Adventskalender Doe-Boek [Free Printable]

 0,00 incl. BTW

Een adventskalender Doe-Boek. Het “boek” begint met de adventskalender, daarna volgt er voor elke dag een bladzijde met een activiteit (26 pagina’s totaal). Dit kan kleuren zijn, maar ook liedjes zingen, een filmpje kijken of iets lekker bakken. Ik heb geprobeerd om er zoveel mogelijk variatie in aan te brengen. Lees zelf het doe-boek alvast goed door, want voor sommige dagen is er wel een beetje voorbereiding nodig!

Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Adventskalender

Een adventskalender kennen de meeste mensen natuurlijk wel. De meest bekende is die met snoepjes of speelgoed voor de kinderen.

Ik bedacht wat anders! Namelijk een adventskalender met een soort van Doe-Boek.

Thema

Het thema van de adventskalender is winter/kerst, hoe kan het ook anders? In het Doe-Boek probeer ik elke dag een activiteit te linken aan het plaatje van die dag. Dat valt nog niet altijd mee ;), maar ik hoop er iets leuks van te kunnen maken. Het boekje is met name bedoeld voor jongere kinderen (kleuters).

Waarom een adventskalender met Doe-Boek?

Wij doen thuis graag iets samen met Daan. Even de aandacht voor elkaar. Nu is een adventskalender met chocolaatjes natuurlijk hartstikke lekker en snoepen mag hier ook echt wel, maar het zorgt er niet voor dat je even tijd aan elkaar besteed. December is voor ons altijd een drukke maand en daarom vinden wij het juist dan van belang dat we onze tijd goed verdelen en ook echt aandacht voor onze zoon hebben. Met deze adventskalender gaat dat zeker lukken, want ik wil wedden dat we er dagelijks aan herinnerd worden dat we toe zijn aan de volgende bladzijde!

Wat kan je verwachten?

Natuurlijk de adventskalender zelf. Daarna volgt er voor elke dag een bladzijde met een activiteit (26 pagina’s totaal). Dit kan kleuren zijn, maar ook liedjes zingen, een filmpje kijken of iets lekker bakken. Ik heb geprobeerd om er zoveel mogelijk variatie in aan te brengen. Lees zelf het doe-boek alvast goed door, want voor sommige dagen is er wel een beetje voorbereiding nodig!

Adventskalender hebben?

  • Je plaatst dit product in je mandje.
  • Als je bestelling compleet is ga je naar het winkelmandje en dan afrekenen.
  • Indien je dit product besteld, dan krijg je direct een PDF document toegestuurd via de mail (check ook even je spam), deze kan je zelf zo vaak printen als je wilt!

Een tip!

  • Doordat de download via de webshop gaat, wordt er om veel gegevens gevraagd. Die hoef je niet allemaal in te voeren (er staat wel een sterretje in, maar je kunt er nvt neerzetten of 0), je naam en e-mail adres zijn wel van belang om juist in te voeren! Ik kan er ook voor kiezen om zelf alles te versturen, maar daar gaat zoveel tijd in zitten. Dan kan ik de producten niet meer gratis aanbieden. Nu ontvang je direct naar je bestelling de pdf documenten in je mail.

Feedback

Mocht je besluiten om dit product te downloaden, dan vind ik dat natuurlijk al super leuk! Maar weet je wat ik ook leuk zou vinden? Als je me feedback wilt geven over dit product. Wat vond je leuk, wat vond je minder leuk en wat voor tip wil je mij geven? Op dit moment is het product gewoon gratis, dat is natuurlijk omdat ik dit voor het eerst gedaan heb en nog veel moet leren. Juist daarom wil ik graag feedback, wie weet wat voor leuke dingen ik in de toekomst kan maken!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.