Spelletjes & Speelgoed

VTech babylijn voorjaar 2022; Je bent nooit te jong om te leren!

VTech speelgoed vinden wij helemaal leuk, zo verrast de VTech babylijn voorjaar 2022 mij ook weer! Waar ze laatst een lijn uitbrachten voor de wat grotere kinderen, waar onder andere de Kidi DJ Mix in zat, hebben ze dit voorjaar een leuke babylijn! Daarmee houden ze dus rekening met kinderen in alle leeftijden, wat ik alleen maar toe kan juichen. Je bent nooit te jong om te leren is het motto en dat zie je terug in de VTech babylijn voorjaar 2022.

Nu hebben wij natuurlijk geen baby meer in huis, maar ik weet nog hoe leuk ik het vond om “echt” speelgoed voor Daan te kunnen kopen toen hij daar oud genoeg voor was. Ik wilde moeders met een kleintje dit bericht dan ook niet onthouden! Ik dit artikel vertel ik jullie over de leuke babylijn van het voorjaar 2022 van VTech. Ook zonder baby vind ik het weer helemaal leuk! Het is trouwens ook ideaal om in je achterhoofd te houden als bijvoorbeeld kraamcadeautje.

VTech babylijn voorjaar 2022

Al vanaf 3 maanden opent de wereld zich voor je kleintje, hun eigen wereld die ze spelenderwijs en helemaal in hun eigen tempo gaan ontdekken. De ontwikkeling van slim speelgoed en gadgets voor grotere broertjes en zusjes staat natuurlijk geen moment stil. VTech gunt de allerkleinsten natuurlijk hetzelfde! Voor de ienie-mini’s die nog alles mogen ontdekken komt er genoeg leuks aan! Verantwoord en educatief natuurlijk, want voor de ervaring en het vertrouwen dat leren vooral leuk is, ben je nooit te klein.

Wiebel & Wobbel Egel

Wiebel en Wobbel Egel

De Wiebel & Wobbel Egel is een bewegelijk vriendje dat vol zit met liedjes en melodietjes. Hij is voorzien van een bewegingssensor wat zorg voor een leuke interactie, hij is dol op wiebelen en dansen. Dankzij zijn ronde buikje kan hij ook lekker heen en weer wiebelen. Als je op de hart-toets drukt activeer je lieve zinnetjes, grappige geluiden, gezongen liedje en vrolijke melodietjes.

 

“Wiebel & Wobbel Egel” kopen

Kiekeboe Leeuwtje

Kiekeboe LeeuwtjeKiekeboe Leeuwtje is ook zo schattig! Hij borduurt voort op het meest favoriete spelletje van heel veel baby’s: Kiekeboe! Hé, die je daar het leeuwtje of is het je eigen gezichtje? Hé, waar ben je nou? Dit spiegeltje past precies in kleine knuistjes en zit bomvol verrassingen. Een eeuwenoud spelletje mondt ongemerkt uit in een eigentijds lesje over het dierenrijk.

“Kiekeboe Leeuwtje” kopen

Dierenvriendjes Touch Tablet

VTech heeft ook voor de 1-jarige wijsneus een tablet! De Dierenvriendjes Touch Tablet is een handzaam en degelijk exemplaar, voorzien van een interacties touchscreen en apps (op baby niveau), waarmee leren en ontdekken spelenderwijs begint.  Zo kan de oog- handcoördinatie geoefend worden, er klinken liedjes en melodietjes en de wereld van apps opent zich langzaam op peuter niveau.

Was & Leer Zeeppompje

Was & Leer ZeeppompjeSpelenderwijs leren hoe belangrijk handjes wassen is? Bijvoorbeeld na het plassen, spelen of voor het eten? Met het Was & Leer Zeeppompje wordt dat leuker dan ooit! Dit speelse pompje is educaties en geeft na elke druk op het pompje kleurtjes, licht, cijfers en muziek.  Met handjes wassen en een goede hygiëne komt je kindje heel ver en hoe fijn is het als je deze routine snel met ze aan kunt leren?

“Was & Leer Zeeppompje” kopen

Wat vind jij van de VTech babylijn voorjaar 2022?

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Bron beeld; gebruikt met toestemming en in samenwerking met Vtech speelgoed

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.