Spelletjes & Speelgoed

Vtech voorjaarstoppers 2021, speciaal voor de kleine rangers!

Peuters en kleuters zijn dol op het verkennen van de wereld. Helaas zit die wereld op dit moment aardig op slot, maar dat betekent natuurlijk niet dat ze niet op ontdekkingstocht kunnen. Met deze VTech voorjaarstoppers, gemaakt voor nieuwsgierige kinderen van 1 tot 5 jaar, hebben ze weer nieuwe uitdagingen!

Ontdekken en leren, dat kan overal! Thuis, onderweg, op visite of straks misschien weer tijdens de vakantie? Het is dan natuurlijk wel fijn als het speelgoed een beetje handzaam is en ook zeker tegen een stootje kan! Daar is gelukkig goed over nagedacht. Twee nieuwe VTech voorjaarstoppers dus! Heb je trouwens kinderen die al wat ouder zijn, check dan eens deze VTech wannahaves!

VTech voorjaarstoppers

VTech ontwikkeld speelgoed dat aansluit bij het ontwikkelingsniveau van kleintjes en de wereld om hen heen. De twee nieuwe voorjaarstoppers laten dat ook zeker zien! Dit toffe speelgoed is geschikt voor nieuwsgierige kinderen van 1 tot 5 jaar. Het kan tegen een stootje en zit boordevol leuke weetjes waarmee je peuter of kleuter wel raad weten!

Mijn eerste 100 woordjes – Leuke plekken

Mijn eerste 100 woordjes – Leuke plekken is een preview op de grote wereld. Iets dat op dit moment natuurlijk heel erg fijn is met alle maatregelen! Ontdek plekken als de bakkerij, de school, het restaurant en zelfs een museum in het rijk geïllustreerde en interactieve boek. De perfecte voorbereiding op het moment dat er weer meer mogelijk is.

1e 100 woorden - leuke plekken

Kinderen zijn goed in nieuwe talen leren, er zit dan ook een taalswitch (ster toets) op. Je kunt kiezen tussen Nederlands en Engels. Ideaal natuurlijk als je je kindje tweetalig opvoed, maar ook leuk om gewoon 100 nieuwe Engelse woorden te ontdekken.

Spelenderwijs krijgen de kinderen leuke wetenswaardigheden voorgeschoteld en klinken geluiden en zelfs liedjes die bij de ontdekkingsreis horen. Mijn eerste 100 woordjes – Leuke plekken is de opvolger uit de succesvolle reeks; Mijn eerste 100 woorden en Mijn eerste 100 woordjes Dieren.

|| Meer informatie en Mijn eerste 100 woordjes – Leuke plekken bestellen

Klik & Klaar Camera

Wil je kleine ranger later de wereld ontdekken? Laat hem dan nu, vanuit huis, al ontdekken hoeveel moois het dierenrijk voor hem in petto heeft! Met de Klik & Klaar Camera kan je kindje spelenderwijs foto’s ‘maken’ van dieren. Daarnaast leert hij over de leefomgeving van de dieren, maar ook kleuren, cijfers, vormen en tegenstellingen.

VTech - Klik en Klaar Camera

De Klik & Klaar Camera is een handzame en hele stevige camera, met in totaal vijf fotokaarten (die je dubbelzijdig gebruiken kan). Als je een fotokaart in de camera steekt en op afdrukken drukt, komt het fotokaartje helemaal tot leven! Er worden dieren weetjes gedeeld in beeld, gesproken woord en liedjes.

De uitdaging zit hem trouwens niet alleen in het leren en onthouden van alle kennis, ook aan de fijne motoriek is bij deze camera gedacht!

|| Meer informatie en Klik & Klaar Camera bestellen

Maak je klaar voor een avontuur!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Bron (uitgelichte) afbeelding(en); VTech Pers

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.