Spelletjes & Speelgoed

VTech wannahaves voor onder de boom!

VTech heeft hier in huis al voor heel veel plezier gezorgd! Zeker met de Toet Toet Auto’s is al heel veel gespeeld. Het leuke van VTech vind ik dat het over het algemeen interactief speelgoed is en daarnaast ook nog eens leerzaam! Zoek jij nog een pakje voor onder de boom? Vtech wannahaves, laat je dan inspireren door de leukste kindercadeaus voor onder de boom!

VTech wannahaves

Het leukste van VTech is dat ze speelgoed hebben voor zowel jongens als meisjes in verschillende leeftijden. Maar wat moet je nu kiezen als je op cadeautjes jacht gaat? Dat blijft een lastige, maar misschien kan je inspiratie halen uit de VTech wannahaves later in dit bericht. Misschien heb je zelfs HET perfecte cadeau gevonden!

Toet Toet Auto’s in de lucht en door de bocht

Het Tornado Stuntpark is het domein van Sam Stuntauto! Hij scheurt met een gevaarlijke snelheid omlaag door de bochten. Onderweg passeert hij maar liefst vijf keer een Magische Sensor, waarop hij met minstens 40 liedjes, zinnetjes en melodietjes reageert. Het Tornado Stuntpark is door echte slimmeriken om te bouwen tot een compleet andere set. De perfecte aanvulling op je Toet Toet verzameling!

Vriendschap sluiten en spelenderwijs behendig in taal worden

Mijn Magische Baby Eenhoorn laat kleintjes (1-4 jaar) kennismaken met kleuren, vormen en taal. Haar geheim zijn de amuletten die op de hartjes op haar lijfje kunnen worden gedrukt en reacties veroorzaken. Zo oefent jouw kleintje op eigen kracht Nederlandse en Engelse woordjes en zinnen, ook klinken er liedjes en geluiden. De eenhoorn beweegt haar vleugels en zet haar hoorn in het licht.

Prille vriendschap en fantasie voor het leven!

Ondeugend, maar ook heel schattig is het Praat & Leer Puppyvriendje (voor kinderen van 1-5 jaar). Met zijn flaporen en grote puppyogen steelt hij ieders hart, zodra hij begint te praten en zingen ben je verkocht. Dit puppy-vriendje kopieert en herhaalt wat er wordt gezegd, kent liedjes, verhaaltjes en muziekjes en zijn grote puppyoren bewegen heen en weer mee.

Dolle pret in het Duikel & Draai Waterpark

Eyecatcher in de nieuwe collectie van de ZoomiZooz familie word je niet zomaar, daarvoor moet je precies de juiste skills in huis hebben. En laat het nieuwe Duikel & Draak Waterpark inclusief drie nieuwe ZoomiZooz vriendjes nu van al deze skills zijn voorzien. Nieuwkomers Evi Eenhoorn, Naomi Nijlpaard en Peggy Pinguรฏn blijven maar tuimelen in de kleurrijke, fantasievolle attractie die het niet slecht zou doen in een pretpark. Met de schildpad-lift omhoog en op het bolle bibsje omlaag, opnieuw en opnieuw.

Welkom, in het Familie Carson Huis!

De makers van VTech trokken voor dit Familie Carson Huis alle registers open, zodat de verhalen die de Carson’s meemaken op Netflix meteen thuis nagespeeld kunnen worden. Naast PlayZone-locatie is het huis ook voorzien van een Magische Sensor, waardoor alle voertuigen uit de Cory Carson collectie worden herkent. Elke ruimte van het huis is voorzien van volledig ingerichte kamers, waardoor verhalen groeien en interactie tussen de Carson’s geen moment stilvalt.

In een oogwenk van prehistorie naar de toekomst

Lonn Pteranodon (de grootste), Roxx Triceratops (de sterkste), Scott Spinsaurus (de snelste) en Jaxx T-Rex (de tweebenige) hebben bijzondere kwaliteiten en een LCD-scherm waarop humeur is af te lezen. In een oogwenk switchen ze van dino naar voertuig, in voorkomen en tijd, van prehistorie naar toekomst. De Switch & Go Dino’s (4+) komen namelijk echt tot leven, brullen, spreken, bewegen en schieten met licht. En minstens zo leuk: het blijken stuk voor stuk unieke karakters, dus collectors items te zijn.

Kidi Smart Glow Art, de gadget met spraakbesturing zoals Google Play

Deze gadget/speaker is een lichtbox voor de kinderkamer, met een magische glow in 10 verschillende kleuren, waaronder roze, blauw, groen of geel, maar ook met 20 verschillende lichteffecten. Je kunt er spelletjes mee spelen, de toekomst laten voorspellen, keuzes bepalen, naar grapjes luisteren en raadsels oplossen. En spelenderwijs je woordenschat uitbreiden. Met de bijgeleverde magische stiften geef je jouw Kidi Smart Glow Art ook nog eens persoonlijke touch.

Geef jouw wereld magie met de Kleurrijke Sparklings

Grote ogen, een uiterlijk dat je doet smelten en een magisch amulet waarmee ze van kleur veranderen heeft het drietal sowieso. Zo geven kinderen tijdens hun spel met de Sparklings kleur aan hun vriendjes, hun verhalen en de dag. Penelope, Foxy en Stella verschieten van kleur door een simpele aanraking van het kind. Zo krijgt Penelope kleur op haar ogen, kuif en staart. Fozy op haar ogen, oren en haar. En Stella op haar ogen, vleugels en hoorn.

Mijn Vtech wannahave is absoluut de slaaptrainer van Daan! Wat een verademing… Wat is jou VTech wannahave?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Bron (uitgelichte) afbeelding(en); Bol.com & VTech Pers mail

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.