][ Weekoverzicht week 32 ][

Weekoverzicht

][ Weekoverzicht week 32 ][

Maandag, de start van een nieuwe week. Wat is er vorige week allemaal op mijn blog gebeurd? Lees het allemaal nog eens terug in dit weekoverzicht week 32.

Weekoverzicht week 32

Natuurlijk kwam de happiness quote online, die je hiernaast ook nog even terug kan lezen! 🙂
| 6+3=9 Maar 4+5 ook! De manier waarop jij dingen doet, is niet altijd de enige manier waarop het kan! Respecteer de manier waarop andere mensen denken. |

|| Boekenblog #14 || Knutselboeken

Kinderen zijn over het algemeen dol op knutselen. Als je zelf een beetje creatief bent, dan weet je waarschijnlijk genoeg leuke dingen te verzinnen. Het kan ook zijn dat je een beetje inspiratie nodig hebt, daarom deel ik vandaag een aantal knutselboeken met je, die echt de moeite waard zijn.

Irritante dingen die mensen zeggen als je kind vroeg wakker is!

Is je kind vroeg wakker? Nou, dan heb je in ieder geval nog iets aan je dag! Tegenwoordig kop ik hem zelf maar alvast in! Herken je het, die irritante dingen die mensen zeggen als je kind vroeg wakker is? In deze blog heb ik alvast een opsomming gemaakt, heb je nog een leuke aanvulling?

Tips om genoeg water te drinken!

Het valt niet altijd mee om genoeg water te drinken. Ik zeg het uit ervaring, want ik moet mezelf er echt altijd toe zetten! Heb jij er ook moeite mee? Lees dan even deze blog, wie weet heb je iets aan de tips die ik voor je heb! Je lichaam heeft dagelijks ongeveer 2,8 liter vocht nodig. je halt ongeveer een liter uit je voeding en er ontstaan ongeveer 300 ml. bij allerlei processen in je lichaam. Er blijft dan dus nog ongeveer 1,5 liter over wat je moet drinken.

Naast de bovenstaande nieuw geschreven blogs, postte in op Facebook twee “archief-posts”;

Inhoud luiertas, wat mag er niet ontbreken?

Bij de komst van een baby hoort ook een luiertas. Vaak krijg je er één bij de kinderwagen, maar mijn keuze ging toch uit naar een andere luiertas. Een grote tas, want er moet veel mee kunnen. Wat mag er niet ontbreken in je luiertas?

Waarom muziek en peuters een goede combinatie zijn?

Muziek en peuters zijn een goede combinatie, dat heb ik ondertussen wel gemerkt bij Daan. Hij danst als een idioot op muziek, ongeremd gooit hij de grappigste moves eruit. Heerlijk om te zien! Maar waarom is muziek en peuters zo’n goede combinatie?

Alweer een week voorbij!

Volgens mij weten jullie ondertussen wel dat ik de wekelijkse rubrieken niet meer mee neem in dit overzicht, want ik denk dat jullie die wel terug kunnen vinden. Dit was alweer weekoverzicht week 32, volgende week komt er weer een nieuw weekoverzicht!

Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest? [AdSense-A]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...