][ Weekmenu week 13 ][

Weekmenu week 13. Elke week weer een enigszins gevarieerd weekmenu, waarin rekening gehouden moet worden met de wensen van alle gezinsleden… Ik vind het soms een uitdagen 😉 . Daarom wil ik graag met jullie mijn weekmenu’s delen, misschien kunnen jullie er inspiratie uit halen. Of misschien heb je wel een beetje inspiratie voor mij!

Het weekmenu maken

Hierbij het weekmenu van week 13. Ik eet weer gewoon met ze mee, want dat hele koolhydraat-arm eten pas niet bij mij zoals je in de fit-mom blog van afgelopen woensdag hebt kunnen lezen.

Weekmenu week 13

Maandag en Dinsdag
Macaroni met stukjes frikandel erdoor. Speciaal voor Daan, omdat hij dat zo lekker vind! Daarnaast is het nog eens budget ook 😉

Bron: Pixabay

Woensdag
De heren eten pannenkoeken en voor mijzelf haal ik een lekkere maaltijdsalade.

Donderdag
Bloemkool, aardappelen en een schnitzel.

Vrijdag 
Ovenschotel met gemengde groenten.

Zaterdag 
Patat en snacks.

Zondag
Spinazie, aardappelen en visburgers.

Waarom een weekmenu?

Ik maak altijd een weekmenu om twee redenen. De eerste is dat we dan van tevoren weten wat we gaan eten, waaruit de tweede reden naar voren komt. De tweede reden is namelijk dat zo makkelijk boodschappenlijstjes kan maken. Doordat er overzicht is, kan ik het zo overnemen op het boodschappenlijstje. Nou ja, eigenlijk zet ik het allemaal direct in de Jumbo app, want ik bestel onze boodschappen altijd online en wij halen ze dan op bij het pick-up point. Niet met een karretje door de winkel, alles op de band, van de band, in de tas, in de auto… Nou ja, je weet wel hoe dat gaat 😉 De verse spullen haal ik overigens altijd wel zelf in de winkel. Samen met Daan ga ik dan naar de winkel en zoeken we alle verse spulletjes uit.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.