][ Weekmenu week 15 ][

Weekmenu
Weekmenu week 15. Elke week weer een enigszins gevarieerd weekmenu, waarin rekening gehouden moet worden met de wensen van alle gezinsleden… Ik vind het soms een uitdagen 😉 . Daarom wil ik graag met jullie mijn weekmenu’s delen, misschien kunnen jullie er inspiratie uit halen. Of misschien heb je wel een beetje inspiratie voor mij!

Het weekmenu maken

Hierbij het weekmenu week 15. Ik blijf hangen in hetzelfde soort eten. Een echte keukenprinses ben ik dus niet en ik merk aan mezelf dat ik het eigenlijk wel makkelijk vind dat ik geen ingewikkelde dingen hoef te maken! Gelukkig hoor ik de mannen niet klagen!

Weekmenu week 15

Op maandag en dinsdag eten we…
Macaroni carbonare, laten we een keer een ander sausje proberen dan altijd alleen maar de rode die Daan zo lekker vindt 😉

Op woensdag is het meestal pannenkoekendag!
De heren eten pannenkoeken en voor mijzelf haal ik zo’n vis schotel voor in de oven. Vis Quisine heet het volgens mij, alleen haal ik altijd een huismerk versie.

Donderdag
Vandaag is het tijd voor een stukje vis voor de mannen. Ze houden er allebei niet van, dus blijft er niet veel meer over dan vissticks! Het menu van vandaag is dan ook spinazie, aardappelen en vissticks.

Vrijdag 
Een tijdje geleden hebben we via scoupy gratis een pakje een dagje geen vlees gehaald. Vandaag gaan we die proeven! We hebben twee soorten, dus ik moet nog even kijken welke het gaat worden.

Zaterdag 
Restjes dag! Er staan nog allemaal bakjes met restjes in de vriezer die ook een keer op moeten. Vandaag doen we dus lopend buffet met restjes uit de vriezer 😉

Zondag
Voor vandaag ga ik een lekkere tomatensoep maken met een stukje afbak stokbrood met kruidenboter erin. Vooral Daan kan zo lekker in de soep eten en er lekker mee kliederen.

Waarom een weekmenu?

Ik maak altijd een weekmenu om twee redenen. De eerste is dat we dan van tevoren weten wat we gaan eten, waaruit de tweede reden naar voren komt. De tweede reden is namelijk dat zo makkelijk boodschappenlijstjes kan maken. Doordat er overzicht is, kan ik het zo overnemen op het boodschappenlijstje. Nou ja, eigenlijk zet ik het allemaal direct in de Jumbo app, want ik bestel onze boodschappen altijd online en wij halen ze dan op bij het pick-up point. Niet met een karretje door de winkel, alles op de band, van de band, in de tas, in de auto… Nou ja, je weet wel hoe dat gaat 😉 De verse spullen haal ik overigens altijd wel zelf in de winkel. Samen met Daan ga ik dan naar de winkel en zoeken we alle verse spulletjes uit.

Voor meer weekmenu’s klik hier.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.