Herfst speurtocht || Free Printable

 0,00

Herfst, herfst… wat heb je te koop?

Een heleboel! Ga jij op onderzoek uit in het bos of in het park? Met deze herfst speurtocht kan je samen met je kind(eren) op zoek naar verschillende dingen die je in de herfst kunt vinden. Soms is het misschien goed zoeken en misschien vind je ook wel schatten die helemaal niet op de kaart staan!

Beschrijving

Herfst speurtocht

Herfst wat je mooi! Maar ook fris en vaak nat… Het liefst wil je natuurlijk lekker binnen zitten, terwijl het juist heerlijk is om er toch op uit te trekken! Lekker een frisse neus halen en genieten van de prachtige kleuren in de natuur… Voor een kind is het natuurlijk heerlijk om de natuur de kunnen ontdekken en wat is er nu leuke dan dit aan de hand van een speurtocht te doen? Met deze herfst speurtocht heeft een kind leuke voorbeelden met wat er gezocht kan worden.

Natuurlijk vind je altijd veel meer dan dat op de kaart staat. Gelukkig is er ook ruimte om dit op te schrijven! Want gevonden schatten, die moet je natuurlijk koesteren.

Sommige dingen kan je meenemen naar huis om er lekker mee te knutselen, maar denk er wel om dat je geen zakken vol meeneemt. De natuur heeft het zelf ook nodig. Voor leuke knutsel ideeรซn raad ik het boek knutselen met hout aan.

Tip! Print de speurtocht uit en ga hem plastificeren, zodat je hem kan hergebruiken.
Je kunt de gevonden spulletjes makkelijk afvinken met een whiteboard stift, dit kan je er zo weer afvegen.

Herfst speurtocht hebben?

  • Je plaatst dit product in je mandje.
  • Als je bestelling compleet is ga je naar het winkelmandje en dan afrekenen.
  • Indien je dit product besteld, dan krijg je direct een PDF document toegestuurd via de mail (check ook even je spam), deze kan je zelf zo vaak printen als je wilt!

Een tip!

  • Doordat de download via de webshop gaat, wordt er om veel gegevens gevraagd. Die hoef je niet allemaal in te voeren (er staat wel een sterretje in, maar je kunt er nvt neerzetten of 0), je naam en e-mail adres zijn wel van belang om juist in te voeren!

Voor de kleuter’s

Vindt je kindje het leuk om thuis ook zo nu en dan schoolopdrachten te doen? Misschien is het gratis werkboek herfst dan wel wat voor hem/haar! Daarnaast is er ook een betaalde versie (kleine vergoeding); vakantieboek herfst, bestaande uit zo’n 30 pagina’s.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.