Spelletjes & Speelgoed

Sophie de Giraf badspeelgoed, waterpret voor de allerkleinsten!

Is Sophie de Giraf bij jou thuis ook favoriet en moet ze altijd overal mee heen? Dan is dit super leuke Sophie de Giraf badspeelgoed vast iets voor jouw kleintje! Het kan mee in bad en is in de zomer natuurlijk ook erg leuk buiten in de tuin met water.

Sophie kan vanaf nu dus ook lekker mee in bad, daar is dit badspeelgoed immers voor gemaakt! Het speelgoed is daarbij niet alleen maar leuk, maar ook nog eens leerzaam!

Sophie de Giraf badspeelgoed

In dit artikel maak je kennis met vier verschillende soorten badspeelgoed van Sophie de Giraf! Al het speelgoed is anders, maar het is allemaal leerzaam en leuk!

Splash & Surf piramide

Plak met twee stevige zuignappen de surfplank aan de badkuip, zodat je kindje Sophie en haar zeevriendjes er eenvoudig op kan stapelen. Er zal een kleurrijke piramide ontstaan die de zintuigen stimuleert en waar van alles aan ontdekt kan worden. Fijn is dat de grappige diertjes blijven drijven, zodat je kindje er ook los mee kan spelen.

|| Meer informatie en Splash & Surf piramide bestellen. 

Badpuzzel

Een bijzondere 3D-badpuzzel, bestaande uit vrolijke plastic figuurtjes. De figuurtjes zijn in de vorm van Sophie en haar vriendjes, die je allemaal op verschillende vormen kunt plaatsen. De vormen kan je kindje vervolgens ook weer aan elkaar bevestigen, zodat er een drijvende puzzel ontstaat. Deze puzzel is goed voor de motoriek, maar stimuleert ook het concentratievermogen en logisch inzicht. Uitgepuzzeld? Dan kan je kindje zijn fantasie gebruiken en allemaal spannende water avonturen beleven met de figuurtjes.

|| Meer informatie en Badpuzzel bestellen. 

Pipes Folies

Zodra je met de bijbehorende zuignappen de Pipes Folies aan de badwand hebt bevestigd, kan het gieten beginnen! Als de verschillende kranen openstaan en je kindje gooit water in de rode tank, kunnen er verschillende dingen gebeuren. De molen kan gaan draaien, Margot de schildpad kan gaan zwemmen in haar glazen pot of er komt water uit de bloem. Zijn de kranen dicht en is de rode tank vol, dan verschijnt Sophie met haar duikbril op. Het waterbuizen festijn zorgt op deze manier niet alleen voor veel waterpret, maar je kindje leert ook over oorzaak en gevolg.

|| Meer informatie en Pipes Folies bestellen. 

Sophie de Giraf badspeelgoed - Pipes en Magic Board

Magic Splash Board

Ook het Sophie de giraf Magic Splash Board bevestig je met zuignappen makkelijk aan de muur of badwand. Als je met het meegeleverde Sophie de giraf bad bootje water op het bord spuit, verschijnt er opeens een nieuwe afbeelding op het bord!

|| Meer informatie en Pipes Folies bestellen. 

Met het Sophie de Giraf badspeelgoed kan je veel waterplezier beleven!

Ken jij het leuke receptenboek van Sophie de Giraf al?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Bron (uitgelichte) afbeelding(en); Lola&Co / Kleine Giraf

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.