Haakpatroon Gelukspoppetje [Free Printable]

 0,00

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Haakpatroon Gelukspoppetje

Een gelukspoppeje haken

Haakpatroon gelukspoppetjeHaak jij ook graag? Ik wel… Grote projecten of kleinere dingen, ingewikkeld of gewoon simpel. Ik combineer ze graag met elkaar! Deze gelukspoppetjes haakte ik in de Corona tijd, gewoon een kleinigheidje, om te laten zien dat je er bent en aan iemand denkt! Daarom deel ik ook graag dit haakpatroon gelukspoppetje met jullie!

Het patroon is niet moeilijk, snel klaar en je hebt niet veel nodig.
* Wol in een mooi kleurtje (1-4 kleuren)
* Een haaknaald die bij de wol past
* Een stopnaald
* Houten kralen van 20 mm
(De houten kralen heb ik รฉรฉn keer een heleboel gekocht, dit was financieel gezien het voordeligste en je kunt ze natuurlijk voor allerlei doeleinden gebruiken.)

Ik gebruik verschillende haaknaalden, maar ben begonnen met een “goedkope” set, die mij echt super bevalt en ik zeker aan kan raden als je geen kapitalen uit wilt geven!

Haakpatroon Gelukspoppetje hebben?

  • Je plaatst dit product in je mandje.
  • Als je bestelling compleet is ga je naar het winkelmandje en dan afrekenen.
  • Indien je dit product besteld, dan krijg je direct een PDF document toegestuurd via de mail (check ook even je spam), deze kan je zelf zo vaak printen als je wilt!

Een tip!

  • Doordat de download via de webshop gaat, wordt er om veel gegevens gevraagd. Die hoef je niet allemaal in te voeren (er staat wel een sterretje in, maar je kunt er nvt neerzetten of 0), je naam en e-mail adres zijn wel van belang om juist in te voeren! Ik kan er ook voor kiezen om zelf alles te versturen, maar daar gaat zoveel tijd in zitten. Dan kan ik de producten niet meer gratis aanbieden. Nu ontvang je direct naar je bestelling de pdf documenten in je mail.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.