Nintendo Switch spelletjes
Spelletjes & Speelgoed

Nintendo Switch spelletjes tijdens de Kerstvakantie

Jeeeej, het is weer vakantie! De Kerst vakantie is meestal een drukke vakantie voor kinderen. Een vakantie vol feestdagen, die leuk kunnen zijn maar ook vermoeiend. Ze hebben het dan af en toe ook echt even nodig om te ontspannen en dat doet ieder kind op zijn eigen manier. Misschien door lekker te gaan knutselen, buiten spelen, een filmpje kijken of lekker te gamen. Hier spelen we graag op de Switch, dus in dit artikel laat ik je de leukste Nintendo Switch spelletjes zien!

Nintendo Switch spelletjes tijdens de Kerstvakantie

De run op Nintendo Switch consoles is het afgelopen jaar enorm geweest! Ze zijn helaas dan ook constant uitverkocht. Wij hadden al een Nintendo Switch in huis en hebben ondertussen al aardig wat leuke spelletjes verzameld! Nu moet ik wel zeggen dat met name de mannen op de Switch spelen. Ik vind het super leuk hoor, maar weet af en toe niet waar ik de tijd vandaan moet halen!

Wij hebben de normale Switch Console, die die je ook op de televisie aan kunt sluiten. Dit is wel zo praktisch als we een keer een spelletjes willen doen met zijn drieën, of als mijn man met vrienden gaat games. Daan begint er steeds meer op te spelen, hij vindt met name Animal Crossing erg leuk. Lekker een beetje ons eilandje om lopen scheppen en bomen omhakken enzo. Ach, hij heeft plezier en dat is het belangrijkste. Ik denk dat in de loop van de jaren de vraag nog wel komt of hij een eigen mag hebben. Mocht dat zou zijn, dan zou ik een Nintendo Switch Lite overwegen.

Daan is nu vijf jaar, misschien vinden sommige mensen dat een beetje te jong… Dat mag natuurlijk, maar hij vindt het leuk en ik vind het niet erg. Of hij nou op zijn tablet filmpjes kijkt of even lekker gaat gamen, dat maakt mij niet zoveel uit! Ik verbaas me er wel over hoe snel hij dingen onder knie heeft! Hij groeit er natuurlijk ook veel meer mee op dan dat ik dat vroeger had. Wie weet speelt hij Menno binnen een paar jaar van de mat af bij Fifa!

Switch Games

Er zijn natuurlijk super veel verschillende spelletjes te krijgen voor de Switch! Ik deel met jullie onze 5 favoriete spelletjes die we op dit moment in huis hebben en onze topt 5 spelletjes die nog op het verlanglijstje staan!

Top 5 van onze favoriete spelletjes

Animal Crossing
Animal Crossing spelen we alle drie! Menno en ik proberen om het eiland een beetje op te bouwen en Daan schept vooral gaten en hakt de bomen op. Niet altijd even leuk, maar hij heeft plezier en dat is ook belangrijk!

Mario Kart
Mario Kart spelen Daan en ik het meest. Lekker tegen elkaar racen of even alleen natuurlijk. Als Menno gaat gamen met een vriend, dan moet die standaard ook een potje racen met Daan.

Fifa20
Fifa is echt van Menno, ik vind er niets aan. Meestal spelen ze Fifa als ze gaan gamen. Ik ben wel heel benieuwd wat Daan ervan gaat vinden als hij de toetsencombinaties een beetje onder controle heeft!

Mario Party
Mario Party is echt mijn spelletjes. Ik vind het heerlijk om dat te spelen! Alleen een beetje jammer dat ik niet veel mensen die dat met mij willen spelen. Daan snapt het nog niet helemaal, dus ik hoop dat hij het straks net zo leuk vindt als ik!

Paw Patrol “On a Roll”
Paw Patrol hebben we voor Daan gekocht. Het is een laagdrempelig spelletje voor jonge kinderen. Daan doet het dan ook erg goed en heeft ondertussen bijna alle missie’s voltooid! Het hele spelletje is eigenlijk hetzelfde principe, maar voor jonge kinderen die net met een Swicht om leren gaan is dat natuurlijk heel erg leuk!

Nintendo Switch spelletjes tijdens de Kerstvakantie

|| Meer informatie en bestellen; – Animal CrossingMario KartFifa20Mario PartyPaw Patrol “On a Roll”

Top 5 spelletjes die op ons verlanglijstje staan

Ring Fit Adventure
Deze game lijkt mij heel erg leuk, omdat je zo op een leuke manier toch aan je conditie e.d. kunt werken! De vraag is alleen beetje waar ik de ruimte kan vinden om er goed mee te spelen. Onze kamer is vrij klein met houten vloeren…

Paw Patrol “Mighty Pups Save Adventure Bay”
Aangezien het andere spel van Paw Patrol ook in goede aarde is gevallen bij Daan, denk ik dat hij dit nieuwe spel ook wel heel erg leuk zal vinden!

Fifa 21
Nou, jullie kunnen vast wel raden bij wie dit spelletjes op het verlanglijstje staat! In mijn ogen is het gewoon weer dezelfde voetbalgame, maar als ik de heren dan hoor, dan zit ik er helemaal naast! Ik zal me maar niet met voetbal bemoeien…

Go Vacation
Je zit op een groot eiland, een soort vakantiepark waar je lekker rond kunt wandelen en verschillende activiteiten kunt ondernemen! Hij is geschikt voor hele jonge kinderen, dus Daan zou ook al lekker mee kunnen spelen.

Just Dance 2021
Ik vind het heerlijk om even lekker te dansen! Ook bij dit spelletjes zou de ruimte een probleem zijn, maar aan de andere kant kan ik de switch natuurlijk ook gewoon buiten neerzetten en daar lekker los gaan! Aangezien we nu niet lekker op stap kunnen, kan ik me zo toch nog even uitleven!

Nintendo Switch spelletjes tijdens de Kerstvakantie - Verlanglijstje

|| Meer informatie en bestellen; – Ring Fit AdventurePaw Patrol “Mighty Pups Save Adventure Bay”Fifa 21Go VacationJust Dance 2021

Er is zoveel keuze!

Nu kan het natuurlijk zo zijn dat dit soort spelletjes echt niet de spelletjes zijn die jij of je kinderen leuk vinden. Als ik aan mijn wat oudere neefje vraag wat hij van dit lijstje vindt, dan is de kans groot dat hij mijn uitlacht! Hij speelt veel liever Pokémon, Mario en Sonic op de Olympische spelen en Zelda. En ja, dat zijn dan weer net niet de spelletjes die wij leuk vinden! Al zal dat wel veranderen als Daan straks ouder is, want die begint nu al interesse te krijgen in Pokemon!

Welke Nintendo Switch spelletjes wordt bij jullie thuis graag gespeeld of welk spelletjes staat er op het verlanglijstje?

Ik schreef al eens een review over Whisper, de komst van Ari.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Bron (uitgelichte) afbeelding(en); Bol.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.