bubblegum DJ, Sunrise en Switches.

Bubblegum DJ

Het mixen van kleurrijke kleding is waar Bubblegum DJ bekend om staat en haar favoriete kleuren zijn bovendien terug te vinden in haar flamboyante haarstijl. Haar outfit bestaat onder andere uit trendy beenwarmers en een hartvormige bril.

“Bubblegum DJ” bekijken en/of kopen.

Sunrise

Sunrise springt in het oog door haar kimono, hoge kousen en tie-dye shorts, maar ze is er ook dol op om van outfit te wisselen. Ze probeert anderen te inspireren met haar verschillende looks en haarstijlen.

“Sunrise” bekijken en/of kopen.

Switches

Als Switches voor de rest van haar leven nog maar één kleur zou mogen gebruiken, dan zou dat pastelroze zijn. Ze weet de buitenwereld altijd te verrassen met haar uitgesproken, gevarieerde looks.

“Switches” bekijken en/of kopen.

Verfrissend en verrassend

Naast poppen van groot formaat zijn er 12 kleinere Tots om te verzamelen. De Tots zijn verpakt in een feestelijke bal die niet alleen leuk is om te uit te pakken, maar ook vol zit met verrassende kledingstukken en accessoires. Bovendien worden alle poppen geleverd met een bijpassende waterfles. Wanneer je hen een slokje verkoelend water geeft, kunnen zij verrassend uit de hoek komen door bijvoorbeeld een traantje te laten of het water speels uit te spugen.

Nieuwe L.O.L. Surprise! Sunshine-poppen stralen in de Benelux!

“12 kleinere tots” bekijken en/of kopen. 

Heb jij een kleine L.O.L fan thuis?

Indien je op een button met een winkelwagentje klikt, dan word je doorgestuurd naar Bol.com.

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Bron beeld; gebruikt met toestemming en in samenwerking met MGA Entertainment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.