Haakpatroon gelukspoppetje

Haakpatroon gelukspoppetje

Haakpatroon gelukspoppetje

Wat een tijd leven we op dit moment in hé! Sinds een tijdje haak ik en ik vind het zo rustgevend! Via diverse Facebook groepen over haken zie ik leuke haak creaties voorbij komen die uitgedeeld worden… Dat vind ik nou zo’n leuk gebaar! Ik heb me op de gelukspoppetjes gestort, al heb ik er wel mijn eigen draai aan gegeven. Het haakpatroon gelukspoppetje deel ik dan ook graag met jullie!

Haakpatroon gelukspoppetje

Haak jij ook graag? Ik dus wel… Grote projecten of kleinere dingen, ingewikkeld of gewoon simpel. Ik combineer ze graag met elkaar! Deze gelukspoppetjes haakte ik in de Corona tijd, gewoon een kleinigheidje, om te laten zien dat je er bent en aan iemand denkt! Daarom deel ik ook graag dit haakpatroon gelukspoppetje met jullie!

Het patroon is niet moeilijk, snel klaar en je hebt niet veel nodig.
* Wol in een mooi kleurtje (1-4 kleuren)
* Een haaknaald die bij de wol past
* Een stopnaald
* Houten kralen van 20 mm
(De houten kralen heb ik één keer een heleboel gekocht, dit was financieel gezien het voordeligste en je kunt ze natuurlijk voor allerlei doeleinden gebruiken.)

Ik gebruik verschillende haaknaalden, maar ben begonnen met een “goedkope” set, die mij echt super bevalt en ik zeker aan kan raden als je geen kapitalen uit wilt geven!

Hebben? Zo geregeld via onderstaande pagina!

Het is een online product, dat betekent dat je direct een PDF bestand toegestuurd krijgt naar je mail. Je kunt dus binnen 5 minuten aan de slag (als je de rest van de benodigdheden ook in huis hebt).

Haakpatroon Gelukspoppetje [Free Printable]

Heb jij ook iets gehaakt om weg te geven aan anderen?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...