][ Weekmenu week 10 ][

Weekmenu week 10. Elke week weer een enigszins gevarieerd weekmenu, waarin rekening gehouden moet worden met de wensen van alle gezinsleden… Ik vind het soms een uitdagen 😉 . Daarom wil ik graag met jullie mijn weekmenu’s delen, misschien kunnen jullie er inspiratie uit halen. Of misschien heb je wel een beetje inspiratie voor mij!

Het weekmenu maken

Hierbij het weekmenu van week 10 voor mijn beide mannen. Aangezien ik koolhydraat-arm eet is dit weekmenu alleen voor de heren, mijn weekmenu kan je hier vinden :).

Als ik stamppot of pasta maak, dan eten we dat altijd twee dagen achter elkaar. Eerder gooide ik de helft in de vriezer voor een volgende keer, maar dat vinden we toch niet zo lekker. Dan liever twee dagen achter elkaar hetzelfde.

Weekmenu week 10

Maandag
Sperziebonen, aardappelen en zalmfilet

Dinsdag
Ovenschotel met broccoli

Bron: Pixabay

Woensdag
Pannenkoeken

Donderdag
Stamppot spruitjes

Vrijdag 
Bami

Zaterdag 
Bami

Zondag
Patat met snacks

Waarom een weekmenu?

Ik maak altijd een weekmenu om twee redenen. De eerste is dat we dan van tevoren weten wat we gaan eten, waaruit de tweede reden naar voren komt. De tweede reden is namelijk dat zo makkelijk boodschappenlijstjes kan maken. Doordat er overzicht is, kan ik het zo overnemen op het boodschappenlijstje. Nou ja, eigenlijk zet ik het allemaal direct in de Jumbo app, want ik bestel onze boodschappen altijd online en wij halen ze dan op bij het pick-up point. Niet met een karretje door de winkel, alles op de band, van de band, in de tas, in de auto… Nou ja, je weet wel hoe dat gaat 😉 De verse spullen haal ik overigens altijd wel zelf in de winkel. Samen met Daan ga ik dan naar de winkel en zoeken we alle verse spulletjes uit.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.