(GESLOTEN) Social Media Winactie !

Social Media Winactie

(GESLOTEN) Social Media Winactie !

Ben jij niet de winnaar van het Moederdag pakketje geworden? Wat ontzettend jammer! Maar gelukkig krijg je een herkansing! Lees snel deze blog hoe je mee kunt doen 🙂 .

Social Media only… 😉

Ja, je leest het goed! Het is een Social Media actie only! Dat houdt in dat de winactie alleen via Facebook en Intsagram loopt. De winactie is daarmee dan ook net even anders dan de vorige winacties… Wat je kunt winnen en de voorwaarden vind je hieronder.

Speciale Social Media Winactie !!!

Maak alsnog kans op een kettinkje met moeder en kind(eren)!
Ik geef er vier weg, van alle soorten één ketting.

De voorwaarden zijn:
Like de Facebook pagina en/of Instagram account van Happinessfromme.
Deel deze blog of de aankondiging van deze winactie op Facebook en/of Instagram niet verplicht maar wel heel wenselijk 😉
– Reageer voor welke ketting je mee doet (1,2,3 of 4), voor wie (mag ook voor jezelf) en waarom (waarom is niet verplicht, maar wel leuk)!
– Vrienden/vriendinnen taggen om ook mee te doen is ook super leuk natuurlijk, maar niet verplicht!

De winactie loopt via meerdere kanalen. Je mag zelf weten waar je mee doet! Doe je bij meerdere kanalen mee, dan gaat je naam ook meerdere keren op een lootje 🙂 .

Facebook;

* Like Happinessfromme op Facebook.
* Reageer op dit berichtje voor wie je mee doet. Je mag voor jezelf meedoen, maar je mag ook voor iemand anders mee doen. Welk pakketje zou jij willen winnen? Zonder reactie kan je niet aan de actie meedoen.
* Tag iedereen die ook een geweldige mama is en dit pakketje wel wil winnen!
* Het bericht delen zou ik heel erg leuk en lief vinden, maar het is niet verplicht.

Instagram;

* Volg Happinessfromme op Instagram.
* Reageer op dit berichtje voor wie je mee doet. Je mag voor jezelf meedoen, maar je mag ook voor iemand anders mee doen. Welk pakketje zou jij willen winnen? Zonder reactie kan je niet aan de actie meedoen.
* Tag iedereen die ook een geweldige mama is en dit pakketje wel wil winnen!
* Het bericht delen zou ik heel erg leuk en lief vinden, maar het is niet verplicht.

*Al deze kettinkjes versturen met een brievenbuspakje (zoals ik met alle winacties doe, zodat ik zeker weet dat ze aankomen) is financieel niet haalbaar. Er gaat dus gewoon een postzegel op. Ik maak een filmpje dat ze in de brievenbus gaan, maar daarna kan er niets geclaimd worden als het niet aankomt.

Bekendmaking winnaars

– De actie loopt van maandag 7 mei tot en met zondag 20 mei. In de week erna maak ik hier op de blog, op Instagram en op Facebook de winnaars bekend. (De winnaars krijgen géén persoonlijk berichtje, dus je moet het zelf even in de gaten houden deze keer!)
– De winnaars hebben 7 dagen de tijd om te reageren, daarna komt de prijs te vervallen.

Ben je benieuwd hoe een winactie in zijn werk gaat? Ik heb er een stukje over geschreven! Je kunt hem hier even doorlezen.

Heel veel succes iedereen!


De winnaars zijn bekend !

De winnaars van de kettingen zijn geworden… Jiska Jiska (nr. 1), Lisette Vazel (nr. 2), Emma Ulje (nr. 3) en Klara van Stee (nr. 4). Jullie hebben, zoals ik in de voorwaarden al heb genoemd, 7 dagen de tijd om te reageren, dit kan door op social media een chatbericht te sturen of een e-mail naar nadia@happinessfromme.com Als ik binnen 7 dagen geen reactie heb, dan komt de prijs te vervallen.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest? [AdSense-A]

Dit is geen gesponsorde blog.
Hij is vanuit mijzelf geschreven en de kettinkjes
die je kunt winnen zijn ook door mijzelf aangeschaft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...