Webshop

Welkom in de webshop van Happinessfromme.

Via deze pagina kom je bij alle downloads terecht. Het werkt heel gemakkelijk! Alle downloads die je graag wilt hebben doe je in je winkelmandje. Als je alles hebt wat je wilt, ga je naar afrekenen en betaal je je bestelling via IDeal. Direct na je betaling ontvang je de downloads in je mailbox. Heb je gekozen voor een gepersonaliseerde download? Dan ga ik daar zo snel mogelijk mee aan de slag, je ontvangt deze binnen 2-3 werkdagen in je mailbox.

Je kunt de download zo vaak als je wilt gebruiken, zolang het maar voor eigen gebruik is. Het wordt niet gewaardeerd als ze doorgestuurd worden.

Ik probeer de prijzen zo laag mogelijk te houden. De grootste kosten zitten hem helaas in de IDeal betalingen, maar het werkt wel zo gemakkelijk en veilig voor zowel mij als klanten. Het lukt om de prijzen zo laag mogelijk te houden, doordat ik geen fysieke producten aanbied. Je moet alles dus zelf printen (of bij een copy shop af laten drukken), maar het leuke daarvan is dat je een download dus vaker kunt gebruiken.

Heb je vragen? Stel ze dan gerust! Je kunt me bereiken via infowebshop@happinessfromme.com. Wil je een item gepersonaliseerd hebben, maar staat die optie er niet bij? Stuur dan ook even een mailtje, want in principe kan ieder item helemaal naar wens samengesteld worden (denk aan kleur, afbeeldingen en tekst).

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...