][ Weekoverzicht week 39 ][

Weekoverzicht

][ Weekoverzicht week 39 ][

Maandag, de start van een nieuwe week. Wat is er vorige week allemaal op mijn blog gebeurd? Je hoeft niet bang te zijn dat je nog iets mist, want je kunt in het weekoverzicht week 39 alles nog even rustig nalezen.

Weekoverzicht week 39

Persoonlijk

|| Happinessfromus || #38

Afgelopen week was het heel stil op Happinessfromme. Hoe dat komt? Dat lees je vandaag in de blog, Happinessfromus #38.

#2 Wat is mijn favoriete quote?

Elke week zie je natuurlijk een leuke, mooie of inspirerende quote voorbij komen. Maar wat is nou mijn eigen favoriete quote?

Leuke artikelen

|| Ouderschap ABC || B – Basisschool

Na de eerste vier jaar waarin je kindje lekker bij je thuis is geweest, is het tijd om naar school te gaan. Maar hoe maak je de juiste schoolkeuze uit al die verschillende scholen die er zijn? Dat valt hier nog niet mee, maar ik heb een aantal tips voor je!

Speelgoed vroeger en nu, wat is het verschil?

Veel speelgoed veranderd in de loop van de tijd. Tegenwoordig is veel speelgoed heel anders dan `vroeger`, veel moderner. Is moderner ook beter? Het is anders, maar niet beter in mijn ogen. Welk speelgoed waar jij vroeger mee speelde is er nog steeds en welk speelgoed zou je graag nog terug zien in de schappen? Ik kijk in deze blog even naar het verschil in speelgoed vroeger en nu

Happy Home ♡ Verbouwen en vernieuwen!

Verbouwen en vernieuwen, de laatste tijd heb je wel al een beetje op de blog kunnen lezen dat ik druk bezig ben met ons huisje. We wonen hier nu tien jaar en in die tijd is er veel veranderd! Nog niet alles is af (iets met tegenvallers enzo), maar wat wel al af is kan wel weer een opfrisbeurt gebruiken 😉 Zo ook onze vloeren en ik heb toch iets moois gezien!

Herfst, tijd om nieuwe kleding te shoppen!

De herfst is begonnen en dus is het ook tijd om weer lekker te shoppen! Aangezien volgende week de kinderbijslag weer gestort wordt, ben ik alvast op zoek gegaan naar leuke online shops! Gewoon winkelen is hier niet leuk met al die leegstand. Daarnaast vind ik het zelf wel fijn om op mijn gemakje aller bij elkaar te zoeken!

Reviews & recensies

Suzy’s, designer producten voor jou en je huisdier.

Dierendag, over een tijdje is het alweer zover. Nu vind ik dat je altijd lief voor je dieren moet zijn, ze goed moet verzorgen en ze voldoende aandacht moet geven. Maar toch ga ik ook vaak overstag mer dierendag! Ik heb Dusty verwend met een heerlijk mandje van Suzy’s. Ze ontwerpen exclusieve designer producten voor jou en je huisdier, waarbij design en kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Happiness Quote

Happiness Quote week 38
Bon afbeelding; Canva

Dat was hem alweer! Ik vind dat er weer veel leuke blogs online zijn gekomen in week 39. Ik doe mijn best om ook volgende week weer leuke blogs online te zetten 🙂 . Mocht je nou een keer een onderwerp terug willen zien, laat het dan gerust even weten!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

One thought on “][ Weekoverzicht week 39 ][

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...