][ Weekoverzicht week 35 ][

Weekoverzicht

][ Weekoverzicht week 35 ][

Maandag, de start van een nieuwe week. Wat is er vorige week allemaal op mijn blog gebeurd? Lees het allemaal nog eens terug in dit weekoverzicht week 35.

Weekoverzicht week 35

Natuurlijk kwam de happiness quote online, die je hiernaast ook nog even terug kan lezen! 🙂
| Wil je je rijk voelen? Tel dan de dingen die je bezit, die niet met geld te koop zijn. |

|| Boekenblog #17 || Boekverfilmingen 2018

Er worden vaak boeken verfilmd naar aanleiding van een boek. Daarom deze week niet alleen een boekenblog, maar ook direct een filmblog! In deze blog komen een aantal boekverfilmingen 2018 aan bod. Ken jij ze allemaal?

Oké, dit wil een moeder met één kind echt niet horen!

Er zijn veel opmerkingen die wij te horen krijgen, omdat we “maar” één kind hebben. Misschien zijn ze heel erg goed bedoeld, maar geloof me, ik vind ze eerder irritant! Waarom? Daar kom je tijdens het lezen van deze blog wel achter!

|| Recept || Macaroni

Pasta, wij eten het thuis graag! Je kunt pasta natuurlijk op veel verschillende manieren maken. Vandaag deel ik de favoriet van mijn heren, namelijk macaroni met rode saus en frikandel! Ja je leest het goed en weet je, het is nog lekker budget ook!

Naast de bovenstaande nieuw geschreven blogs, postte in op Facebook twee “archief-posts”;

Dingen waar elke ouder blij van wordt!

De laatste tijd ben ik nogal van het overdenken en bestuderen van mijn eigen gedrag en leven. Best leuk en leerzaam om te doen! Zo zat ik laatst te denken waar ik als ouder zijnde nou echt blij van word?

Tekenen dat je het opvoeden onder de knie hebt!

Opvoeden is niet altijd even makkelijk. Ik twijfel zelf wel eens aan mijn opvoedkunsten en het ouderschap in het algemeen. Toch zie ik aan heel veel dingen ook wel dat ik het opvoeden toch ook wel goed onder de knie heb.

Alweer een week voorbij!

Volgens mij weten jullie ondertussen wel dat ik de wekelijkse rubrieken niet meer mee neem in dit overzicht, want ik denk dat jullie die wel terug kunnen vinden. Dit was alweer weekoverzicht week 35, volgende week komt er weer een nieuw weekoverzicht!

Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...