Spelletjes & Speelgoed

Toet Toet Auto CoComelon, de populaire serie komt tot leven in huis!

Toet Toet Auto CoComelon, de populaire serie komt tot leven in huis! Toet Toet Auto’s, één van de succesnummers van VTech, komt met een bijzonder nieuwtje; de allernieuwste speelsets nemen kleintjes mee in de wereld van CoComelon. Je kent ze vast wel, de filmpjes van CoComelon zijn een enorme hit op YouTube en Netflix.

Bekende en nieuwe kinderliedjes, een berg aan educatie per aflevering en vooral de razend populaire karakters JJ, Cody, Nina, papa, mama, Kiki de kat en hondje Bingo veroveren harten all over the world. Wie een doerakje tussen 1,5 en 5 jaar heeft kent CoComelon. Wie de guitige JJ en zijn vriendjes tot nu toe niet ontmoette kan on demand even bijschakelen!

Toet Toet Auto CoComelon Familiehuis

Want de avonturen van JJ komen nu voor het eerst thuis tot leven. In het Toet Toet Auto CoComelon Familiehuis van VTech, dat ook nu weer naadloos aansluit op de eerdere speelsets van Toet Toet Auto’s, is van alles te beleven. Actie, reactie, verrassingen en meer. Spelend worden motorische vaardigheden geoefend en vanuit hun eigen fantasie borduren kleintjes door op wat ze in de serie voorbij zien komen.

Toet Toet Auto’s CoComelon

Wie Toet Toet Auto’s kent weet dat de Magische Sensors het verschil maken. Ook het Familiehuis van CoComelon is voorzien van deze slimmigheid en heeft maar liefst drie Magische Sensors en meer dan 50 reacties en interacties. JJ die met zijn auto over de wegdelen door zijn huis crosst is inclusief. Wat het extra speciaal maakt is dat de originele Nederlandse stemmen uit de succesvolle serie nu vanuit een heel andere hoek in huis klinken.

“CoComelon Familiehuis” kopen of bekijken bij Bol.com

3 Toet Toet Auto’s CoComelon

Naast het familiehuis komen ook drie auto’s dit najaar de woonkamer binnengereden. Cody arriveert met zijn Schoolbus, Nina in haar Brandweerwagen. Kleine JJ heeft, ’t blijft een bofkontje, naast zijn eigen huis en auto, ook zijn eigen Tractor. Alle auto’s worden afgeleverd inclusief Wegdeel met Magische Sensor. Dat betekent dat er sowieso vijf gezongen liedjes en zes melodietjes te horen zijn zodra het autootje dit stuk weg passeert. Zo groeit de wereld van JJ en zijn vriendjes, maar ook die van jouw kleintje!

VTech Toet Toet Auto's CoComelon

“CoComelon Auto’s” kopen of bekijken bij Bol.com

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Bron (uitgelichte) afbeelding(en); VTech Pers

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.