Winweek Happinessfromme.com doe je mee
Winweek 2023

Aankondiging: Winweek 2023!

Nog nooit eerder heb ik een winweek georganiseerd, dus ik ben onwijs trots dat het gelukt is! Tijdens de aankomende winweek op Happinessfromme.com kan je verschillende leuke prijzen winnen. Verschillende bedrijven zijn zo lief geweest om een toffe prijs beschikbaar te stellen! In dit artikel vertel ik je iets meer over de winweek…

Tijdens deze winweek komt er iedere dag een leuke winactie online op de blog. Het leek mij altijd al leuk om te organiseren en op de één of andere manier kwam nu alles samen en besloot ik om ervoor te gaan! Ik heb dus onwijs veel zin in deze winweek en ik hoop dat jullie het ook leuk vinden!

Want ondanks dat ik het zelf leuk vindt om te organiseren, is het natuurlijk ook wel een soort van dankjewel naar jullie. Jullie lezen immers altijd mijn blog (of nog niet, maar dan hoop ik dat je dat zeker gaat doen) en daar wil ik jullie voor in het zonnetje zetten! Helaas kan ik niet iedereen een cadeautje geven, maar ik hoop een aantal van jullie wel blij te kunnen maken!

Winweek 2023!

Een winweek organiseren is dus leuk, maar is ook best wel een klus. Toch heb ik het heel graag gedaan! Ik heb hele leuke prijzen voor jullie weten te regelen. De ene prijs is wat groter dan de andere, maar ik heb altijd geleerd, dat wie het kleine niet eert, het grote niet weert is! Ik hoop dus dat jullie net zo enthousiast zijn als mij.

Alle prijzen zijn dus beschikbaar gesteld door verschillende bedrijven, super lief! Worden jullie al een beetje nieuwsgierig naar de verschillende winactie? Vanaf morgen komt er iedere dag een winactie online, dus ik wens jullie alvast heel veel plezier tijdens de winweek!

Pssst, ik geef je alvast een paar hints! Sinterklaas, kinder sieraad, Knikkerbaan, Bakboek, kinderboeken, Toy2, Winter Pickup en meer… Totaal telde ik volgens mij 14 WINACTIES in de aankomende week! Nu voel ik me toch wel een beetje Oprah…

Het is trouwens absoluut niet zo dat als je aan meerdere winacties meedoet, je maar één keer kan winnen! Bij iedere winactie waar je aan mee doet maak je evenveel kans als andere deelnemers!

Allemaal winacties!

Tijdens deze winweek komen er dus allemaal leuke winacties online! Hieronder zie je een overzicht van alle winactie die al online staan. Kom je elke dag even kijken wat de nieuwe winactie is? Ik heb mijn best gedaan om leuke prijzen voor jullie te regelen. Doen jullie allemaal mee met de winactie? Laat dan vooral een reactie onder de betreffende berichten en natuurlijk vind ik het ook enorm lief en leuk als je de winactie op de socials deelt ♥.

Hoe kan je winnen?

Om kans te maken op deze leuke prijzen, lees dan onder ieder artikel even wat er precies van je verwacht wordt. Het is niet veel, maar ik ben niet zo van de standaard winacties, zielige reacties of gewoon een kort ik doe mee. Ik vind het altijd wel leuk als er ook een beetje humor in zit, of juist een serieuze toon. Een reactie onder het artikel achterlaten is dus altijd verplicht, daarmee heb ik dan ook direct je e-mailadres, zodat ik je kan mailen als je de winnaar van één van de acties bent geworden! Verder vind ik het natuurlijk heel erg leuk als je Happinessfromme volgt, liket en deelt op FacebookInstagram, niet verplicht dus, maar ik vind het wel leuk!

Alle winacties lopen t/m zaterdag 25 november 2023! Zondag 26 november 2023 ga ik alle winnaars een persoonlijke mail sturen (houd ook je spam box in de gaten). Belangrijk is om binnen 2 dagen te reageren op de mail (dus uiterlijk dinsdag 28 november 23.59 uur), anders vervalt je prijs en zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Door mee te doen aan de winactie ga je akkoord met de voorwaarden van de winacties en met de voorwaarden zoals die in de bovenstaande winactie omschreven staan.

Volg Happinessfromme alvast op Facebook en mis geen enkele winactie!

Ik heb er onwijs veel zin in! Jij ook?

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Bron (uitgelichte) afbeelding(en); Ekaterina Shevchenko van Unsplash (onder Free Unsplash License)

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.