Wetenschappelijk speelgoed, voor de wetenschapper vanaf 7 jaar!
Spelletjes & Speelgoed

Wetenschappelijk speelgoed, voor de wetenschapper vanaf 7 jaar!

Knappe koppen verdienen speelgoed dat nieuwsgierigheid stimuleert, ontwikkeling faciliteert en zelfvertrouwen doet groeien. De collectie wetenschap speelgoed van VTech heeft ook voor deze ambitieuze talenten gereedschap in huis. Voor jonkies alleen? Toch niet, dit gereedschap is interessant van 7 tot 99 jaar, hiermee heeft iedereen goud in handen!

De VTech Mijn Interactieve Video Telescoop, Mijn Interactieve Video Microscoop en Mijn Interactieve Video Globe zijn een musthave voor alle wetenschappers in de dop. Niet alleen leuk voor kinderen trouwens, ook volwassenen kunnen zich er prima mee vermaken! In dit artikel ga ik je een beetje meer vertellen over dit leuke speelgoed.

Wetenschappelijk speelgoed

Dit leuke wetenschappelijk speelgoed is leuk voor jong en oud! Ontdek het heelal, de kleine microscopische wereld of onze aarde. Er is vast wel een onderwerp dat helemaal bij jou past! Laat je kindje alles zelf ontdekken, of doe gezellig mee! Er is vast een heleboel dat je zelf ook nog niet weet.

Dit wetenschappelijk speelgoed is erg leuk om cadeau te doen!

Mijn Interactieve Video Telescoop

Met de Interactieve Video Telescoop kan je de wonderen van ons universum ontdekken. Bekijk educatieve foto’s en video’s van NASA op het 2,4 inch kleuren lcd-scherm. Wanneer je de telescoop gebruikt kan je ook zelf foto’s maken en deze opslaan in de galerij. Leer alles over de planeren in ons zonnestelsel, de sterrenbeelden, hemellichamen en nog veel meer! Uitgeleerd? Test dan je kennis in de quiz en speel het spel. De toffe driepoot zit er trouwens gewoon bij!

Mijn Interactieve Video Microscoop

Alle grote dingen beginnen klein. Maak kennis met de microscopisch kleine wereld met de Interactieve Video Microscoop. Vergroot objecten tot wel tweehonderd keer en bekijk ze in realtime op het 2.4 inch kleuren lcd-scherm. Je kunt ook één van de negen dubbelzijdige Smart Slides plaatsen om op een leerzaam avontuur te gaan met BBC-video content en afbeeldingen. Ik schreef al eens een artikel over dit supertoffe speelgoed! Nieuwsgierig? Lees dan eens het uitgebreide artikel over de Interactieve Video Microscoop.

Mijn Interactieve Video Globe

De Interactieve Video Globe met kleuren lcd-scherm bevat meer dan vijf uur aan videomateriaal van de BBC. Maak kennis met bijvoorbeeld de landen, vlaggen, hoofdsteden, valuta en talen van ieder land. Ontdek welke dieren waar leven en welke bezienswaardigheden er allemaal te vinden zijn. Wordt een echte globetrotter dankzij de 600 video’s, meer dan 300 vragen en 3000 weetjes via audio- en videofragmenten.

Welke van de drie vind jij het leukste en wil je wel op je verlanglijstje zetten?

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Bron (uitgelichte) afbeelding(en); met toestemming van VTech Pers gebruikt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.