Werkboek Tuingereedschap (kleuters) || Free Printable

 0,00

Is je kleuter er dol op om in de tuin bezig te zijn? Dan is dit werkboekje echt iets voor hem/haar! Dit werkboek Tuingereedschap is met name geschikt voor kleuters.

Er staan opdrachten in als rekenen, taal, vergelijken en tellen (1 tot 10). Het werkboekje telt 10 pagina’s, niet teveel, want kleuters kunnen over het algemeen niet heel lang de aandacht vast houden en het moet wel leuk blijven! Bij de afbeeldingen staat natuurlijk een voorbeeld van alle werkbladen die in het werkboek te vinden zijn.

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Werkboek Tuingereedschap

Tijd om in de tuin werken? Of is je kindje helemaal dol op tuingereedschap? Dan is dit werkboekje een echte aanrader. Harken, emmers, scheppen en de kruiwagen, ze zijn allemaal in dit boekje terug te vinden! Heerlijk om even samen met je kindje bezig te zijn, want wat is er nu leuker dan samen aan iets te werken wat met de tuin te maken heeft ๐Ÿ˜‰ ? Dit werkboek Tuingereedschap is met name geschikt voor kleuters.

Er staan opdrachten in als rekenen, lezen, vergelijken en tellen (1 tot 10). Het werkboekje telt 10 pagina’s, niet teveel, want kleuters kunnen over het algemeen niet heel lang de aandacht vast houden en het moet wel leuk blijven! Bij de afbeeldingen staat natuurlijk een voorbeeld van alle werkbladen die in het werkboek te vinden zijn.

Werkboek Tuingereedschap hebben?

  • Je plaatst dit product in je mandje.
  • Als je bestelling compleet is ga je naar het winkelmandje en dan afrekenen.
  • Indien je dit product besteld, dan krijg je direct een PDF document toegestuurd via de mail (check ook even je spam), deze kan je zelf zo vaak printen als je wilt!

Een tip!

  • Doordat de download via de webshop gaat, wordt er om veel gegevens gevraagd. Die hoef je niet allemaal in te voeren (er staat wel een sterretje in, maar je kunt er nvt neerzetten of 0), je naam en e-mail adres zijn wel van belang om juist in te voeren!

Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.