WINWEEK 2023 - Mijn boek vol slimme weetjes
Winweek 2023

*Winweek* #11 Win Mijn boek vol slimme weetjes (2x) [Gesloten]

Mijn boek vol slimme weetjes, staat boordevol slimme weetjes! Het is een enorm leuk boek voor kinderen vanaf zes jaar en ook erg leuk voor oudere kinderen! Je vindt in het boek allemaal slimme weetjes, maar dat had je waarschijnlijk zelf wel al bedacht na het lezen van de titel… In dit artikel vertel ik je iets meer over dit leuke boek EN je kunt hem ook nog eens winnen!

Je kunt dit leuke boek winnen, door aan het einde van dit artikel te reageren en antwoord te geven op de vraag die ik je stel! Misschien vind je dit boek zelf heel erg leuk, misschien wil je hem wel cadeau doen aan iemand anders of misschien ben je wel meester/juf en vind je dit boek helemaal te gek voor in de klas! Vind je hem leuk en wil je een kans maken? Dan zou ik zeker meedoen, je hebt dubbel kans, want ik mag twee lezers blij maken met dit leuke boek.

Mijn boek vol slimme weetjes

Mijn boek vol slimme weetjes

Slimme weetjes over dieren, de ruimte, geschiedenis en nog veel meer!

Sla dit boek open en krijg antwoord op vragen als:

 • Welk dier is het allerluidst?
 • Hoe ademen planten?
 • Is het waar dat astronauten een luier dragen?
 • Waarom hadden farao’s een baard?
 • Hoeveel scheetjes laat iemand per dag?
 • Waarom is een zeepbel rond?
 • Kun je hockey spelen onder water?

Met leuke mopjes en bij elk hoofdstuk een quiz!

Meer winacties!

Dit is natuurlijk een super leuke winactie! Het toffe is dat tijdens deze winweek nog veel meer leuke winacties online komen! Hieronder zie je een overzicht van alle winacties die deze week die al online gekomen zijn. Kom je elke dag even kijken wat de nieuwe winactie is? Ik heb mijn best gedaan om leuke prijzen voor jullie te regelen. Doen jullie allemaal mee met de winacties? Laat dan vooral een reactie onder de betreffende berichten en natuurlijk vind ik het ook enorm lief en leuk als je de winactie op de socials deelt โ™ฅ.

๐ป๐‘’๐‘ก ๐‘–๐‘  ๐‘ก๐‘Ÿ๐‘œ๐‘ข๐‘ค๐‘’๐‘›๐‘  ๐‘Ž๐‘๐‘ ๐‘œ๐‘™๐‘ข๐‘ข๐‘ก ๐‘›๐‘–๐‘’๐‘ก ๐‘ง๐‘œ ๐‘‘๐‘Ž๐‘ก ๐‘Ž๐‘™๐‘  ๐‘—๐‘’ ๐‘Ž๐‘Ž๐‘› ๐‘š๐‘’๐‘’๐‘Ÿ๐‘‘๐‘’๐‘Ÿ๐‘’ ๐‘ค๐‘–๐‘›๐‘Ž๐‘๐‘ก๐‘–๐‘’๐‘  ๐‘š๐‘’๐‘’๐‘‘๐‘œ๐‘’๐‘ก, ๐‘—๐‘’ ๐‘š๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ ๐‘’ฬ๐‘’ฬ๐‘› ๐‘˜๐‘’๐‘’๐‘Ÿ ๐‘˜๐‘Ž๐‘› ๐‘ค๐‘–๐‘›๐‘›๐‘’๐‘›! ๐ต๐‘–๐‘— ๐‘–๐‘’๐‘‘๐‘’๐‘Ÿ๐‘’ ๐‘ค๐‘–๐‘›๐‘Ž๐‘๐‘ก๐‘–๐‘’ ๐‘ค๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ ๐‘—๐‘’ ๐‘Ž๐‘Ž๐‘› ๐‘š๐‘’๐‘’ ๐‘‘๐‘œ๐‘’๐‘ก ๐‘š๐‘Ž๐‘Ž๐‘˜ ๐‘—๐‘’ ๐‘’๐‘ฃ๐‘’๐‘›๐‘ฃ๐‘’๐‘’๐‘™ ๐‘˜๐‘Ž๐‘›๐‘  ๐‘Ž๐‘™๐‘  ๐‘Ž๐‘›๐‘‘๐‘’๐‘Ÿ๐‘’ ๐‘‘๐‘’๐‘’๐‘™๐‘›๐‘’๐‘š๐‘’๐‘Ÿ๐‘ !


Winactie Mijn boek vol slimme weetjes !

In samenwerking met Lannoo mag ik twee lezers blij maken met het boek Mijn boek vol slimme weetjes! Hoe leuk is dat! Natuurlijk moet je wel iets doen om kans te maken op deze leuke prijs!

Hoe kan je winnen?

Om kans te maken op deze leuke prijs, laat in een reactie dan even weten op welk(e) slimme weetje(s) jij dol bent!ย  Bijvoorbeeld over dieren, over het menselijke lichaam, over eten, over de ruimte, etc. Ik vind het ook altijd wel leuk om te lezen voor wie je meedoet, dat kan natuurlijk voor jezelf zijn, maar ook voor iemand anders, dat kon je immers al lezen aan het begin van dit artikel.

 • Laat onder deze blog een reactie achter dat je meedoet en met een antwoord op de bovenstaande vraag.
  Zonder reactie onder deze blog kan je trouwens niet aan de winactie meedoen.
  Laat een geldig e-mailadres achter, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent.ย 
 • Like Happinessfromme opย Facebook &ย Instagram!
  Als je geen social media hebt mag je natuurlijk ook gewoon mee doen, maar als je het wel hebt, dan vind ik een like heeeel lief!
 • Deel & Tag op Facebookย &ย Instagramย al je vrienden die ook kans willen maken op deze leuke prijs!
  Dit is niet verplicht, maar natuurlijk wel lief ๐Ÿ™‚ย .
 • De winactie looptย t/m zaterdag 25 november 2023! Zondag 26 november 2023 zal ik de winnaars een persoonlijke mail sturen (houd ook je spam box in de gaten). Belangrijk is om binnen 2 dagen te reageren op de mail (dus uiterlijk dinsdag 28 november 23.59 uur), anders vervalt je prijs en zal ik een nieuwe winnaar trekken.ย Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Door mee te doen aan de winactie ga je akkoord met de voorwaarden van de winacties en met de voorwaarden zoals die in de bovenstaande winactie omschreven staan.

Heel veel succes allemaal!


 

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks… โ™ฅ

Winweek Happinessfromme.com doe je mee
Nog nooit eerder heb ik een winweek georganiseerd, dus ik ben onwijs trots dat het gelukt is! Tijdens de aankomende ...
WINWEEK 2023 - Complete Video van Sint
Hรฉ, Video van Sint is toch al eerder voorbij gekomen op de blog? Dat klopt zeker! Eerder deze maand kon ...
WINWEEK 2023 - zilveren lieveheersbeestje set van Kaya Sieraden
Wat zit er in dat mooie doosje van Kaya Sieraden? Het is een prachtig zilveren lieveheersbeestje setje! Op mijn website ...
WINWEEK 2023 Pink Parents Kerst t-shirt
Vandaag maak je kans op een Pink Parents Kerst T-shirt voor kinderen. Pink Parents, ken je dat? Ik kende het ...
WINWEEK 2023 MEGA Bloks Beweeg en Swing Rups
MEGA Bloks Beweeg en Swing Rups is speelgoed voor kinderen vanaf รฉรฉn jaar en ook nog erg leuk voor peuters ...
WINWEEK 2023 - Drukke dag Kok
Drukke Dag Kok, een interactief flappenboek voor de kleintjes! Het is een enorm leuk boek voor kinderen vanaf twee jaar ...
WINWEEK 2023 Track Connectors van Toy2
Track Connectors van Toy2 is het speelgoed waarmee je twee soorten klassiek speelgoed met elkaar kunt verbinden. Dankzij deze Track ...
WINWEEK 2023 - George & Paul - Tijd voor een dutje
Vandaag draait de winactie om het boek โ€œGeorge en Paul tijd voor een dutjeโ€. George en Paul tijd voor een ...
WINWEEK 2023 De VTech Marble Rush Super Sky Tower Set XL300E
De Marble Rush Super Sky Tower Set is vorige week natuurlijk al een keer voorbij gekomen op de blog. In ...
WINWEEK 2023 het boek van CLASH deel 2
De winactie van vandaag draait om "Het boek van CLASH - deel 2". Dit toffe boek is super leuk voor ...
WINWEEK 2023 Skull Kaartspel
SKULL het kaartspel is de essentie van bluffen, een spel waarbij alles in de hoofden van de spelers wordt gespeeld ...
WINWEEK 2023 - Mijn boek vol slimme weetjes
Mijn boek vol slimme weetjes, staat boordevol slimme weetjes! Het is een enorm leuk boek voor kinderen vanaf zes jaar ...
WINWEEK 2023 Klorofil De Winter Pickup Speelset
De Winter Pickup Speelset van Klorofil is weer zo'n prachtig stuk speelgoed uit het Klorofil assortiment. Daan is er helaas ...
WINWEEK 2023 Lekker zelfgebakken cakes muffins en brownies
Lekker zelfgebakken cakes muffins en brownies, staat boordevol heerlijke recepten! Als je de foto's bekijkt, dan krijg je direct trek ...
WINWEEK 2023 Sinterklaasbloghop 2023 Pink Parents cadeaubon
Jaja, het is weer zover! Het is weer tijd om te gaan bloghoppen! Ook dit jaar doet Happinessfromme weer mee ...

31 Comments

 • Francis Akerboom

  Ik doe graag mee voor mijn 2 dochters. Die zijn dol op slimme weetjes. Mijn oudste dochter is dol op slimme weetjes over dieren, planten en de rest van de natuur. En mijn jongste dochter vindt alles leuk om maar tegen mij te kunnen zeggen: dit weet jij echt niet mama en ik wel๐Ÿ˜‚.

  • Ilona

   De ruimte en dieren. Mijn dochter is heel leergierig en wil graag heel veel weten. Hoe leuk met dit boek zodat ze nog meer weetjes leert en in haar rollenspel als juf het aan haar klas kan leren (klas=knuffels en papa en mama?

 • Marian B

  Weetjes zijn altijd leuk. Altijd leuk om bijzonere dingen te leren, ik doe mee voor mijn klas. Zelf vind ik weetjes over dieren en vulkanen erg interessant en leuk.

 • Nanda

  Hoi Nadia,

  Als ouder of groot ouder weet je niet snel antwoord te geven op de vragen die kinderen stellen. Ze denken ineens hard op. Door dit boek eerst zelf goed te hebben gelezen weet je ineens heel veel antwoord op de vragen die ze kunnen gaan stellen.
  Dieren zijn meestal best interesant maar ook het gewone leven. Soms leer je erzelf ook nog iets van want ik zou jeniet kunnen vertellen welk dier het luidst is. Ik denk de olifant maar dat is een wilde gok.
  Zul je zien dat het strak een chimpansee is.

  Fijne avond en succes.

  Groetjes,
  Nanda

 • Astrid

  Wat een leuk boek! Ik doe mee voor mijn kleinkinderen. Het boek kan dan mooi bij mij blijven en als de kleinkinderen er dan zijn, dan kunnen we er heerlijk in snuisteren! Zelf ben ik dol op weetjes over de natuur. De kleinkinderen hebben verschillende interesses, dus leuk om samen achter allemaal weetjes te komen!

 • Willem de Wal

  Doe graag mee voor mijn nichtje, die ons de oren van het hoofd vraagt over allerhande onderwerpen waar ze tegenaan loopt. Ze is een echte dierenliefhebster en onlangs op de kinderboerderij wilde ze alles over het verzorgen van konijntjes weten. Met dit boek zouden we op veel van haar vragen een antwoord kunnen vinden.

 • Marjan

  Wat een geweldige kadootjes iedere dag. Superleuk. Geweldig boek voor mijn kleinzoon van zes die nu leert lezen maar ook zeer mieuwsgierig is. Echt ueys voor hem!!!

  • Marja Legius

   Slimme weetjes over ons lichaam spreken me het meest aan en zullen ook mijn kleinkindjes aanspreken omdat hun mama in de gezondheidszorg werkt

 • Linda Smeets

  Ik doe graag mee voor onze zeer leergierige dochter, ze wil graag alles weten en van de ruimte in het bijzonder. Zelf ben ik erg geรฏnteresseerd in het dierenrijk.

 • Mieke

  โ€˜Wetenschappers zeggen dat tranen je de reden vertellen waarom iemand huilt. Als de eerste druppel uit het rechteroog komt, zijn het tranen van vreugde. Anders komt het door pijn.โ€™
  Ik speel mee voor de kleinkinderen.

 • Jolanda

  Wat leuk! Hier thuis worden veel encyclopedieรซn gelezen. Dieren, ruimte, menselijk lichaam, van alles komt voorbij. Heel leuk om van je zoon weetjes te horen die ik zelf nog niet wist. ๐Ÿ™‚

 • Goele H

  Ik doe heel graag mee voor mijn eigen 3 kinderen die dol zijn op weetjes, maar nadien kan ik het ook in de klas inzetten.
  Dingen over dieren of het menselijk lichaam doen het hier altijd goed! Is gewoon ook allemaal super interessant.

 • Jojanneke

  Ik ben vooral dol op de slimme weetjes die uit de mond van mijn neefje van 5 komen.
  Deze wetenschapper en astronaut in de dop kan je echt alles hierover vertellen. Je zult er verbaasd van staan…!
  Door dit boekje hoop ik samen met hem achter nog meer weetjes te komen! ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.