WINWEEK 2023 Sinterklaasbloghop 2023 Pink Parents cadeaubon
Winweek 2023

*Winweek* #14 – SinterklaasBloghop 2023! – Win een cadeaubon van €25,00 van Pink Parents. [Gesloten]

Jaja, het is weer zover! Het is weer tijd om te gaan bloghoppen! Ook dit jaar doet Happinessfromme weer mee met de #SinterklaasBloghop2023 ! Andere jaren was het al een groot succes en ik hoop dat het dit jaar ook weer erg leuk wordt. Ook dit jaar kan je dus weer lekker bloghoppen en kans maken op toffe prijzen! Iedere blogger geeft namelijk een leuke prijs weg, op Happinessfomme maak je kans op € 25,00 shoptegoed te besteden bij Pink Parents!

Ken jij bloghoppen nog niet? Dan ga ik het even kort uitleggen. Het principe is dat je van de ene naar de andere blog hopt. Op iedere blog vind je een andere leuke winactie waar je aan mee kunt doen. Heb je meegedaan? Dan hop je gezellig door naar de volgende blog en zo ga je verder totdat je weer op de blog bent waar je begonnen bent.

Sinterklaas Bloghop

De sinterklaas periode is natuurlijk best een magische tijd. Het is best spannend voor de kinderen en stiekem denk ik dat alle ongelovigen het ook wel een beetje spannend vinden! Bij sinterklaas horen natuurlijk ook cadeautjes, klein of groot maakt niet uit, het gaat om het gebaar. Tijdens deze Sinterklaasbloghop krijg jij in ieder geval als cadeautje dat je allemaal leuke bloggers leert kennen, super leuk toch! Daarnaast maak je op iedere blog kans op een leuke prijs, doe jij gezellig mee?

Wat leuk dat je langs komt hoppen op Happinessfromme.com!

Wat leuk dat je even langskomt op Happinessfromme! Ken je mij niet? Dan zal ik even kort iets over mijzelf vertellen. Wel zo leuk natuurlijk! Mijn naam is Nadia, 34 jaar, getrouwd en moeder van Daan, die inmiddels alweer 8 jaar oud is. We wonen in de mooie provincie Groningen in een heerlijk jaren 30 huisje. In de zomer zijn wij meer te vinden in het mooie Drenthe, daar hebben wij gedurende het hele seizoen een heerlijk kampeerplekje.

Ooit ben ik mijn blog begonnen omdat ik niet zo lekker in mijn vel zat. Schrijven is altijd al mijn passie en daar heb ik iets moois van kunnen maken! Sinds de geboorte van Daan staat de zoektocht naar mijn droombaan op een lager pitje. Zwanger worden ging niet vanzelf en het zwanger zijn heeft ook de nodige narigheid met zich mee gebracht. Maaaar… ik heb mij er doorheen gevochten en ben er gelukkig sterker dan ooit uitgekomen! Van een diep dal zo’n vier jaar geleden, sta ik nu op de top van een prachtige berg. Iets waarvan ik hoop dat ik dat gevoel nog lang vol kan houden!

Verder vind ik het heerlijk om te haken! Een jaar geleden kon ik dat nog niet, maar ondertussen heb ik het onder de knie. Ik dacht dat het lastig was, maar leren haken is helemaal niet moeilijk. Jeetje, ik had eerder moeten weten dat ik daar helemaal ontspannen van werd. Creatief bezig zijn is sowieso wel mijn ding! Ook ben ik graag met mijn slowcooker in de weer. Ik deel mijn slowcooker recepten dan ook graag op mijn blog. Lekker gemakkelijk en lekker koken!

Hé, kom jij via Lindaschrijft.nl?

De kans dat je dit bericht leest als je mijn blog volgt is groot, maar de kans dat je hier via Linda van Lindaschrijft.nl bent gekomen is ook heel groot! Heb je meegedaan aan haar leuke winactie waarmee je een pietenmuts met naam en een Action cadeaubon kan winnen? Wat vind ik het in ieder geval super leuk dat je door gehopt bent naar mijn blog! Even voor wie niet via Linda is gekomen; Lindaschrijft.nl is een persoonlijke mama- en lifestyleblog met een duurzaam randje. Ze schrijft over haar ervaringen als moeder, maar is ook bezig met duurzaamheid op een betaalbare manier. Neem zeker even een kijkje op haar blog!

Winnen, winnen, winnen!

Een Sinterklaas bloghop is natuurlijk niets zonder een leuke prijs! Ik heb een hele leuke prijs voor jullie geregeld in samenwerking met Pink Parents! Misschien ken je Pink Parents wel, maar als niet zal ik even kort iets vertellen over dit leuke label.

Twee moeders kwamen er rond de geboorte van hun dochter achter dat het best lastig is om een origineel cadeau te kopen voor kinderen die niet in een gezin met één vader en één moeder opgroeien. Veel rompers, shirtjes, boeken, etc. gaan uit van een standaard hetero gezin. Vanuit hier is het label Pink Parents ontstaan, een tof label voor kleurrijke kinderen en LHBTI+ ouders. In de webshop van Pink Parent vind je dan ook allemaal leuke cadeautjes waarmee regenbooggezinnen hun trots kunnen tonen. Het is de moeite zeker waard om even lekker op hun webshop rond te neuzen!

Eerder deze week kwam er ook al een leuk artikel online over Pink Parents, in dit artikel lees je meer over Pink Parents.

En weet je? Ik denk dat je dat ook wel even gaat doen.. Pink Parents stelt namelijk een cadeaubon van € 25,00 beschikbaar als prijs van deze leuke winactie! Waarom ik denk dat jij wel even op de website gaat kijken? Dat ga je zo ontdekken als je winactie leest…


Winactie Sinterklaas Bloghop !

In samenwerking met Pink Parents mag ik één lezer blij maken met een cadeaubon van € 25,00! Hoe leuk is dat! Natuurlijk moet je wel iets doen om kans te maken op deze leuke prijs!

Hoe kan je winnen?

Om kans te maken op deze leuke prijs, laat in een reactie dan even weten waar jij je cadeaubon van € 25,00 aan uit zou geven in de Pink Parents shop! Je mag voor jezelf meedoen, maar je mag natuurlijk ook voor iemand anders meedoen! Klik hier om naar de Pink Parent shop te gaan en hun leuke assortiment te bekijken! Je vindt er prachtige cadeaupakketten, mooi speenkoorden, speelgoed, boeken en nog veel meer! Daarbij wil ik nog even zeggen dat het natuurlijk een webshop voor regenbooggezinnen is, maar er staan ook hele leuke producten in de webshop als je geen regenbooggezin hebt!

 • Laat onder deze blog een reactie achter dat je meedoet en met een antwoord op de bovenstaande vraag
  Zonder reactie onder deze blog kan je trouwens niet aan de winactie meedoen.
  Laat een geldig e-mailadres achter, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent. 
 • Like Happinessfromme op FacebookInstagram!
  Als je geen social media hebt mag je natuurlijk ook gewoon mee doen, maar als je het wel hebt, dan vind ik een like heeeel lief!
 • Deel & Tag op Facebook & Instagram al je vrienden die ook kans willen maken op deze leuke prijs!
  Dit is niet verplicht, maar natuurlijk wel lief 🙂 .
 • De winactie loopt t/m zaterdag 25 november 2023! Zondag 26 november 2023 zal ik de winnaars een persoonlijke mail sturen (houd ook je spam box in de gaten). Belangrijk is om binnen 2 dagen te reageren op de mail (dus uiterlijk dinsdag 28 november 23.59 uur), anders vervalt je prijs en zal ik een nieuwe winnaar trekken. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Door mee te doen aan de winactie ga je akkoord met de voorwaarden van de winacties en met de voorwaarden zoals die in de bovenstaande winactie omschreven staan.

Heel veel succes allemaal!


En nu hop, door hoppen naar …

Vanaf hier stuur ik je graag verder naar de volgende blog, namelijk naar Fleur van Mama’s Liefste! Het zou leuk zijn als je door hopt naar haar blog, want ook zij geeft een leuke prijs weg! Je kunt namelijk een code voor; The Grinch: Christmas Adventures voor PlayStation of Nintendo Switch winnen, hoe tof is dat! Mama’s Liefste is een blog vol verrassingen! Fleur is een echte meiden-moeder van 2 meiden. Op Mama’s Liefste vertel ze graag over het avontuur van het moederschap en reviewt ze haar favoriete producten, leuke gadgets en de gezellige uitjes voor het hele gezin.  Ook als je niet meedoet aan de winacties is het leuk om eens een kijkje op Mama’s Liefste te nemen.!

Hop door naar Mama’s Liefste!

Meer winacties!

Dit is natuurlijk een super leuke winactie! Het toffe is dat tijdens deze winweek nog veel meer leuke winacties online komen! Hieronder zie je een overzicht van alle winacties die deze week die al online gekomen zijn. Kom je elke dag even kijken wat de nieuwe winactie is? Ik heb mijn best gedaan om leuke prijzen voor jullie te regelen. Doen jullie allemaal mee met de winacties? Laat dan vooral een reactie onder de betreffende berichten en natuurlijk vind ik het ook enorm lief en leuk als je de winactie op de socials deelt ♥.

𝐻𝑒𝑡 𝑖𝑠 𝑡𝑟𝑜𝑢𝑤𝑒𝑛𝑠 𝑎𝑏𝑠𝑜𝑙𝑢𝑢𝑡 𝑛𝑖𝑒𝑡 𝑧𝑜 𝑑𝑎𝑡 𝑎𝑙𝑠 𝑗𝑒 𝑎𝑎𝑛 𝑚𝑒𝑒𝑟𝑑𝑒𝑟𝑒 𝑤𝑖𝑛𝑎𝑐𝑡𝑖𝑒𝑠 𝑚𝑒𝑒𝑑𝑜𝑒𝑡, 𝑗𝑒 𝑚𝑎𝑎𝑟 𝑒́𝑒́𝑛 𝑘𝑒𝑒𝑟 𝑘𝑎𝑛 𝑤𝑖𝑛𝑛𝑒𝑛! 𝐵𝑖𝑗 𝑖𝑒𝑑𝑒𝑟𝑒 𝑤𝑖𝑛𝑎𝑐𝑡𝑖𝑒 𝑤𝑎𝑎𝑟 𝑗𝑒 𝑎𝑎𝑛 𝑚𝑒𝑒 𝑑𝑜𝑒𝑡 𝑚𝑎𝑎𝑘 𝑗𝑒 𝑒𝑣𝑒𝑛𝑣𝑒𝑒𝑙 𝑘𝑎𝑛𝑠 𝑎𝑙𝑠 𝑎𝑛𝑑𝑒𝑟𝑒 𝑑𝑒𝑒𝑙𝑛𝑒𝑚𝑒𝑟𝑠!

 

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Bron beeld; gebruikt met toestemming en in samenwerking met Pink Parents

Winweek Happinessfromme.com doe je mee
Nog nooit eerder heb ik een winweek georganiseerd, dus ik ben onwijs trots dat het gelukt is! Tijdens de aankomende ...
WINWEEK 2023 - Complete Video van Sint
Hé, Video van Sint is toch al eerder voorbij gekomen op de blog? Dat klopt zeker! Eerder deze maand kon ...
WINWEEK 2023 - zilveren lieveheersbeestje set van Kaya Sieraden
Wat zit er in dat mooie doosje van Kaya Sieraden? Het is een prachtig zilveren lieveheersbeestje setje! Op mijn website ...
WINWEEK 2023 Pink Parents Kerst t-shirt
Vandaag maak je kans op een Pink Parents Kerst T-shirt voor kinderen. Pink Parents, ken je dat? Ik kende het ...
WINWEEK 2023 MEGA Bloks Beweeg en Swing Rups
MEGA Bloks Beweeg en Swing Rups is speelgoed voor kinderen vanaf één jaar en ook nog erg leuk voor peuters ...
WINWEEK 2023 - Drukke dag Kok
Drukke Dag Kok, een interactief flappenboek voor de kleintjes! Het is een enorm leuk boek voor kinderen vanaf twee jaar ...
WINWEEK 2023 Track Connectors van Toy2
Track Connectors van Toy2 is het speelgoed waarmee je twee soorten klassiek speelgoed met elkaar kunt verbinden. Dankzij deze Track ...
WINWEEK 2023 - George & Paul - Tijd voor een dutje
Vandaag draait de winactie om het boek “George en Paul tijd voor een dutje”. George en Paul tijd voor een ...
WINWEEK 2023 De VTech Marble Rush Super Sky Tower Set XL300E
De Marble Rush Super Sky Tower Set is vorige week natuurlijk al een keer voorbij gekomen op de blog. In ...
WINWEEK 2023 het boek van CLASH deel 2
De winactie van vandaag draait om "Het boek van CLASH - deel 2". Dit toffe boek is super leuk voor ...
WINWEEK 2023 Skull Kaartspel
SKULL het kaartspel is de essentie van bluffen, een spel waarbij alles in de hoofden van de spelers wordt gespeeld ...
WINWEEK 2023 - Mijn boek vol slimme weetjes
Mijn boek vol slimme weetjes, staat boordevol slimme weetjes! Het is een enorm leuk boek voor kinderen vanaf zes jaar ...
WINWEEK 2023 Klorofil De Winter Pickup Speelset
De Winter Pickup Speelset van Klorofil is weer zo'n prachtig stuk speelgoed uit het Klorofil assortiment. Daan is er helaas ...
WINWEEK 2023 Lekker zelfgebakken cakes muffins en brownies
Lekker zelfgebakken cakes muffins en brownies, staat boordevol heerlijke recepten! Als je de foto's bekijkt, dan krijg je direct trek ...
WINWEEK 2023 Sinterklaasbloghop 2023 Pink Parents cadeaubon
Jaja, het is weer zover! Het is weer tijd om te gaan bloghoppen! Ook dit jaar doet Happinessfromme weer mee ...

47 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.