Spelletjes & Speelgoed

Cadeautips voor de feestdagen van VTech voor de grotere kinderen!

Cadeautips voor de feestdagen kan je nooit genoeg krijgen! Althans, ik vind het altijd heerlijk om ideeën op te doen. De cadeautips kan je trouwens ook gewoon gebruiken voor verjaardagen. Dit keer cadeautips voor de feestdagen van VTech en dan gericht op de kinderen die al iets ouder zijn.

Al wat ouder, wat is al wat ouder… Ik ga dan uit van kinderen die in ieder geval al naar de basisschool gaan. Daarnaast vind je helemaal onderaan het artikel ook tips voor kinderen die echt al ouder zijn! Dat laatste is iets wat Daan wel aanspreekt! Wat een superleuk en uitdagend speelgoed is er. Aan alles hangt natuurlijk wel een prijskaartje, ik zou zeggen kijk vooral naar wat je portemonnee zegt dat je kunt missen. Kinderen zijn echt wel blij met wat ze krijgen!

Cadeautips voor de feestdagen

Cadeautips voor de feestdagen dus! In dit artikel vind je cadeautips voor kinderen vanaf een jaar of 4 tot zeker een jaar of 12! Het is natuurlijk ook maar net waar je kind in geïnteresseerd is. Het ene kind kan heel lang met speelgoed spelen en het andere kind is er veel sneller klaar mee en gaat op zoek naar meer uitdaging. Ik denk dat ik in dit artikel leuke cadeautips heb verzameld voor alle kinderen!

Bij ieder artikel heb ik een linkje toegevoegd naar Bol, waar je het artikel kunt kopen.
Daarnaast kan je via dat linkje ook alle informatie over het product vinden.

Switch & Go Dino’s

Stoere Dino’s die kunnen veranderen in de meest te gekke voertuigen? Maak kennis met de Switch & Go Dino’s! Wij maakten al eens kennis met Roxx Triceratops, die al een hele tijd onze huisgenoot… Wij mochten Roxx namelijk proberen en in dit artikel lees meer over Roxx Triceratops van de Switch & Go Dino’s!

Switch & Go Dino's

Switch & Go Dino’s 3 in 1 Mega T-Rex

Ben jij klaar voor een megatransformatie? Combineer de helikopter, politiewagen en de brandweerauto met elkaar om een mega T-Rex te bouwen! Als je op de toetsen drukt hoor je coole geluidseffecten en zie je lichteffecten en animaties op het lcd-scherm.

Switch & Go Dino’s Tyler T-Rex

Het is tijd voor actie! Tyler de T-Rex kan je gemakkelijk van dino naar stoere auto transformeren. Als je de bijgesloten projectielen uit zijn bek lanceert, ontdek je meer dan 30 stoere geluiden.

 

VTech Marble Rush

Trends in speelgoed komen en gaan. Maar sommige trends zijn gewoon te goed om af te schrijven. Het beste voorbeeld dat ik kan bedenken? Dat zijn absoluut de knikkers! Waar opa’s en oma’s in hun jonge jaren eindeloos met knikkers speelden, doen (klein)kinderen dat vandaag nog steeds. Wel in een 2.0-versie. Een kuiltje in ‘t zand is leuke nostalgie, knikkerbanen van Marble Rush zijn de hit van nu! Wij hebben in het verleden de Marble Rush Super Action Set getest en wat wij daarvan vond lees je in dit artikel over de Marble Rush Super Action Set.

De VTech Marble Rush Super Action Set!

Marble Rush Space Magnetic Mission Set

Magisch en magnetisch, dat is deze coole knikkerbaan van Marble Rush. Dankzij de magnetische elementen kunnen de knikkers de zwaartekracht trotseren en stunts doen die je nog niet eerder gezien hebt. Dankzij de lichteffecten en de muziek krijgt de baan nog een beetje extra magie!

 

Marble Rush Super Sky Tower Set

The sky is the limit zeggen ze altijd, dat geldt ook voor Marble Rush. Transporteer de knikkers niet alleen horizontaal maar ook verticaal door het gebruik van de lopende band. De elektronische trein vervoert de knikkers en zorgt voor een extra dimensie in deze coole set. De set kan je combineren met andere Marble Rush speelsets.

 

KidiPods MAX

Beleef een audio-avontuur met de KidiPods MAX! Verken de bossen, de savanne en de oceanen, ontdek verschillende dieren en blijf fit dankzij muzikale uitdagingen en dansliedjes! Kom je liever even tot rust? Dan kan natuurlijk ook door de KidiPods MAX in de mindfulness speelstand ze zetten. Je kunt de koptelefoon via Bluetooth ook met een externe muziekspeler verbinden.

 

Kidilove

Overal waar je heen gaat kan je liefde en magie verspreiden met de Kidilove. Het magische hart verandert van kleur en bevat drie interactieve lovely-vriendjes die je kunt ontdekken en waar je mee kunt spelen. Ontdek de magische activiteiten, waaronder bijvoorbeeld de spreuk van de dag en de vriendschapsmeter. Inclusief bewegingssensor, klok, wekker en handige draaglus.

 

Mijn Interactieve Video Telescoop

Met de Interactieve Video Telescoop kan je de wonderen van ons universum ontdekken. Bekijk educatieve foto’s en video’s van NASA op het 2,4 inch kleuren lcd-scherm. Wanneer je de telescoop gebruikt kan je ook zelf foto’s maken en deze opslaan in de galerij. Leer alles over de planeren in ons zonnestelsel, de sterrenbeelden, hemellichamen en nog veel meer! Uitgeleerd? Test dan je kennis in de quiz en speel het spel. De toffe driepoot zit er trouwens gewoon bij!

Mijn Interactieve Video Microscoop

Alle grote dingen beginnen klein. Maak kennis met de microscopisch kleine wereld met de Interactieve Video Microscoop. Vergroot objecten tot wel tweehonderd keer en bekijk ze in realtime op het 2.4 inch kleuren lcd-scherm. Je kunt ook één van de negen dubbelzijdige Smart Slides plaatsen om op een leerzaam avontuur te gaan met BBC-video content en afbeeldingen. Ik schreef al eens een artikel over dit supertoffe speelgoed! Nieuwsgierig? Lees dan eens het uitgebreide artikel over de Interactieve Video Microscoop.

Mijn Interactieve Video Globe

De Interactieve Video Globe met kleuren lcd-scherm bevat meer dan vijf uur aan videomateriaal van de BBC. Maak kennis met bijvoorbeeld de landen, vlaggen, hoofdsteden, valuta en talen van ieder land. Ontdek welke dieren waar leven en welke bezienswaardigheden er allemaal te vinden zijn. Wordt een echte globetrotter dankzij de 600 video’s, meer dan 300 vragen en 3000 weetjes via audio- en videofragmenten.

Cadeautips voor de feestdagen, wat staat er bij jullie op de lijstjes?

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Bron (uitgelichte) afbeelding(en); VTech Pers

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.