Aanbieding!

Blogplanner 2021- Download

 2,49 incl. BTW

Een betere planning voor je blog, je cijfers bijhouden en aan je doelen werken? Kies dan voor deze blogplanner van 119 pagina’s! Met o.a. een cijfermatig overzicht, een maandplanning, week/dagplanning, doelen en notities.

Scroll iets verder naar beneden voor alle informatie over deze blogplanner.

 

*Dit artikel is alleen voor persoonlijk gebruik en niet bestemd voor commerciële doeleinden. Tevens is het niet toegestaan om dit document door te sturen aan derden!

Categorie:

Beschrijving

Blogplanner 2021

Dit is de blogplanner voor 2021!

Ik zal me eerst even voorstellen. Mijn naam is Nadia en ik worstel vaak met een goede blogplanning. Door niet altijd even goed te plannen, raak ik soms het overzicht kwijt. Daarnaast zit mijn hoofd soms zo vol met de planning, dan ik geen ruimte heb om creatief
te zijn. Door een blogplanner in te vullen, merk ik dat ik meer overzicht krijg. Daarnaast vind ik het fijn om in één oogopslag te zien wat klaar is en wat nog gedaan moet worden. Ik ben een ster in lijstjes, maar als ze niet bij elkaar liggen, dan heb je nog geen overzicht natuurlijk.

Zo ontstond ook deze blogplanner.

Door alles in één boekwerk te bundelen hoef je niet meer te zoeken en kan je zo je blogplanner erbij pakken. Daarnaast is het fijn om terug te kunnen bladeren! Zeker als je even vastloopt, even spieken in een periode dat het prima liep en kijken of je daar inspiratie uit kunt halen. Het is natuurlijk ook heel fijn om dingen die je leert te noteren, zo heb je na een jaar een mooi naslagwerk! De blogplanning staat voorop, maar daarnaast is er ook ruimte om je doelen te formuleren, je cijfers bij te houden en notities te maken.

De blogplanner 2021

De planner begint met een cijfermatig overzicht voor het hele jaar. Door dit overzicht in te vullen zie je in één oogopslag hoe het ervoor staat. Daarnaast is het ook makkelijk als eventuele opdrachtgevers naar je cijfers vragen. De planner is opgedeeld in maanden. Elke maand begint met het stellen van doelen. Welke doelen dit zijn, dat bepaal je natuurlijk zelf. Grote of kleine doelen, het is allemaal goed. Daarna volgt een maandoverzicht. Door dit overzicht in te vullen zie je in één overzicht je maandplanning. Zijn de onderwerpen goed verdeeld en heb je een mooi ritme in je blogartikelen?

In een maandoverzicht kan je natuurlijk niet alles kwijt. Daarom is er ook een dagplanning toegevoegd. Per week zie je precies wat je nog moet doen en wat al klaar staat. Je kunt noteren of het een samenwerking betreft en of/welke social media kanalen je in wilt zetten.
Aan het einde van de maand heb je nog de ruimte om notities te maken. Heb je een gaaf idee, wil je contactgegevens of een website bewaren of heb je iets geleerd? Als laatste vind je aan het einde van ieder kwartaal een overzicht om je inkomsten en uitgaven te noteren. Dit is met name handig bij een eventuele BTW aangifte, maar het is natuurlijk ook leuk om te zien hoeveel je verdiend hebt.

Inhoud

119 pagina’s

*Dit artikel is alleen voor persoonlijk gebruik en niet bestemd voor commerciële doeleinden. Tevens is het niet toegestaan om dit document door te sturen aan derden!

Dit product kan niet geretourneerd worden, gezien het een download betreft die direct beschikbaar en te downloaden is.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Blogplanner 2021- Download” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.