][ Weekoverzicht week 31 ][

Weekoverzicht

][ Weekoverzicht week 31 ][

Maandag, de start van een nieuwe week. Wat is er vorige week allemaal op mijn blog gebeurd? Lees het allemaal nog eens terug in dit weekoverzicht week 31.

Weekoverzicht week 31

Natuurlijk kwam de happiness quote online, die je hiernaast ook nog even terug kan lezen! 🙂
| I am in charge of how I feel. Today I am choosing happiness! |

|| Boekenblog #13 || Baby voelboeken

Met boekjes lezen kan je niet vroeg genoeg beginnen. Baby´s kan je al heel goed voorlezen en zelf vinden ze het heerlijk om de wereld te ontdekken. Zo zijn voelboeken heel leuk om te bekijken met baby´s, want ze kunnen immers voelen aan de verschillende dingen.

|| Must Have || Badspeelgoed

Heb jij ook een kind dat graag in bad gaat? Of lekker onder de douche wil spelen? Dan is speelgoed dat in het water kan natuurlijk onmisbaar. In deze blog laat ik je een paar hele leuke dingen zien!

Waarom zou je je kind laten logeren?

Vroeger vond ik het heerlijk om bij mijn opa en oma’s te logeren! Ik heb er heerlijke herinneringen aan, die ik enorm koester. Ook Daan gaat graag logeren, waar papa daar in het begin een beetje moeite mee had, vind deze mama het stiekem wel lekker! In deze blog meer over je kind laten logeren.

Naast de bovenstaande nieuw geschreven blogs, postte in op Facebook twee “archief-posts”;

Dit zou je elke dag tegen je kind moeten zeggen.

Naast een goede verzorging in de zin van een dak boven het hoofd, eten en hygiëne, hebben kinderen ook aandacht nodig. Aandacht kan je geven op allerlei manieren. Daarnaast is het ook fijn om positieve dingen tegen je kindje te zeggen. Dit zou je elke dag tegen je kind moeten zeggen.

Educatief speelgoed voor kinderen.

Kinderen zijn dol op spelen en dat is maar goed ook! Ze zijn maar zo even klein… Toch moeten ze ook veel leren als ze nog kleine zijn, dus waarom je leren en spelen niet met elkaar combineren? Ik ben er zeker een voorstander van en in deze blog schrijf ik over educatief speelgoed voor kinderen.

Alweer een week voorbij!

Volgens mij weten jullie ondertussen wel dat ik de wekelijkse rubrieken niet meer mee neem in dit overzicht, want ik denk dat jullie die wel terug kunnen vinden. Dit was alweer weekoverzicht week 31, volgende week komt er weer een nieuw weekoverzicht!

Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest? [AdSense-A]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...