8x leuk VTech speelgoed voor onder de boom!
Spelletjes & Speelgoed

8x VTech speelgoed voor onder de boom!

De Sint heeft inmiddels ons land weer bezocht, dus wordt het tijd voor kerst! Nu weet ik dat lang niet iedereen aan cadeautjes onder de kerstboom doet en dat is natuurlijk ook helemaal prima. Toch wilde ik jullie dit leuke VTech speelgoed niet onthouden! Misschien doe je toch nog een cadeau idee op voor onder de boom, maar misschien ook wel voor een andere gelegenheid.
Wij zijn thuis zeker fan van VTech speelgoed! Het is eigenlijk het enige speelgoed dat we weg moeten doen omdat Daan er niet meer mee speelt. Eigenlijk hebben we nog nooit gehad dat er iets echt kapot was gegaan. Ben je trouwens op zoek naar nog meer inspiratie? Lees dan ook eens mijn artikel van vorig jaar over cadeautjes onder de boom; VTech wannahaves voor onder de boom!

VTech speelgoed voor onder de boom!

Zoals ik al zei vind ik VTech altijd heel degelijk! Daarnaast ben ik dol op alle leuke kleuren die het speelgoed heeft en is het speelgoed vaak ook nog interactief. Ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat al het VTech speelgoed wat ik jullie ga laten zien er weer super tof uit ziet.

Kidi voor de nieuwste generatie DJ’s!

Muziek maken, dat is toch heerlijk om te doen! VTech speel hier goed op in met twee hele toffe items die ook zeker geschikt zijn voor de wat oudere kinderen!

Kidi DJ Mix

Met de Kidi DJ Mix maken de kinderen op een leuke manier kennis met techniek. Dankzij de draaitafel kunnen ze hun eigen muziekcreaties maken! Ze noemen het ook wel een professional in kinderuitvoering… Het is echt een stoere 12-in-1 alleskunner: de Kidi DJ Mix. Mixen, opnemen, crossfaden en wel tig mogelijkheden om zelf muziek te maken zitten erin.

Kidi SuperStar DJ Studio

De tweede topper is de Kidi SuperStar DJ Studio, die qua looks wel wat weg heeft van de SuperStar Lightshow! Anders is alleen dat de Kidi SuperStar DJ Studio een mixpad heeft om zelf liedjes te mixen. De focus van dit speelgoed ligt dan ook op het zelf inzingen van liedjes en deze aansluitend mixen.

Kidi voor de nieuwste generatie DJ's!

Lekker bewegen met VTech speelgoed!

Wat is er nu leuker dan lekker bewegen tijdens het spelen? Eigenlijk niets, dus VTech denkt daarin graag met je mee! Ik heb dan ook twee hele leuke cadeautips voor onder de boom voor jou!

Baby Stuiter & Leer Lama

Wil jij ook wel een te gekke lama in huis hebben? VTech speelgoed laat je droom uitkomen met de Baby Stuiter & Leer Lama! Als je op zijn rug gaat zitten, begint hij te stuiteren. Goed vasthouden hoor! Vervelen doe je je tijdens het ritje niet snel, want onderweg zijn er een heleboel interacties. De lama heeft knisperende oren, rammelende kraaltjes en drie interactieve toetsen waarmee kleintjes kleuren, cijfers en vormen ontdekken.

Pak me dan Puppy

De Pak me dan Puppy maakt zijn entree op een cool hoverboard, dat zegt misschien al genoeg. Zodra dit speelse vriendje geactiveerd wordt begint het feest. Door de ingebouwde sensors rijdt hij weg als je in de buurt komt, maar hij ontwijkt (ook door deze sensors) alle obstakels.

Lekker bewegen met VTech!

Styla, kleurrijk knuffelkontje

Styla Mijn Glamour Eenhoorn kreeg van haar bedenkers een magische toverstaf waarmee ze kleur aan zichzelf Γ©n de dag van haar baasje geeft. EΓ©n druk op haar amulet is al genoeg om haar tot leven te brengen, spel en interactie te starten. Deze eenhoorn vertelt lieve woordjes, complete zinnen en kent heel veel liedjes. Zodra ze over haar snuit wordt geaaid maakt ze contact met haar baasje. Met haar toverstaf geven die op hun beurt kleur aan haar hoorn, vleugels en ogen en manen

Monsterlijke krachtpatsers vs snelheidsduivels

Snelheid is een belangrijke voorwaarde voor wie zoveel eeuwen moet overbruggen. Troy de T-Rex en Rover de Velociraptor switchen om die reden in een oogwenk van dino naar supersnelle raceauto en weer terug. Als dino’s zijn het dikke maatjes, maar zodra ze switchen begint de ware battle tussen beiden. En die is alles behalve kinderachtig!

Vriendjes voor het leven!

Vrienden maken is leuk! Zeker als je vriendjes voor het leven kunt maken… VTech snapt dat natuurlijk en daarom zijn er twee super leuke items waarmee het maken van vrienden toch wel centraal staat!

Vrolijke Vriendjes Dino Avonturen Set

Voor het zware werk moet je bij Ranger Rob, hoofdrolspeler in de Vrolijke Vriendjes Dino Avonturen Set, zijn. Zijn vrachtwagen transformeert in een oogwenk tot compleet dinopark inclusief grote T-Rex. Rob en zijn dino’s leren kleintjes tellen en kleuren en misschien nog wel het aller allerbelangrijkste, wie je vriendjes voor het leven zijn!

Sprankel de Magische Eenhoorn

Sprankel de Magische Eenhoorn loopt, beweegt haar vleugels, hoofd en kan zelfs zingen. Ze komt niet alleen, maar neemt Floortje Fee en baby eenhoorn mee. Floortje zorgt voor nog meer plezier als ze op Sprankel’s rug plaatsneemt en de twee al lopend de oren van je hoofd kletsen! En je kleintje, die kletst natuurlijk mee.

Bron (uitgelichte) afbeelding(en); VTech Pers & Bol.com Partnerprogramma

Mijn droomhuis gezocht!
Hoe fijn wij ook wonen in ons huis, dromen over je droomhuis mag natuurlijk altijd! Meedoen aan een programma als droomhuis gezocht lijkt mij dan ook fantastisch. Niet dat mijn dromen binnen ons budget vallen, maar daar gaat het niet om. Ik vind het bijvoorbeeld ook heerlijk om op Funda rond te struinen. Wat een prachtige huizen kom je soms tegen! Het leuke aan je eigen droomhuis bedenken is dat je alles kan doen wat je maar wilt. Ik heb natuurlijk ook wel mijn wensenlijstje als alles kan… Ook leuk om te lezen...
Verder Lezen
Snel internet, niet meer weg te denken!
Snel internet, wij kunnen daar echt niet meer zonder! Wij gebruiken internet bij zoveel dingen in ons leven. Denk bijvoorbeeld aan het thuiswerken, thuis school voor kinderen en natuurlijk het streamen van films en gamen. Wij hadden nog een hele tijd “langzaam” internet via de kabel. Ondertussen hebben is dat alweer een tijdje glasvezel en wat een verschil is dat! Ook leuk om te lezen...
Verder Lezen
Leren recyclen en sorteren
Vtech gaat voor groen! Leren recyclen en sorteren wordt een stuk leuker als het op een speelse manier gaat! Zo ben je zelf aan het bouwen aan een mooiere wereld, maar VTech helpt daar zelf ook aan mee! In dit artikel laat ik jullie het nieuwste wagenpark uit het VTech eco assortiment zien; de Sorteer & Leer Recycletruck (1-3 jaar) en het Toet Toet Auto’s Eco Trio Pack (1-5 jaar). Ook leuk om te lezen...
Verder Lezen
Een toiletkrukje, niet alleen handig voor kinderen!
Een toiletkrukje is echt onmisbaar met jonge kinderen in huis. Veel kinderen willen net als hun ouders ook graag op de grote wc zitten, maar die is natuurlijk nog veel te hoog. Een hele handige oplossing daarvoor is het toiletkrukje. Daarover in dit artikel meer en ik kan je alvast verklappen dat een toiletkrukje niet alleen handig is voor kinderen! Ook volwassenen kunnen enorm veel baat hebben bij een krukje. Ook leuk om te lezen...
Verder Lezen
Boelie en Mumi
“Boelie en Mumi en de fantastische reis naar het begin van de ochtend” geschreven door “Pepijn Lanen”. Pepijn Lanen, die je waarschijnlijk wel kent van De Jeugd van Tegenwoordig, schrijft een betoverend voorleesverhaal. De prachtige illustraties zijn van bekroond illustrator Joren Joshua. Boeli en Mumi (broer en zus) zijn al vroeg wakker. Terwijl Mama Reus en Papa Reus nog slapen, gaan ze op avontuur! Ook leuk om te lezen...
Verder Lezen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.