8x leuk VTech speelgoed voor onder de boom!
Spelletjes & Speelgoed

8x VTech speelgoed voor onder de boom!

De Sint heeft inmiddels ons land weer bezocht, dus wordt het tijd voor kerst! Nu weet ik dat lang niet iedereen aan cadeautjes onder de kerstboom doet en dat is natuurlijk ook helemaal prima. Toch wilde ik jullie dit leuke VTech speelgoed niet onthouden! Misschien doe je toch nog een cadeau idee op voor onder de boom, maar misschien ook wel voor een andere gelegenheid.
Wij zijn thuis zeker fan van VTech speelgoed! Het is eigenlijk het enige speelgoed dat we weg moeten doen omdat Daan er niet meer mee speelt. Eigenlijk hebben we nog nooit gehad dat er iets echt kapot was gegaan. Ben je trouwens op zoek naar nog meer inspiratie? Lees dan ook eens mijn artikel van vorig jaar over cadeautjes onder de boom; VTech wannahaves voor onder de boom!

VTech speelgoed voor onder de boom!

Zoals ik al zei vind ik VTech altijd heel degelijk! Daarnaast ben ik dol op alle leuke kleuren die het speelgoed heeft en is het speelgoed vaak ook nog interactief. Ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat al het VTech speelgoed wat ik jullie ga laten zien er weer super tof uit ziet.

Kidi voor de nieuwste generatie DJ’s!

Muziek maken, dat is toch heerlijk om te doen! VTech speel hier goed op in met twee hele toffe items die ook zeker geschikt zijn voor de wat oudere kinderen!

Kidi DJ Mix

Met de Kidi DJ Mix maken de kinderen op een leuke manier kennis met techniek. Dankzij de draaitafel kunnen ze hun eigen muziekcreaties maken! Ze noemen het ook wel een professional in kinderuitvoering… Het is echt een stoere 12-in-1 alleskunner: de Kidi DJ Mix. Mixen, opnemen, crossfaden en wel tig mogelijkheden om zelf muziek te maken zitten erin.

Kidi SuperStar DJ Studio

De tweede topper is de Kidi SuperStar DJ Studio, die qua looks wel wat weg heeft van de SuperStar Lightshow! Anders is alleen dat de Kidi SuperStar DJ Studio een mixpad heeft om zelf liedjes te mixen. De focus van dit speelgoed ligt dan ook op het zelf inzingen van liedjes en deze aansluitend mixen.

Kidi voor de nieuwste generatie DJ's!

Lekker bewegen met VTech speelgoed!

Wat is er nu leuker dan lekker bewegen tijdens het spelen? Eigenlijk niets, dus VTech denkt daarin graag met je mee! Ik heb dan ook twee hele leuke cadeautips voor onder de boom voor jou!

Baby Stuiter & Leer Lama

Wil jij ook wel een te gekke lama in huis hebben? VTech speelgoed laat je droom uitkomen met de Baby Stuiter & Leer Lama! Als je op zijn rug gaat zitten, begint hij te stuiteren. Goed vasthouden hoor! Vervelen doe je je tijdens het ritje niet snel, want onderweg zijn er een heleboel interacties. De lama heeft knisperende oren, rammelende kraaltjes en drie interactieve toetsen waarmee kleintjes kleuren, cijfers en vormen ontdekken.

Pak me dan Puppy

De Pak me dan Puppy maakt zijn entree op een cool hoverboard, dat zegt misschien al genoeg. Zodra dit speelse vriendje geactiveerd wordt begint het feest. Door de ingebouwde sensors rijdt hij weg als je in de buurt komt, maar hij ontwijkt (ook door deze sensors) alle obstakels.

Lekker bewegen met VTech!

Styla, kleurrijk knuffelkontje

Styla Mijn Glamour Eenhoorn kreeg van haar bedenkers een magische toverstaf waarmee ze kleur aan zichzelf én de dag van haar baasje geeft. Eén druk op haar amulet is al genoeg om haar tot leven te brengen, spel en interactie te starten. Deze eenhoorn vertelt lieve woordjes, complete zinnen en kent heel veel liedjes. Zodra ze over haar snuit wordt geaaid maakt ze contact met haar baasje. Met haar toverstaf geven die op hun beurt kleur aan haar hoorn, vleugels en ogen en manen

Monsterlijke krachtpatsers vs snelheidsduivels

Snelheid is een belangrijke voorwaarde voor wie zoveel eeuwen moet overbruggen. Troy de T-Rex en Rover de Velociraptor switchen om die reden in een oogwenk van dino naar supersnelle raceauto en weer terug. Als dino’s zijn het dikke maatjes, maar zodra ze switchen begint de ware battle tussen beiden. En die is alles behalve kinderachtig!

Vriendjes voor het leven!

Vrienden maken is leuk! Zeker als je vriendjes voor het leven kunt maken… VTech snapt dat natuurlijk en daarom zijn er twee super leuke items waarmee het maken van vrienden toch wel centraal staat!

Vrolijke Vriendjes Dino Avonturen Set

Voor het zware werk moet je bij Ranger Rob, hoofdrolspeler in de Vrolijke Vriendjes Dino Avonturen Set, zijn. Zijn vrachtwagen transformeert in een oogwenk tot compleet dinopark inclusief grote T-Rex. Rob en zijn dino’s leren kleintjes tellen en kleuren en misschien nog wel het aller allerbelangrijkste, wie je vriendjes voor het leven zijn!

Sprankel de Magische Eenhoorn

Sprankel de Magische Eenhoorn loopt, beweegt haar vleugels, hoofd en kan zelfs zingen. Ze komt niet alleen, maar neemt Floortje Fee en baby eenhoorn mee. Floortje zorgt voor nog meer plezier als ze op Sprankel’s rug plaatsneemt en de twee al lopend de oren van je hoofd kletsen! En je kleintje, die kletst natuurlijk mee.

Bron (uitgelichte) afbeelding(en); VTech Pers & Bol.com Partnerprogramma

beste zorg voor je huisdier Lana
De beste zorg voor je huisdier, dat willen we toch allemaal? Wij zijn dol op onze huisdieren en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat ze het hier goed hebben. Op dit moment hebben wij twee vissen, genaamd Jut en Jul. Zij hebben niet zoveel zorg nodig. Onze katten heb je misschien al eerder ontmoet hier op de blog! Noor, een jonge spring in het veld en Lana, ons oude besje. Ik denk dat ze het hier heel fijn hebben in huis, al kunnen ze zelf niet praten natuurlijk… Gerelateerd
Verder Lezen
Badmode, draag wat jij zelf fijn vindt zitten!
Zoveel mensen, zoveel wensen! Als je kijkt naar badmode, dan zie je veel mooie items en trends. Toch is het denk ik het belangrijkste dat je draagt waar jij je fijn in voelt. Want als je je fijn voelt in wat je draagt, dan straal je dat niet alleen uit, je voelt het ook echt! Welk postuur je ook hebt, draag wat jij zelf fijn vindt zitten! Andere mensen hebben er toch wel een mening over… Waarom ik dat zeg? Omdat er nog altijd veel vrouwen zijn, met welk postuur dan ook, die niet alles durven dragen. Gerelateerd
Verder Lezen
Zar en de gouden druppel
Zar en de gouden druppel is één van de boeken uit de nieuwe leesboeken serie van; Ik leer lezen met Zwijsen! Deze serie is geschreven door bekende schrijvers. Leren lezen wordt nog leuker met deze boeken voor beginnende lezers. Paul van Loon, Bette Westera, Manon Sikkel, Yorick Goldewijk en nog veel meer andere schrijvers werkten mee aan de nieuwe serie Ik leer lezen met Zwijsen. Wij lazen het boek “Zar en de gouden druppel” en in dit artikel lees je meer over dit boek. Gerelateerd
Verder Lezen
Snoozle Loop Krabpaal voor Katten Lana
Een krabpaal voor katten is bij ons in huis echt nodig! We hebben twee schatten van katten, maar die nageltjes… Beide katten hebben we uit een benarde situatie gered en ik zou echt niet zonder ze willen. Wel zonder hun nageltjes trouwens! Nu hadden we natuurlijk wel een krabpaal in huis, maar dat was het niet. Nu mochten we de Snoozle Loop krabpaal proberen en ik kan je al verklappen dat iedereen daar blij mee is! Gerelateerd
Verder Lezen
De tuin klaarmaken voor de lente en de zomer!
Lentekriebels! Wanneer het zonnetje na de donkere winterdagen steeds vaker tevoorschijn komt, komen de lentekriebels! De tuin klaarmaken voor de lente en de zomer vind ik altijd heerlijk om te doen. In de herfst en in de winter doen wij niet zo heel veel in de tuin. We beginnen de lente dus altijd met “puinruimen”. Gerelateerd
Verder Lezen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.