Rainbow High: Fantastic Fashion-poppen met kleurrijke en speelse catwalkoutfits
Spelletjes & Speelgoed

Rainbow High: Fantastic Fashion-poppen met kleurrijke en speelse catwalkoutfits

MGA Entertainment laat de nieuwe Rainbow High: Fantastic Fashion-poppen schitteren in de winkelschappen! De poppen zijn nu verkrijgbaar en worden geleverd met een catwalkoutfit om de show te stelen, een complete casual outfit, accessoires en een schetsboek, waarin te zien is hoe de personages hun eigen jurken hebben geschetst.

In samenwerking met content creator Kitta DIY is er een creative workshop-video gelanceerd. De fan staat centraal in deze activatie, want je wordt middels deze workshop aangemoedigd om je eigen creativiteit de vrije loop te laten en de jurk van je dromen te ontwerpen. Super leuk is dat je je zelf ontworpen jurk kunt winnen en deze daadwerkelijk dragen!

Rainbow High: Fantastic Fashion-poppen, alle kleuren van de regenboog

De Rainbow High: Fantastic Fashion-collectie bestaat uit zeven verschillende speelsets met poppen uit de geliefde animatieserie. Skyler, Violet, Amaya, Jade, Sunny, Poppy en Ruby zijn stuk voor stuk kleurrijke personages boordevol creativiteit, die hun droom om uit te groeien tot mode-iconen werkelijkheid hebben laten worden. Voor de allereerste keer zijn de schitterende outfits die de personages in de Rainbow High-animatieserie zelf hebben ontworpen ook echt verkrijgbaar.

Rainbow High Fantastic Fashion-poppen met kleurrijke en speelse catwalkoutfits

Tips en tricks van een professional

Om de lancering van Rainbow High: Fantastic Fashion extra kleur te geven is er in samenwerking met content creator Kitty DIY een speciale creative workshop opgezet. In deze video, die op haar YouTube-kanaal is te vinden, legt zij uit hoe kinderen hun eigen jurk kunnen ontwerpen en geeft zij hen handige tips en inspiratie voor een geweldig eindresultaat. Ook hebben andere content creators deze workshop gevolgd. In korte video’s leggen zij uit hoe zij te werk zijn gegaan, waar zij hun inspiratie vandaan hebben gehaald en natuurlijk laten zij zien hoe het eindresultaat is geworden.

Ontwerp en win

De workshopvideo stimuleert fans in Nederland en België om zelf aan de slag te gaan met potlood, stift of wat dan ook en zelf een jurk te ontwerpen. Zij kunnen gratis een Rainbow High Fantastic Fashion-template afhalen bij de winkels van Intertoys of deze downloaden via rainbowhigh.nl. Uit alle inzendingen worden vervolgens drie winnende ontwerpen geselecteerd. De hoofdprijs? De prijswinnaars zien hun eigen creaties tot leven komen als échte jurk in levensgroot formaat, die ze daadwerkelijk zelf kunnen dragen.

Iedere Fantastic Fashion-pop wordt geleverd met een volledige catwalkoutfit, een tweede casual outfit, modepop-accessoires en een schetsboek.

“Rainbow High: Fantastic Fashion-poppen catwalkoutfit” kopen of bekijken bij Bol.com

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Bron beeld; gebruikt met toestemming en in samenwerking met Vertigo 6

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.