Mijn eetdagboek

 19,99 incl. BTW

Aan je eetpatroon werken? Kies dan voor dit eetdagboek van 115 pagina’s! 13 weken lang je maaltijden plannen, doelen stellen en je resultaten bijhouden. Daarnaast heb je de ruimte om elke dag bij te houden wat je wanneer gegeten hebt, of je genoeg gedronken hebt en of er die dag factoren waren die je eetgedrag beïnvloedt hebben.

Scroll iets verder naar beneden voor alle informatie over dit eetdagboek.

Beschikbaar via nabestelling

Categorie:

Beschrijving

Eetdagboek

Op zoek naar een eetdagboek die verder kijkt dan alleen je eetpatroon? Een dagboek waarin je ook je gevoelens kwijt kunt en zo een verband kunt leggen tussen je emoties en je eetgedrag.

Ik zal me eerst even voorstellen. Mijn naam is Nadia en ik worstel al lange tijd met mijn gewicht. Door een eetdagboek bij te houden, merk ik dat ik meer inzicht krijg in mijn eetpatroon. Daarnaast vind ik het fijn om voor elke week een weekmenu te maken. Ten eerste is dat makkelijk voor mijn boodschappenlijstje, maar daarnaast geeft het mij houvast wat betreft eten. Op het moment zelf hoef ik dan niet meer na te denken wat ik moet eten en zo maak ik minder snel verkeerde impulsieve beslissingen.

Het ontstaan van dit eetdagboek

Zelf hield ik alles bij op losse papiertjes of in simpele schriftjes, maar daarmee raak je snel het overzicht kwijt. Mijn idee was om een eetdagboek aan te schaffen, zodat ik alles overzichtelijk bij kan houden en ik later iets zou hebben waar ik op terug kon kijken. Tijdens een periode dat je intensief met je eetpatroon bezig bent leer je veel en het is fijn omdat later terug te kunnen lezen. Zeker als je even in een dipje komt!

Helaas kon ik geen passend eetdagboek vinden. Ze waren (voor mij) vaak incompleet, maar ook saai, te groot of juist te klein. Vandaar dat ik er zelf één heb gemaakt! Alles waarvan ik denk dat je het nodig (kunt) hebben om je eetpatroon aan te passen staat erin. De focus ligt natuurlijk op je eetpatroon, maar daarnaast is het ook belangrijk om te kijken hoe het mentaal gaat!

Doel van dit eetdagboek

In dit eetdagboek kan je gedurende 13 weken je eetpatroon bijhouden. Daarnaast heb je de ruimte om je doelen te formuleren, je resultaten bij te houden en je maaltijden te plannen. Aan het einde van de 13 weken heb je een goed overzicht van je eetgedrag en de emoties die daarbij komen kijken. Deze twee dingen helpen je om in te zien wat voor invloed je emoties hebben op je eetgedrag. Door te plannen maken je minder snel impulsieve beslissingen, wat meestal betekend minder snel verkeerde keuzes. Aan het begin van de 13 weken stel je je doelen (met foto en motivatie), aan het einde maak je de balans op, wederom met foto! Heb jij je doelen weten te bereiken, of, nog belangrijker, heb je stappen in voor jou de juiste richting gemaakt? Je hebt in elk geval een mooi boekwerk, waarin je terug kunt kijken naar hoe het gegaan is, je leermomenten kan noteren en tips aan jezelf terug kan lezen.

Inhoud

a5-formaat, 115 pagina’s, gedrukt op 160 grams papier, waardoor het zeer goed beschrijfbaar is.

Begin

Bepaal je startpunt, hoe sta je er nu voor? Kijk bewust naar jezelf en motiveer voor jezelf goed waarom je af wilt vallen/gezonder wilt worden.

Doel

Haalbare doelen stellen is belangrijk. Veel kleine doelen behalen, dragen immers bij aan de voortgang om een groter doel te behalen.

Resultaten

Het is altijd fijn om je geboekte resultaten in één opslag te kunnen bekijken, vandaar dit fijne overzicht. Naast je gewicht en je BMI, vul je ook je maten in centimeters in. Dat doe je natuurlijk met een reden! Je valt namelijk niet alleen in kilo’s af, maar ook in centimeters.

Hoe ziet een week eruit? (13x)

Iedere week bestaat uit verschillende delen. Allereerst een pagina waarop jij je doelen voor die week kunt verwoorden. Dit kunnen grote, maar ook kleine doelen zijn. Daarna vind je een weekmenu planner. Je week plannen zorgt ervoor dat je minder impulsief verkeerde keuzes maakt. Vervolgens vind je de pagina’s waarop je per dag bij kunt houden wat je daadwerkelijk gegeten en gedronken hebt. Elk vakje achter vocht staat voor 250 ml. Tenslotte is er nog een pagina genaamd “deze week was…”. Op deze pagina kan je alles kwijt over de week wat je wilt. Dingen die je moeilijk vond, uitdagingen die mee vielen of belangrijke “lessen” voor de toekomst.

Eind

Na 13 weken aandachtig bezig te zijn geweest met je voeding, hoop ik dat je je doelen bereikt hebt. Of je nu fitter wilde worden, af wilde vallen of een combinatie ervan, je hebt er hard voor gewerkt als je dit eetdagboek helemaal bijgehouden hebt! Plak de voor en na foto in en zie het verschil! Misschien niet alleen qua omvang, maar wellicht ook in uitstraling!

Om te bewaren

Tot slot vind je nog een aantal pagina’s waar je bijvoorbeeld websites kunt noteren (of wat jij ook maar wilt). Denk bijvoorbeeld aan je favoriete online recepten of website’s met tips die jou hebben geholpen om je eetpatroon aan te pakken.


Verzending

Nadat wij uw bestelling en betaling ontvangen hebben, doe wij de bestelling binnen 2 werkdagen op de post. U ontvangt altijd de track-en-trace van uw pakket zodat u hem goed in de gaten kunt houden. Bestellingen met max. 2 producten worden verzonden middels een brievenbuspakje, indien u 3 of meer producten besteld, dan wordt het een gewoon pakket. In het winkelmandje kunt u zelf aangeven hoe het verzonden moet worden. Naast Nederland verzenden wij ook naar een aantal andere Europese landen, daarover later meer. Staat uw voorkeur er niet bij, heeft u vragen of komt u er niet uit? Neem dan even contact met ons op; nadia@happinessfromme.com

Voorbeeld;
– De bestelling betreft 1 eetdagboek en 1 setje mijlpaalkaarten. U kiest voor de optie Brievenbuspakje.
U kunt daarbij kiezen uit Nederland, of uit een aantal Europese landen.
– De bestelling betreft 2 eetdagboeken en 2 setjes mijlpaalkaarten. U kiest voor de optie Pakket.
U kunt daarbij kiezen uit Nederland, of uit een aantal Europese landen.
*Kiest u onverhoopt voor de verkeerde verzendmethode? Indien u teveel betaald heeft, dan krijgt u het verschil uiteraard teruggestort.
Indien u te weinig heeft betaald ontvangt u nog een factuur + Ideal link ter hoogte van het missende bedrag.
Zodra wij dit van u ontvangen hebben, gaat het pakketje op de post.

Moeten wij uw bestelling naar een bestemming binnen de genoemde Europese landen sturen? Dan geldt voor verzending hetzelfde als Nederlandse pakketjes. U kunt zelf de juiste verzendmethode aanvinken. Bij verzending naar de Europese landen geldt een maximum van 5 artikelen per bestelling. Dit heeft te maken met het gewicht en de verzendkosten. Indien u wel graag meer producten wilt bestellen, neem dan even contact met ons op; nadia@happinessfromme.com, dan zoeken we naar een passende oplossing.

Wilt u een grote hoeveelheid van een product bestellen? Neem dan eerst even contact met ons op, zodat we alles duidelijk kunnen bespreken en wij u een gepaste factuur kunnen toesturen.


Zelf printen? Dat kan natuurlijk ook… Er is namelijk ook een download versie van het eetdagboek beschikbaar;

https://happinessfromme.com/product/eetdagboek-download/

Vragen? Neem dan gerust contact met mij op!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mijn eetdagboek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…