WINWEEK 2023 Pink Parents Kerst t-shirt
Winweek 2023

*Winweek* #3 Win een Pink Parents Kerst T-shirt [Gesloten]

Vandaag maak je kans op een Pink Parents Kerst T-shirt voor kinderen. Pink Parents, ken je dat? Ik kende het nog niet en maakte onlangs kennis met dit merk. Mocht je ze nog niet kennen, dan is dat geen probleem, ik ga je er in dit artikel meer over vertellen. Natuurlijk laat ik ook drie mooie T-shirts zien, de winnaar mag uiteindelijk zelf één van de T-shirts uitkiezen.

Je kunt dus een mooi Pink Parents Kerst T-shirt voor kinderen naar keuze winnen. Je kunt meedoen door aan het einde van dit artikel te reageren en antwoord te geven op de vraag die ik je stel! Misschien vind je dit t-shirt zelf heel erg leuk voor je kindje, misschien wil je het wel cadeau doen aan iemand anders of misschien heb je er een heel mooi ander doel voor. Je mag dus voor jezelf meedoen, maar ook voor iemand anders! Vind je hem leuk en wil je een kans maken? Dan zou ik zeker meedoen!

Pink Parents

Evy is geboren op Paarse vrijdag (de 13e) en ze heeft twee moeders. Het zijn haar Pink Parents. Evy is niet zomaar ontstaan, maar ze is verwerkt met behulp van een donor. Evy heeft dus wel een vader, maar die woont niet bij haar. Ze kent haar vader nu nog niet, maar als ze groter is mag ze hem ontmoeten. Evy haar moeder heeft veel met andere regenboogouders gepraat om te leren van hun ervaringen. Ondertussen helpen Evy haar moeders andere wensouders om hun keuzes te maken. Wil je hier meer over weten? Bezoek dan eens de website van Pink Parents.

Het label Pink Parents

De moeders van Evy kwamen er rond de geboorte van Evy achter dat het best lastig is om een origineel cadeau te kopen voor kinderen die niet in een gezin met één vader en één moeder opgroeien. Veel rompers, shirtjes, boeken, etc. gaan uit van een standaard hetero gezin. Vanuit hier is het label Pink Parents ontstaan, een tof label voor kleurrijke kinderen en LHBTI+ ouders. In de webshop van Pink Parent vind je dan ook allemaal leuke cadeautjes waarmee regenbooggezinnen hun trots kunnen tonen.

Iedereen is welkom! Dus tof als je even een kijkje neemt in de webshop.

Pink Parents Kerst T-shirt

Je weet nu meer over Pink Parents, dus mocht je ooit op zoek zijn naar een mooi cadeautje voor een regenbooggezin, dan weet je nu waar je moet zijn! Ik mag namens Pink Parents ook nog eens een heel leuk kerst T-shirt weggeven. Je kunt kiezen uit de onderstaande drie designs en ze zijn beschikbaar in maat 80 tot en met 164. Onderaan het artikel lees je hoe je mee kunt doen!

WINWEEK 2023 Pink Parents Kerst t-shirts

Meer winacties!

Dit is natuurlijk een super leuke winactie! Het toffe is dat tijdens deze winweek nog veel meer leuke winacties online komen! Hieronder zie je een overzicht van alle winacties die deze week die al online gekomen zijn. Kom je elke dag even kijken wat de nieuwe winactie is? Ik heb mijn best gedaan om leuke prijzen voor jullie te regelen. Doen jullie allemaal mee met de winacties? Laat dan vooral een reactie onder de betreffende berichten en natuurlijk vind ik het ook enorm lief en leuk als je de winactie op de socials deelt ♥.

𝐻𝑒𝑡 𝑖𝑠 𝑡𝑟𝑜𝑢𝑤𝑒𝑛𝑠 𝑎𝑏𝑠𝑜𝑙𝑢𝑢𝑡 𝑛𝑖𝑒𝑡 𝑧𝑜 𝑑𝑎𝑡 𝑎𝑙𝑠 𝑗𝑒 𝑎𝑎𝑛 𝑚𝑒𝑒𝑟𝑑𝑒𝑟𝑒 𝑤𝑖𝑛𝑎𝑐𝑡𝑖𝑒𝑠 𝑚𝑒𝑒𝑑𝑜𝑒𝑡, 𝑗𝑒 𝑚𝑎𝑎𝑟 𝑒́𝑒́𝑛 𝑘𝑒𝑒𝑟 𝑘𝑎𝑛 𝑤𝑖𝑛𝑛𝑒𝑛! 𝐵𝑖𝑗 𝑖𝑒𝑑𝑒𝑟𝑒 𝑤𝑖𝑛𝑎𝑐𝑡𝑖𝑒 𝑤𝑎𝑎𝑟 𝑗𝑒 𝑎𝑎𝑛 𝑚𝑒𝑒 𝑑𝑜𝑒𝑡 𝑚𝑎𝑎𝑘 𝑗𝑒 𝑒𝑣𝑒𝑛𝑣𝑒𝑒𝑙 𝑘𝑎𝑛𝑠 𝑎𝑙𝑠 𝑎𝑛𝑑𝑒𝑟𝑒 𝑑𝑒𝑒𝑙𝑛𝑒𝑚𝑒𝑟𝑠!


Winactie Pink Parents Kerst T-shirt !

In samenwerking met Pink Parents mag ik één lezer blij maken met een Pink Parents Kerst T-shirt voor kinderen naar keuze! Hoe leuk is dat! Natuurlijk moet je wel iets doen om kans te maken op deze leuke prijs!

Hoe kan je winnen?

Om kans te maken op deze leuke prijs, laat in een reactie dan even weten voor wie je zo’n mooi regenboog kerst T-shirt wilt winnen. Dat mag voor jezelf zijn, maar natuurlijk mag je hem ook weggegeven! Welk design vind jij het mooiste en in welke maat zou je het T-shirt willen hebben?

 • Laat onder deze blog een reactie achter dat je meedoet en met een antwoord op de bovenstaande vraag
  Zonder reactie onder deze blog kan je trouwens niet aan de winactie meedoen.
  Laat een geldig e-mailadres achter, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent. 
 • Like Happinessfromme op FacebookInstagram!
  Als je geen social media hebt mag je natuurlijk ook gewoon mee doen, maar als je het wel hebt, dan vind ik een like heeeel lief!
 • Deel & Tag op Facebook & Instagram al je vrienden die ook kans willen maken op deze leuke prijs!
  Dit is niet verplicht, maar natuurlijk wel lief 🙂 .
 • De winactie loopt t/m zaterdag 25 november 2023! Zondag 26 november 2023 zal ik de winnaars een persoonlijke mail sturen (houd ook je spam box in de gaten). Belangrijk is om binnen 2 dagen te reageren op de mail (dus uiterlijk dinsdag 28 november 23.59 uur), anders vervalt je prijs en zal ik een nieuwe winnaar trekken. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Door mee te doen aan de winactie ga je akkoord met de voorwaarden van de winacties en met de voorwaarden zoals die in de bovenstaande winactie omschreven staan.

Heel veel succes allemaal!


 

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Bron beeld; gebruikt met toestemming en in samenwerking met Pink Parents

Winweek Happinessfromme.com doe je mee
Nog nooit eerder heb ik een winweek georganiseerd, dus ik ben onwijs trots dat het gelukt is! Tijdens de aankomende ...
WINWEEK 2023 - Complete Video van Sint
Hé, Video van Sint is toch al eerder voorbij gekomen op de blog? Dat klopt zeker! Eerder deze maand kon ...
WINWEEK 2023 - zilveren lieveheersbeestje set van Kaya Sieraden
Wat zit er in dat mooie doosje van Kaya Sieraden? Het is een prachtig zilveren lieveheersbeestje setje! Op mijn website ...
WINWEEK 2023 Pink Parents Kerst t-shirt
Vandaag maak je kans op een Pink Parents Kerst T-shirt voor kinderen. Pink Parents, ken je dat? Ik kende het ...
WINWEEK 2023 MEGA Bloks Beweeg en Swing Rups
MEGA Bloks Beweeg en Swing Rups is speelgoed voor kinderen vanaf één jaar en ook nog erg leuk voor peuters ...
WINWEEK 2023 - Drukke dag Kok
Drukke Dag Kok, een interactief flappenboek voor de kleintjes! Het is een enorm leuk boek voor kinderen vanaf twee jaar ...
WINWEEK 2023 Track Connectors van Toy2
Track Connectors van Toy2 is het speelgoed waarmee je twee soorten klassiek speelgoed met elkaar kunt verbinden. Dankzij deze Track ...
WINWEEK 2023 - George & Paul - Tijd voor een dutje
Vandaag draait de winactie om het boek “George en Paul tijd voor een dutje”. George en Paul tijd voor een ...
WINWEEK 2023 De VTech Marble Rush Super Sky Tower Set XL300E
De Marble Rush Super Sky Tower Set is vorige week natuurlijk al een keer voorbij gekomen op de blog. In ...
WINWEEK 2023 het boek van CLASH deel 2
De winactie van vandaag draait om "Het boek van CLASH - deel 2". Dit toffe boek is super leuk voor ...
WINWEEK 2023 Skull Kaartspel
SKULL het kaartspel is de essentie van bluffen, een spel waarbij alles in de hoofden van de spelers wordt gespeeld ...
WINWEEK 2023 - Mijn boek vol slimme weetjes
Mijn boek vol slimme weetjes, staat boordevol slimme weetjes! Het is een enorm leuk boek voor kinderen vanaf zes jaar ...
WINWEEK 2023 Klorofil De Winter Pickup Speelset
De Winter Pickup Speelset van Klorofil is weer zo'n prachtig stuk speelgoed uit het Klorofil assortiment. Daan is er helaas ...
WINWEEK 2023 Lekker zelfgebakken cakes muffins en brownies
Lekker zelfgebakken cakes muffins en brownies, staat boordevol heerlijke recepten! Als je de foto's bekijkt, dan krijg je direct trek ...
WINWEEK 2023 Sinterklaasbloghop 2023 Pink Parents cadeaubon
Jaja, het is weer zover! Het is weer tijd om te gaan bloghoppen! Ook dit jaar doet Happinessfromme weer mee ...

42 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.