Update !!

Update !!

Even een update van mijn kant… Want het is nog steeds stil zoals jullie gemerkt hebben! Ik kan nog steeds niet al te lang naar een beeldscherm kijken en laat dat nu net nodig zijn voor de blog 😉 .

Qua duizeligheid gaat het al iets beter dus deze week zullen er wel weer wat blogs online komen! Gelukkig maar, want ik mis het schrijven het onwijs! Ik ben wel het hele ritme qua schrijven en plannen kwijt, maar ik probeer om er zo snel mogelijk weer een beetje regelmaat in te krijgen 😉 .

Mijn maag kan nog steeds geen eten verdragen… Ik ben ondertussen bijna 10 kilo afgevallen. Iets wat voor mijn figuur geen ramp is natuurlijk 😉 , maar de manier waarop is vreselijk. Ik heb medicijnen tegen de misselijkheid gekregen, maar ik kan niet zeggen dat het nu echt helpt. Volgende week mag ik de huisarts weer bellen, dus ben benieuwd of het deze week nog veranderd.

Voor nu doe ik rustig aan, zodat ik de dag dat ik buitenshuis werk in ieder geval redelijk goed vol kan houden. Qua eten is het zoeken naar dingen die ik binnen kan houden, maar dat valt erg tegen. Screentime beperk ik zoveel mogelijk en ik doe lekker met Daan een middagdutje. Hopen dat alles snel weer van het oude wordt!

Ik lees trouwens dat er allerlei soorten verkoudheid en griep rond gaan… Jullie al ziek geweest?

Vanmiddag maak ik trouwens de winnaar van de winactie met het doeboek bekend! Toi toi toi als je meegedaan hebt!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2019 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...