Mijlpaalkaarten afvallen & fit worden [Download]

 2,49 incl. BTW

Ben jij de strijd tegen de kilo’s aangegaan? Topper!
Wat mij altijd extra motiveert is om mijlpalen vast te leggen, je gaat verschillen zien en dat werkt enorm motiverend!

Deze set mijlpaalkaarten afvallen (of fitter worden) helpen je om goede momenten uit te zoeken.

Scroll iets verder naar beneden voor alle informatie over deze mijlpaalkaarten.

*Dit artikel is alleen voor persoonlijk gebruik en niet bestemd voor commerciรซle doeleinden. Het is niet toegestaan om dit document door te sturen aan derden! Tevens kan dit product niet geretourneerd worden, gezien het een download betreft die na ontvangst van de betaling direct beschikbaar en te downloaden is.

Categorie: Tag:

Beschrijving

Mijlpaalkaarten afvallen & fit worden – Download!

Ben jij de strijd tegen de kilo’s aangegaan? Topper! Wat mij altijd extra motiveert is om mijlpalen vast te leggen, je gaat verschillen zien en dat werkt enorm motiverend! Deze set mijlpaalkaarten afvallen (of fitter worden) helpen je om goede momenten uit te zoeken.

De mijlpaalkaarten bij baby’s ken je waarschijnlijk wel. Je maakt gedurende het eerste levensjaar (of langer) foto’s aan de hand van de momenten die op de mijlpaalkaarten staan. Op deze manier krijg je een super leuk fotoboek, waarin je vele mijlpalen terug gaat zien.

Tijdens het afvallen bereik je natuurlijk ook mijlpalen en hoe leuk is het om hier ook een fotoboek van te maken! Het is niet altijd even makkelijk en foto’s van de doelen die je al bereikt hebt, kunnen je enorm motiveren om toch door te zetten tijdens moeilijke periodes.

Op de voorkant van elke kaart zie je de “mijlpaal” staan en op de achterkant heb je de ruimte om op te schrijven wanneer je deze mijlpaal bereikte, wat voor gevoelens je erbij hebt of wat je er misschien nog meer over kwijt wilt. Ik heb voor deze schrijfruimte gekozen, omdat ik het mentale aspect tijdens het proces ook erg belangrijk vind!

Productspecificaties “Mijlpaalkaarten afvallen & fit worden”

18 kaarten (voor en achterkant), te printen op 9 a4-papieren. Zelf uit te knippen en in elkaar te vouwen.

Op de voorkant van elke kaart zie je de “mijlpaal” staan en op de achterkant heb je de ruimte om op te schrijven wanneer je deze mijlpaal bereikte, wat voor gevoelens je erbij hebt of wat je er misschien nog meer over kwijt wilt.

Let op! Deze variant moet je zelf nog printen! Het ligt aan je eigen printerinstellingen en voorkeuren hoe je dit precies doet.

Varianten!

Naast de mijlpaalkaarten die je kunt download is er ook een fysiek exemplaar beschikbaar. Deze variant is iets duurder, maar daar krijg je dan ook echt wel wat voor!

Houd je vooruitgang ook op papier bij!

Het is natuurlijk heel leuk om op foto’s te zien hoeveel vooruitgang je boekt! Daarnaast kan het ook heel fijn zijn om je eetpatroon op papier een tijdje goed bij te houden. Dit kan in een eetdagboek en ook daarvan zijn er verschillende varianten verkrijgbaar in de webshop;

*Dit artikel is alleen voor persoonlijk gebruik en niet bestemd voor commerciรซle doeleinden. Tevens is het niet toegestaan om dit document door te sturen aan derden!

Dit product kan niet geretourneerd worden, gezien het een download betreft die na ontvangst van de betaling direct beschikbaar en te downloaden is.

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks… โ™ฅ

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.