Switch & Go Dino's
Spelletjes & Speelgoed,  Review

Switch & Go Dinos van Vtech

Stoere Dino’s die kunnen veranderen in de meest te gekke voertuigen? Maak kennis met de Switch & Go Dinos van VTech Speelgoed! In het bijzonder met Roxx Triceratops, want dat is sinds een tijdje onze nieuwe huisgenoot… In dit artikel ga ik je alles over de Switch & Go Dinos vertellen!

Stoere en brullende prehistorische dinosaurussen die in een oogwenk veranderen in supersnelle krachtpatsers, welk kind droomt daar nu niet van? Hier wordt daar zeker over gedroomd en Daan is dan ook heel blij met zijn Roxx Triceratops, die hij kreeg van Vtech. Hij is helemaal gek van dino’s, dus Roxx is vaak een dino. Als er opgeruimd moet worden, dan veranderd Daan hem in een super sterke bulldozer! Zo laat hij Roxx de boel opruimen, maar doet het ondertussen dus wel lekker zelf.

Switch & Go Dinos

Jaxx, Roxx, Lonn & Scott

Roxx is niet alleen, hij heeft drie super stoere vrienden die allemaal een eigen karakter en kwaliteiten hebben. Jaxx is een T-Rex en kan switchen in een behendige terreinwagen. Roxx de Triceratops is de sterkste en veranderd in een handomdraai in een super sterke bulldozer. Lonn de Pteranodon is de grootste van de vier, hij kan veranderen in een gave helikopter. Als laatste, maar zeker niet de minste, hebben we nog Scott de Spinsaurus. Scott is de snelste, zeker als hij in een supersnelle raceauto is veranderd! Iedere dino heeft een uniek LCD-scherm waarop je zijn humeur af kunt lezen.

 

Switch & Go Dino's

De vier dino’s kunnen zelf bewegen, communiceren en komen echt tot leven door hun interactieve kwaliteiten. Lonn zwaait met zijn kop en vleugels, opent zijn enorme bek en schiet met licht! Jaxx, Roxx en Scott bewegen hun voorpoten, openen hun bek en geven ook licht. De Switch en Go Dinos maken meer dan 60 geluiden, praten en hebben allemaal hun eigen specifieke kracht, intelligentie, snelheid, uithoudingsvermogen en behendigheid.

Roxx Triceratops

Daan heeft dus Roxx Triceratops gekregen. Voor een kleine dino fan die ook helemaal gek van graafmachines is, valt dit cadeautje dus zeker in de smaak!

Switch & Go Dino's

Ik had hem al verteld dat er een cadeautje voor hem kwam, dus toen de postbode aanbelde was hij helemaal door het dolle heen! “Wauw, een dino!” Hij moest natuurlijk direct uitgepakt worden, maar gelukkig kreeg ik nog wel permissie om even een foto te maken.

Eenmaal uitgepakt heeft hij de hele middag lekker liggen spelen. Ik heb hem lekker zijn gang laten gaan met ontdekken. In eerste instantie vond hij dat ik hem alles wel even voor kon kauwen, maar ik vond het een handiger idee dat hij zelf op ontdekkingstocht zou gaan! Het duurde even voordat hij doorhad hoe hij hem kon switchen, maar nu doet hij het inderdaad in een handomdraai.

Daan met Switch & Go Dino's

De kwaliteit van de Switch & Go Dinos is zoals je dat van Vtech kan verwacht, super stevig! Het is echt een super gaaf cadeau voor kinderen van 4 t/m 10 jaar.

“Switch & Go Dinos” kopen

Bekijk voor meer cadeau ideeën eens deze 8 wannahaves van VTech

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Bron Beeld; Met toestemming van Vtech Speelgoed.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.