][ Weekmenu week 20 ][

Weekmenu
Weekmenu week 20. Elke week weer een enigszins gevarieerd weekmenu, waarin rekening gehouden moet worden met de wensen van alle gezinsleden… Ik vind het soms een uitdagen 😉 . Daarom wil ik graag met jullie mijn weekmenu’s delen, misschien kunnen jullie er inspiratie uit halen. Of misschien heb je wel een beetje inspiratie voor mij!

Het weekmenu maken

Hierbij het weekmenu week 20. Ik blijf hangen in hetzelfde soort eten. Een echte keukenprinses ben ik dus niet en ik merk aan mezelf dat ik het eigenlijk wel makkelijk vind dat ik geen ingewikkelde dingen hoef te maken! Gelukkig hoor ik de mannen niet klagen!

Weekmenu week 20

Op maandag en dinsdag eten we…
Bami! Een lekker bordje bami met satéstokjes en kroepoek. Daan is dol op bami, ondanks dat het vaak best een beetje pittig is.

Woensdag
Ik maar weer een keertje pannenkoeken, dat is alweer een tijdje geleden 😉 . Voor mezelf ga ik denk ik een maaltijdsalade zelf maken.

Donderdag en vrijdag is het stamppotdag
Ook deze week staat er weer een lekkere stamppot op het menu. We hebben gekozen voor hutspot, want dat is alweer een tijdje geleden. Lekker met verse worst erbij!

Zaterdag 
Zoals je misschien wel al door hebt, eten wij op zaterdag eigenlijk altijd makkelijk. Vandaag is het weer pizza tijd. We gaan hem weer zelf beleggen, maar met wat weten we nog niet. Het is altijd leuk om met zijn drieën lekkere dingen uit te zoeken voor op de pizza.

Zondag
Deze week hebben er nog geen aardappels, groente en vlees op het menu gestaan, dus daarom eten we vandaag gewoon lekker aardappelen, wortelen en een zelfgemaakte gehaktbal.

Waarom een weekmenu?

Ik maak altijd een weekmenu om twee redenen. De eerste is dat we dan van tevoren weten wat we gaan eten, waaruit de tweede reden naar voren komt. De tweede reden is namelijk dat zo makkelijk boodschappenlijstjes kan maken. Doordat er overzicht is, kan ik het zo overnemen op het boodschappenlijstje. Nou ja, eigenlijk zet ik het allemaal direct in de Jumbo app, want ik bestel onze boodschappen altijd online en wij halen ze dan op bij het pick-up point. Niet met een karretje door de winkel, alles op de band, van de band, in de tas, in de auto… Nou ja, je weet wel hoe dat gaat 😉 De verse spullen haal ik overigens altijd wel zelf in de winkel. Samen met Daan ga ik dan naar de winkel en zoeken we alle verse spulletjes uit.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.