WINWEEK 2023 Terugblik
Winweek 2023

Terugblik: Winweek 2023!

De eerste winweek op Happinessfromme.com is een feit! Alle winacties staan online en jullie kunnen nog tot en met 25 november 2023 meedoen aan alle winacties. Wat was het onwijs leuk om te organiseren, maar wat was het veel werk. Dat laatste had ik niet verwacht, maar het was enorm leuk, dus ik heb het met heel veel liefde gedaan. In deze blog blik ik even terug om de winweek…

Iedere dag kwam er een winactie online en ik vond het leuk om te zien dat veel van jullie toch iedere dag even een kijkje kwamen nemen. Ik hoop dat jullie hebben meegedaan aan de winacties die je leuk vond, als niet, geen paniek! Ze staan er allemaal nog op en je hebt nog tot en met 25 november om een reacties achter laten bij de winacties waar je aan mee wilt doen.

Winweek 2023!

Ik vond de winweek enorm leuk om te organiseren, ondanks dat het een hele klus was. Ondertussen werd ik afgelopen week ook nog eens goed ziek, dus ik ben blij dat ik veel werk in het voren heb kunnen doen. Alles is goedgekomen en ik kan nu even lekker rustig aan doen. Al heb ik ook wel zin om de winnaars te gaan mailen als alle winacties gesloten zijn!

Uiteindelijk konden jullie kans maken op 14 toffe prijzen! De ene prijs is wat groter dan de andere, maar ik heb altijd geleerd, dat wie het kleine niet eert, het grote niet weert is! Ik hoop dus dat jullie net zo enthousiast zijn als mij en het met mij eens zijn dat er voor iedereen wel iets tussen zat.

Alle prijzen zijn dus beschikbaar gesteld door verschillende bedrijven, waarvoor echt enorm veel dank! Zonder hen had ik deze winweek niet voor jullie kunnen organiseren. Ik vond het enorm leuk om te doen, alle bedrijven reageerde enthousiast, dus wie weet doen we dit volgend jaar een keer weer!

Hoe vond jij de winweek? Als je er iets over kwijt wilt, dan mag je natuurlijk altijd een reactie achterlaten onder dit bericht!

Het is trouwens absoluut niet zo dat als je aan meerdere winacties meedoet, je maar één keer kan winnen! Bij iedere winactie waar je aan mee doet maak je evenveel kans als andere deelnemers!

Allemaal winacties!

Tijdens deze winweek komen er dus allemaal leuke winacties online! Hieronder zie je een overzicht van alle winactie die al online staan. Kom je elke dag even kijken wat de nieuwe winactie is? Ik heb mijn best gedaan om leuke prijzen voor jullie te regelen. Doen jullie allemaal mee met de winactie? Laat dan vooral een reactie onder de betreffende berichten en natuurlijk vind ik het ook enorm lief en leuk als je de winactie op de socials deelt ♥.

Hoe kan je winnen?

Om kans te maken op deze leuke prijzen, lees dan onder ieder artikel even wat er precies van je verwacht wordt. Het is niet veel, maar ik ben niet zo van de standaard winacties, zielige reacties of gewoon een kort ik doe mee. Ik vind het altijd wel leuk als er ook een beetje humor in zit, of juist een serieuze toon. Een reactie onder het artikel achterlaten is dus altijd verplicht, daarmee heb ik dan ook direct je e-mailadres, zodat ik je kan mailen als je de winnaar van één van de acties bent geworden! Verder vind ik het natuurlijk heel erg leuk als je Happinessfromme volgt, liket en deelt op FacebookInstagram, niet verplicht dus, maar ik vind het wel leuk!

Alle winacties lopen t/m zaterdag 25 november 2023! Zondag 26 november 2023 ga ik alle winnaars een persoonlijke mail sturen (houd ook je spam box in de gaten). Belangrijk is om binnen 2 dagen te reageren op de mail (dus uiterlijk dinsdag 28 november 23.59 uur), anders vervalt je prijs en zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Door mee te doen aan de winactie ga je akkoord met de voorwaarden van de winacties en met de voorwaarden zoals die in de bovenstaande winactie omschreven staan.

Volg Happinessfromme alvast op Facebook en mis geen enkele winactie!

Ik heb er onwijs veel zin in! Jij ook?

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

One Comment

  • Linda Zwijnenburg

    Ik geloof dat het een enorme klus was! Maar super leuk dat je het hebt gedaan.
    Ik denk ook dat er voor iedereen/leeftijd/doelgroep wel iets bij zit.
    Ik vind het erg leuk om je blogs te lezen. Ik reageer niet overal op, maar ik heb zeker al tips uitgehaald en is het sowieso leuk om je blogs te lezen. Het leest makkelijk, duidelijk en sommige dingen, zoals fotografie en de spanningen rondom de Sint zijn heel herkenbaar.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.